27.05.2020, 21:57
Tak objednáno: pátek 26. - pondělí 29.6. Těším se na vás.
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
Festival fantazie 2020
|
27.05.2020, 21:57
Tak objednáno: pátek 26. - pondělí 29.6. Těším se na vás.
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
27.05.2020, 22:31
@houpe zeptej se @Theorangebird
Gun Pony
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all
27.05.2020, 22:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.05.2020, 22:36 uživatelem Tom0147. Edited 1 time in total.)
Tak co, kdo přihlásí pořady? Zbývá nám circa 8 volných slotů. Letos bychom neradi dvouhodinovky a všeobecně jsou lepší přednášky než workshopy. Při těch se špatně dodržují rozestupy.
Za nové pořady dostanete 200 Kč na ruku, za opakované 150 Kč.
27.05.2020, 22:50
Já se zatím stále rozmýšlím na které dny přijet a kde přespat, pokud na déle než jen neděli.
Možná i podle toho, jestli někomu ještě chybí spolupřespávající (ne spacák, plz) Paradoxně mi připadá, že na přípravu "obvyklého" pořadu mám času nějak míň než obvykle, ale to může být i náročností výběru. Ale snad se k něčemu rozhoupu.
27.05.2020, 23:07
já bych rád, ale mě nenapadá co přednášet a recyklovat přednášku z minulého roku nechci
Gun Pony
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all
28.05.2020, 00:06
Pokud dodělám zkoušky v plánovaném čase, snad zvládnu připravit věc co odkládám už rok. Ale neslibuju.
První Equestrijský Drakobijcobijec
28.05.2020, 11:43
Přednáška přihlášena a pokud bude vybrána, tak ti, kteří i po letech nezanevřeli na moje povídání o akcích za uplynulý rok, tak se mají opět nač těšit a anžto nebyl PGF, půjde o komplet nový obsah (dříve se obměňoval po půl roce).
@Wrench: no a kdybych vymyslel nějaká témata tak jedno vybereš a zpracuješ? jako zajímavých (hlavně souhrnných a kontextových) témat mě napadá spousta...
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
28.05.2020, 15:34
Mě napadá udělat přednášku o politickém systému, průmyslu, technologii nebo dopravě
ale to už jsem minulý rok dělal, nechci recyklovat to samé Gun Pony
03.06.2020, 20:27
Pořady, anypony?
Poměrně rychle se blíží datum, kdy musíme mít hotový program (11. 6.), takže kdo váháte, prosím přihlašujte! Kdo přihlásí do sobotní půlnoci a jeho pořad bude schválen, může si přát libovolnou sladkost (nebo jinou trvanlivou potravinu) v rozumné cenové hladině z ICA.se. (Pokud to bude chtít PSČ: 752 32, ICA Nära Folkes livs.)
04.06.2020, 20:05
Předpokládám, že většina přihlášených ani ještě nedostala zprávu s potvrzením, že teda mají kde bydlet, tak je to přednášení takové nejisté
Prý sleva na vstupném při platbě do 6. 6., ale už je čtvrtého a já nemám ještě potvrzený ani blbý Spacák+. A prý „Plaťte až námi ručně autorizované objednávky“. |
|