Bronies.cz

Úplná verze: S3 - prozatimní informace
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ještě jednou je to intro z 1. a 2. sezony které je přezpívané tou stejnou zpěvačkou akorát je to delší verze a zpívá to sama,proto to zní trochu jinak, si to přečtěte pod videem, je to už půl roku známé, takže se 3. sezonou to nemá co dělat Ajsmug .
Promazán spam...

EDIT: Opět promazán spam/off-topic...
Takže tvrdíš - pokud to chápu dobře - že teď bude u každého dílu 3. série tahle "extended" verze intra?

To se mi nezdá, můžeš uvést zdroj tohoto tvrzení? Pinkiesmile
Nah, to je na 99% blbost. Intro bude stejné jako ve druhé sérii, případně lehce poupravené.

Každopádně by už mohli oznámit datum, co si matně pamatuji, tak druhá série byla oznámena s dobrým předstihem. Nicméně IMDB uvádí u oprvního dílu v datu Říjen ( http://www.imdb.com/title/tt1751105/episodes?season=3 ), ale za 1) není tam den, takže je to moc obecné (nicméně dá se předpokládat, že by to mohlo být v první půlce, jinak by to bylo docela pozdě) a za 2) oficiálně od Hasbra, případně od ostatních společností majících co do činění s MLP, nebylo prozrazeno nic.
podle me to že bude jen 13 dílů znamená že jim docházej nápady a to znamena konec mlp
a to se mi nelíbi
je to však jen doměnka
Staci, aby se autori podivali na vse, co vytvari fandom a maji materialu na 10 serii..
Treba to jejich mladi - ten comics s Rainbow dash College a skolou jak je na DevArtu (jmeno z hlavy nedam)

Plus Sea ponies.. Shoop shoppshoooodybudygoudgafoahofdffd jdghag !
-Mel

intro pro S3 xD

(14.09.2012, 15:43)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Staci, aby se autori podivali na vse, co vytvari fandom a maji materialu na 10 serii..
Treba to jejich mladi - ten comics s Rainbow dash College a skolou jak je na DevArtu (jmeno z hlavy nedam)

Plus Sea ponies.. Shoop shoppshoooodybudygoudgafoahofdffd jdghag !
-Mel

Lenže to čo vytvára fandom sa často nedá použiť do skutočnej show. Nie len že je to v podstate porušenie copyrightu toho kto to vymyslel (bez ohľadu na to kto to naozaj bol, niekto sa už náhde kto si to bude privlastňovať), často to porušuje aj iné copyrighty (FO: E) tiež sú to veci z 75% nevhodné do show (lesbické páry, zbrane, násilie, alebo aspoň priame nezhody s canon)

Keby začali s "mládí" vyústilo by to v nie veľmi dobrú sériu skoro určite. The Adventures of Young Indiana Jones, Superboy, StarWars I,II,III...
Na druhú stranu... Sea Ponies ^^
Nééééééé, sea ponies nééééé. Pokud bych měl k dispozici 3 přání, tak výmaz sea ponies z MLP by bylo hned to první. Stejně tak doufám, že se ve FiM neobjeví třeba lidi. Žádné takovéhle blbosti bych nepřidával, věcí a postav se kterýma se dá pracovat je tam už teď dost a navíc o většině z nich víme nic nebo hodně málo věcí.
(15.09.2012, 16:29)Ondrahub Napsal(a): [ -> ]Nééééééé, sea ponies nééééé. Pokud bych měl k dispozici 3 přání, tak výmaz sea ponies z MLP by bylo hned to první. Stejně tak doufám, že se ve FiM neobjeví třeba lidi. Žádné takovéhle blbosti bych nepřidával, věcí a postav se kterýma se dá pracovat je tam už teď dost a navíc o většině z nich víme nic nebo hodně málo věcí.

Tak rasa ľudí by vadilai mne, už len kvôli tomu že by dosť nabúrala celý koncept histórie. Som dosť zvedavý či Crystal ponies budú nová rasa alebo len "klan", mali sme o tom s Darmom dosť dlhú diskusiu na ceste z nemecka Pinkiesmile