25.01.2013, 12:13
To máš asi štěstí na dobré věřící. Já znám tolerantní jen dva, z toho jeden sice nikoho přímo nebuzeruje, ale neodpustí si občasné držkování někde z rohu. Ten druhý je ale parádní. Na to, že je opravdu do víry hodně zapálený, zná strašně moc i docela peprných křesťanských vtipů a nebojí se je dát k dobru.
Pěkné trable s tou rodinou, to si dokážu představit. Taky už jsem byl u pár diskuzí na oblíbené téma "proč vlastně ateisti nevraždí všechny na potkání, když se nebojí pekla"
Pěkné trable s tou rodinou, to si dokážu představit. Taky už jsem byl u pár diskuzí na oblíbené téma "proč vlastně ateisti nevraždí všechny na potkání, když se nebojí pekla"
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte