06.01.2013, 01:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.01.2013, 01:02 uživatelem Hotsteppa.)
(06.01.2013, 00:52)Geeshta Napsal(a):(05.01.2013, 23:09)madA12345 Napsal(a): Jo, je to dobrá knížka. Akorát já mám ten problém, že u ničeho dlouho nevydržím. Řeknu si, že do toho půjdu, zapisuju si sny atd atd, a o týden později mě to přestane bavit, vyprdnu se na to a jsem zase tam, kde jsem byl
Co mi ale zásadně pomohlo je technika wbtb o víkendech, kdy si můžu dovolit spát dlouho.
http://www.lucidipedia.com/tutorials/wak...hnique/en/
Ukladám do Záložiek, vyzerá to zaujímavo. No uvidíme, ako to vyriešim, posledných pár týždňov sa snažím si znormalizovať spánkový režim (predtým som často chodil spať aj o jednej - druhej ráno a akurát plytval časom - ako som vyzeral na ďalšie ráno si môžeš domyslieť), takže ak sa teraz cez víkendy vyhrabem z postele o tri hodiny neskôr než som chcel, akurát som na seba naštvaný.
(06.01.2013, 00:20)Azuliana Napsal(a): Tak psaní deníku je jedna z oblíbených terapií při řešení psychologických problémů. Prostě to ze sebe vypsat...
Poznám a potvrdzujem, často to aj odporúčam priateľom, ak sa potrebujú dať dohromady.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.