25.01.2013, 20:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.01.2013, 20:29 uživatelem Fun1k. Edited 3 times in total.)
Já jsem asi před rokem začal Bibli číst, abych měl větší přehled, porozumněl argumentům křesťanů a vyhnul se jejich "nezpochybnitelným logickým důkazům" o Boží existenci (ano, to, že je křesťané mají mi jednou napsal nevlastní bratr). K tomuto účelu jsem si od babičky vypůjčil ekumenickou Bibli (má v sobě i různé poznámky, historická data atd.), ale nedostal jsem se moc daleko za Genesis. Jednak se mi to blbě čte (je to ukecanější než Pinkie Pie; v líčení o tom, kdo se komu narodil, jak dlouho žil atd. jsem se ztratil a ani mě moc nezajímalo), a jednak přišla důležitější četba (teď čtu Pána prstenů v originále) k maturitě. Jednou to ale rozečtu znova a pokusím se alespoň někam dostat.
"Love and tolerate" možná může být podobné jako poslání křesťanství, ale je zde jeden rozdíl - nám bronies to nenakazuje žádná kniha, my tuto svou hodnotu uznáváme z vlastní vůle.
"Love and tolerate" možná může být podobné jako poslání křesťanství, ale je zde jeden rozdíl - nám bronies to nenakazuje žádná kniha, my tuto svou hodnotu uznáváme z vlastní vůle.
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes