Bronies.cz

Úplná verze: Equestria Girls
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Styl anime? No, Thanks.
Ne, vážně nelíbilo.

PS.: ta FS vypadá hodně úchylně.

Názorný příklad:

vypadá tohle úchylně?
[Obrázek: equestria_girls__scolded_fluttershy_by_d...6g51me.png]

Vypadá tohle úchylně?
[Obrázek: fluttershy_equestria_girls_by_zantyarz-d6i48y8.png]

Ehm ehm.
Monterka malé bezvýznamné plus maš u mňa Rainbowlaugh O tomto stále hovorím napriek tej farbe pleti ktorá nieje prirodzená, postavy v EQG vyzerali strašne rozkošne ! V anime štýle to je... no nieje to cute ! Ani trocha... sorry anime fans ale proste u mňa nie. To ešte len vtedy by ste videli zoidyho Rage(it) a butthurtovať !!! Rainbowlaugh
Děkuji, jsem téhož názoru Pinkiehappy
(29.08.2013, 11:34)Monterka Napsal(a): [ -> ]Ne, vážně nelíbilo.

B je správně
OK, let's do this. Hádam sa nebudem opakovať

(28.08.2013, 12:14)Elevea Napsal(a): [ -> ]Hasbru není jedno, co si myslí Bronies. Hasbro totiž není jen jeho CEO. Uvědomte si, že kromě vrcholných managerů je tam i marketing, návrh a v neposlední řadě především samotní tvůrci seriálu

MLP FIM je momentálne dojná krava Hasbra. To síce tvorí mnoho rôznorodých ľudí, no "vyššie pozície" majú určite väčšie slovo, pokiaľ ide o marketing a zisk. Spätná väzba a dopis od fanúšika možno potešia, no nezaistia firme obraty (teda pokiaľ sa to do seriálu nezakomponuje, čo sa stáva minimálne).

(28.08.2013, 12:14)Elevea Napsal(a): [ -> ]Tento film seriál 100% ovlivní. S tím souhlasím. A ovlivní ho k lepšímu. A co se týče kvality filmu, 75% na ČSFD mluví za vše.

Na ČSFD môže hodnotiť hocikto, či znalec alebo laik, každý sa na film pozerá z iného uhla. Čiže pozitívne hodnotenie poteší, no až tak vážne ho brať netreba. Pokiaľ ide o to, či EqG ovplyvní seriál, pochybujem, že to bude na 100%. Hasbráci síce tvrdili, že EqG nebude mať na FiM vplyv, no takisto aj to, že v seriáli nebude Twilicorn - a všetci vieme, ako to dopadlo. Tí ľudia sú schopní všetkého. Podľa mňa EqG seriál neovplyvní úplne, no aspoň môže sčasti udať smer.


(28.08.2013, 12:14)Elevea Napsal(a): [ -> ]V EQG světě si holky nohy neholí Twilightsmile. Prostě je mají nabarvené.

[Obrázek: Wat8.jpg?1315930535]

(28.08.2013, 12:14)Elevea Napsal(a): [ -> ]Ale především je to celé slepenec momentů, tak, jak život vnímají děti. (...) Už dost na tom, že se zvedá komplexita hlavního příběhu a vznikají dvoudílné epizody


FiM sa už od istého času zameriava hlavne na dospelejšie publikum so všetkými tými narážkami a referenciami, ktoré dieťa ťažko pochopí. Možno aj preto tá "komplexita príbehu".

Zvyšok tu už odznel.
Ještě se vrátím k té vizáži.

Anime vážně ne. Chápu, že je teď oblíbené a že je tu spousta fanoušků, ale stylově mi to k tomu nesedne.
A navíc, proč kopírovat Japonsko, když máme velmi bohatou evropsko/americkou animátorskou historii? I ten blbej Disney se k tomu IMHO hodí víc než anime.
exactly



Edit: Citace odstranena, prosim necituj predchozi prispevky, odpoved na ne se bere automaticky jako nasledujici prispevek, diky!
-Mel
Anime verzia síce nevyzerá zle, no predsa len, iný kraj, iný mrav (ja dodnes anime nesledujem a ani mi to veľmi nechýba) a západný svet má dosť "svojich" umelcov. EqG mohli kľudne podať aj inak, než žltačkovú Flutters a RD s podchladením, no s tým už nič nenarobíme. Ale anime nie.

Takže v tomto pre zmenu súhlasím s Azu.
(28.08.2013, 12:14)Elevea Napsal(a): [ -> ]Co se týká křídel u Twilight... Když jsem viděl, jak dostala křídla, přepadl mě málem infarkt. Ale ne proto, že bych se rozhodnul o tom, že je to pitomost. Já jí to v ten okamžik přál. Jen jsem cítil nejistotu, jak to bude dál. Ale tak to producenti chtějí na konci každé serie, ne? A nakonec to stejně vyřešili tak, že prozatím udělali EQG.
A co se týče cutiemarks na xichtě... Víte co by za to dala Scootaloo?

Ano, je zcela normální že na školu příjde z nenadání cizí holka která nedělala přijímačky, nikoho tam nezná a nic, a ředitelka dělá jako by to bylo běžné. Je normální že spí v knihovně, je normální že se o hodinách někde fláká, je normální že si všichni dělají co chtějí... < prostě americká představa školy. A je zcela normální že koruny pro princeznu ročníku je totožná s Elementem harmonie z poníkovského světa. Je normální že ředitelka po té co byla zdevastována půlka školy a z jedné žákyně se stalo podivné monstrum půjde k nové studentce která si jen tak přišla a navíc má křídla a dá jí korunku, řekne jí že je pravá princezna. On člověk vlastně zcela normálně na ulici potkává fialové lidi s korunkou a křídly, a démony kteří ovládají černou magii.
A ano, musím s tebou souhlasit, Scoot by byla nadšením bez sebe kdyby jí obličej zdobil krásný obrázek, že ano?