12.04.2012, 11:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.04.2012, 11:22 uživatelem Neko. Edited 2 times in total.)
No tak k tomuhle tématu taky něco mám...když ten sen začal nemyslela jsem že to skončí jako takové psicho...no zprvu to ani nevypadalo jako sen o pony ...já s mím přítelem a kamarádem jsem šli do lesa na houby..jo celkem nuda ale potkali jsme tam dva lidi a nějak jsme se k nim přidali, ukázalo se že jsou to nějací...ehm...psichopati a tam jsme začali zdrhat ten kamarád jen tak během útěku prohodil proč utíkáme když můžeme letět (taky tak milujete létající sny
) a tak jsem letěli najednou padl návrh že abychom se zachránili musíme do equestrie a že brána je u vodárenské věže tak jsme se tam teda vydali, tam ten kamarád otevřel dvířka na nádrži a vytáhl starou madraci s tím že díky ní se tam dostaneme a hned na to dodal že se musíme svlíknout aby tady po nás nezůstalo oblečení (logické což) a tak jsme to udělali, on otočil kohoutkem a udělala se hustá mlha skrz ní jsme se dostali do Equestrie, pamatuju si ten výhled naprosto přesně a pak jsme si všimla že je ze mě poník, i oni byli poníci ale byly jsme takoví...jiní...pletení a různobarevní ...no když jsem ten sen vyprávěla svému příteli jeho reakce byla velmi vtipná : "Sakra už to nehul nebo se rozděl"