Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
148
Zvlastni, uz mi taky prestal fungovat Spoiler button ve full editoru :S
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
53
19.04.2015, 17:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.04.2015, 17:54 uživatelem Foxtrot. Edited 3 times in total.)
Edit: Když chci vytvořit nový příspěvek, tak mi SpoilerButt funguje, ale když chci upravit již vytvořený příspěvek, tak nefunguje.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
Když chy vytvořit přispěvek do tematu a jsem na kompu tak mužu použivat formatovaní textu ale na mobile ta lišta s farmatováním není.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
Už to sice zaznělo v jiném vlákně, ale pro jistotu to napíšu i sem:
Všechny připomínky vedeme v patrnosti (včetně tolikrát po dobu dvou let omílaného HTTPS) - nemusíte se bát, že když je napíšete sem, že by zapadly. Aktuální technický správce fóra madA1234 se právě pilně učí na maturitu, takže opravám věnuje minimální množství času. Až bude mít po zkoušce, bude se fóru opět věnovat naplno.
Jménem týmu fóra děkuji za pochopení.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
24
24.04.2015, 18:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.04.2015, 18:42 uživatelem Anemonis. Edited 1 time in total.)
V příspěvcích se mi přestaly zobrazovat náhledy z youtube. Je na ně pouze vyhrazené volné místo (vlákna jako PMVs teď vypadají velice prázdně). Když chci vědět, co tam je, musím "odpovědět na příspěvek", v editoru se videa zobrazují normálně. Problém se týká prohlížečů Firefox, Chrome, IE. Na Safari to jede v pohodě.
Že by to souviselo s přechodem na https?
In Equestria and Jamis we trust.
Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫