Anketa: Přijdu na karaoke, když mi vyjde termín?
Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě.
Jasně a budu zpívat (ale ne sám, to se bojím)
63.64%
35 63.64%
Jasně, ale nebudu zpívat (protože se stydím)
20.00%
11 20.00%
Jasně a rád pomůžu s přípravou a tímto posílám Lyrel soukromou yprávu a hlásím se ke karaoke týmu.
16.36%
9 16.36%
Celkem 55 hlas(ů) 100%
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. [Zobrazit výsledky]

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE-
(13.12.2012, 08:23)Xeelee Napsal(a): kutead: Check.

Takže aktualizace: Mám tu BB Cadance, Lunu, Rarity, 2 Trixie, 4 FS, 2 RD z Wedding setu a 2 Cadence z Wedding setu. Taky si můžete zamluvit tyhle figurky z druhý řady:

Oki bral bych Trix a Lunu, jakpak se na tom domluvíme?
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves

“You say that they’ll either kill me or I’ll give up.  Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up.  Ever!” - Littlepip

Ptejte se mě! Twilightsmile
Odpovědět
Jo super! budu tam, díky tomu že je to uspořádané v 18:30 se tam dostanu protože budu celý den a báby Rainbowlaugh Takže kdo mi chce něco zdělit (nebo dát přes držku) ať si mě tam najde! Twilightsmile
Odpovědět
nezapomente donest nejakou ozdobu na stromeček, ať není smutný a holýRainbowlaugh
Ostrov sama pro sebe
Odpovědět
(13.12.2012, 21:02)Lyrel Luna Eclipsed Napsal(a): nezapomente donest nejakou ozdobu na stromeček, ať není smutný a holýRainbowlaugh
kouknu se co najdu Pinkiesmile snad jsme všechno nerozmlátili
Derpytongue2 Miluji mlp. Ponies are so Best!!! Derpy is the Best of the Best!!! Derpytongue2

DragonsCz-DeviantArt
Odpovědět
(13.12.2012, 19:32)Fingusa Napsal(a): Oki bral bych Trix a Lunu, jakpak se na tom domluvíme?

Okie dokie lokie Pinkiesmile Až budu dealovat, tak si mě určitě všimneš Pinkiehappy
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“
– Zecora
ENTP | Ask me spike letter
Odpovědět
Máš ještě jednu Trixie navíc, Xeelee? Jednu bych rád adoptoval.
Odpovědět
Takže vážení, zítra to tu máme Twilightsmile Doporučuji vám udělat všechny příprava a hlavně dárky dneska, zítra se vám totiž už pravděpodobně nebude chtít Pinkiehappy

(Pevně doufám že neskončím se dvěma krabičkama v pytli Twilightblush )
Odpovědět
Prinejhorsim si lidi objednaj klobasi a nozem do nich neco pekneho napisou ci vyryjou a hodej to do pytle, i s horcici Rainbowlaugh

Jinak beru sebou 3 metry MLP stuzky na stromecek, daj se z toho delat i nejake ozdoby, pokud jsou sponky nebo aspon izolepa Twilightsmile
Je na case vytisknout Call upon the Sea ponies lyrics.. muhahaha!
Odpovědět
To bude tzv. overload Tečky... Rainbowlaugh
Odpovědět
Nemá ještě někdo místo k přespání? I když pokud to bude zase jako v létě až do rána, tak to asi ani nebude třeba Pinkiesmile
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)