Bronies.cz

Úplná verze: S3 - prozatimní informace
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(29.10.2012, 16:17)Brony dash Napsal(a): [ -> ]Nechápem ako by sa mohla Twi stať Alicornom. A vôbec, chcela by to. Musela by byť princezmá a princeznou sa nestanete z dňa na deň.

A víme jak vznikají Alicorni? Titul „princezna“ může získat s přerodem automaticky. A Alicorn může být forma ascendence, posunu unicorna na vyšší úroveň bytí.
Celým svým srdcem, tělem a myslí doufám že k alicornizaci Twilight nedojde a když už ano, tak že se z toho nějakým způsobem vykroutí.
Hmm, ascendence, vyšší úroveň bytí. Čucham antiky a bránu :-D
Na /mlp/ probíhají teorie super-sayan Pinkiesmile Každopádně, nevadilo by mi to jako vyvrcholení generace.
Mě taky ne na závěr seriálu, ale takhle to je předčasný. Leda by to bylo jako v SG s Danielem Jacksonem, ten se povznes a sestoupil nejmíň třikrát (jednou s výmazem paměti, jednou bez). A ty smrti a oživení ani nepočítam, těch bylo až až...
Ani na závěr seriálu bych to nechtěl. Tak nějak by to narušovalo partu :/
Druhá, také pravděpodobná teorie, říká že chtějí udělat z Twi dvorního mága, něco jako Starswirla moderního věku.
Těch 8 minut mě navnadilo jako nic předtím. Jo a je to 8 minut raw videa bez reklam. :3
Nějak nám uniknul teaser http://www.youtube.com/watch?v=Hy48G5lzdtI z Crystal Empire. Nebo to je fake?
Mě přijde dvorní mág na dvoře Canterlotu jako hodně velká zbytečnost, ale je to rozhodně o dost přijatelnější než Twilight alicorn. Každopádně se to začíná víc a víc zamotávat a to jsem ještě neviděl (a ani nehodlám, 8 minut je docela dost) tenhle spoiler. Kdyby se Mane 6 zachovala ve formě jak to bylo v první sérii, tak bych byl jenom rád.

Xeelee: Není to fake a už se to objevilo docela dávno. Určitě to tady bylo zmíněno minimálně v shrnujícím postu od Reflyho.