Bronies.cz

Úplná verze: S3 - prozatimní informace
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(10.09.2012, 00:08)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]No.Takové sblížení Big Maca s Cheerilee(za pomoci CMC),nebylo až tak komplexní a všichni se dobře baviliPinkiesmile.
Nesmím opomenout ani na Rarity s Bluebloodem.Tam to jiskřilo trochu jinak,ale i to by se dalo nazvat nějakým vztahem( v jepičím čase).
Třeba se Twilight mohla setkat právě na testech s poníkem,který ji uchvátil a proto zpívá ten song Twilightsmile.
PS:Ať je to už takové či makové,všichni stejnak netrpělivě očekáváme odpověď na otázku KDY!!.

Mám na mysli ještě pokročilejší formu vztahu, třeba mít mladé. Cakeovi je sice mají, ale nikde není popsána historie jejich vztahu až k tomu rozhodnutí (afaik, taky nevím všechno).
Myslím, že to by Twi působila spíše radostnějším dojmem.
Mít potomky?....Tak to fakt nad tím asi neuvažují Rainbowlaugh
(10.09.2012, 00:16)YouKnowWhat? Napsal(a): [ -> ]A nebo opak.. Někdo usiluje o Twi pokud víš co myslím . A taky sem tu zaslechl něco o druhem meste ci jbk bych to nazval kde vypadaj jinak atd. Ale s mojí angličtinou se mi to nechce luštit

Crystal Empire. By mě zajímalo, co jsou crystal poníci zač. Doufám, že ne nějaký blyštící se stvůry D:
Spíše bych ubral kormidlo jinam: Všichni jsou podezřele tajemní a jen náznakama ukazují lidem,jak by to v S3 mohlo vypadat...Mě se zdá,že buď lidi natahují k prasknutí(jak je u filmových společností zvykem),nebo tu je možnost i nějakých problémů přímo se seriálem o kterých se nemluví( i to je občas zvykem).
Mít tak špeha u nich,který by nás informoval co?.Pinkiecrazy
Problémy se seriálem... hmm, dokud se budou prodávat MLP věci, tak myslím, že jim finanční krize nehrozí. Nenapadá mě nic dalšího, tým za MLP se zdá být OK.
(10.09.2012, 00:28)YouKnowWhat? Napsal(a): [ -> ]A já sem maniak já skouknu 14 dílů denně.

Aha ... a pokud bude S3 o 920% coolovější, epictější a romantičtější, a kdo ví co ještě, a ty jí zkoukneš jedním dechem ... co se asi stane ? xD
(10.09.2012, 00:28)YouKnowWhat? Napsal(a): [ -> ]Pánové s radostí vám prohlašuji o čem pisně sou! ...

Nikde na oficiálním Twitteru to nevidím. Mohl bys sem dát odkaz nebo screen?
(10.09.2012, 04:24)YouKnowWhat? Napsal(a): [ -> ]Pánové s radostí vám prohlašuji o čem pisně sou! ...

I když nevím nakolik je to věrohodné, používej pro jistotu na tento typ informací Spoiler, díky... Ajsmug + smazán duplicitní příspěvek ve druhém tématu.
(08.09.2012, 23:11)Fun1k Napsal(a): [ -> ]Žeby už i na Mane 6 začaly doléhat pudy? RainbowlaughRainbowlaughRainbowlaugh

A nebo jde o prachsprosté oživení G1.. (vzato do důsledků, tam by muselo být přepudováno Rainbowlaugh)

EDIT: Pro případ, že by si to někdo vyložil "špatně" Pinkiesmile, měl jsem na mysli toto: http://i253.photobucket.com/albums/hh77/..._open4.png , kde to nosila každá a pořád.. Ale podle mne to bude jen v jedné epizodě.. doufám Pinkiesmile Ke stuhám se snad ale už nevrátí.. Pinkiesmile
Já si myslím, že je to velká blbost, podle mě žádné (dlouhodobé, tj. více-dílové) vztahy do MLP dávat nebudou.

Kdyby měla každá z Mane6 svého stálého partnera, tak by museli vymýšlet 2x více děje (ze 6ti poníků by jich bylo 12 (a časem možná 18 Rainbowlaugh )). Nehledě na to jaké by to mělo celkové dopady na příběhy, jejich chování, atd.

Krom toho si myslím, že se to do MLP ani nehodí. Jen jsme si ty ozdoby ocasů vyložili z legrace po svém, no... Pinkiesmile