Bronies.cz

Úplná verze: Equestria Girls
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Simtě, master race si dělá, co se jí zlíbí Rainbowlaugh "IT'S NOT EVIL!"
Muj konspiracni instinkt hlasi detekci anomalie..

Pokud vezmeme nasledujici:
Twilight Sparkle
Sunset Shimmer


Sparkle = Shimmer, oboje slova obsahuji lesk, bleskavost.
Twilight = Sunset, oboje slova se tykaji specifika svetelneho spektra, jak je znazorneno zde:

[Obrázek: 800px-Twilight_description_full_day.svg.png]

- Sunset znamena ze svetla do tmy.
- Twilight znamena bud to a nebo naopak se jeste da pouzit jako rozedneni ze tmy do svetla.

Vzhledem k tomu ze vypada ze Twilight nebude mit svuj "spiritualni" protejsek v paralernim svete, je mozne ze ona je Sunset Shimmer ktera byla "zkoruptovana", rekneme treba nejakym Discordem (protoze ten vleze vsude).

V jedne ze scen traileru vidime Tiaru Twilight, tu magickou korunu jak si ji Mane-6 prehazuji a nakonec padne na prave Sunset Shimmer ktera magicky exploduje cimz by se mohlo znacit jeji magicke identicke nadani jako ma Twilight.

A nebo to je jednoduse Trixxieee Pinkiecrazy

Asi moc cucham vypary ze spreju.. holt ventilacka neni..
Mě také napadlo, že Sunset je zkoruptované alter ego od Twi.

Trixie bych za tím nehledal.
Cherchez la Trixie Rainbowlaugh !
Vskutku vskutku Trixie je až moc velká a mocná na to aby byla v EqG. (Konečně se mi její ego hodí... Rainbowlaugh)
Já to vidím tak, že Sunset Shimmer nějakým záhadným způsobem ukradla z Equestrie tu korunku a právě díky té korunce získala v tom lidském světě nějaké ty zvláštní a mocné schopnosti (netroufám si odhadovat jaké).

Scéna kdy si ji přehazují by mohla být trik. Třeba Twilight nějak očarovala tu korunku, aby Sunset Shimmer proměnila zpět v hodnou holku a aby to nebylo tak podezřelé, tak si ji tam přehazují a dělají, že nechtějí aby ji získala.
Podobný princip jako Trixie a Alicorn Amulet.
(28.05.2013, 22:49)Fun1k Napsal(a): [ -> ]Co teda ovlivňuje rozhodování firmy, když ne zisk?

Vrtochy vedení? Jak jinak si vysvětlit, že poté co jim někdo jiný dost dobře rozjede mrtvou frančízu (kompletně v jejich vlastnictví) začnou dělat takové kraviny jaké dělají (které frančízu mimochodem tlačí do stejného stavu v jakém byla)?
Tak zlé to ještě není imho.

Vrtochy vedení ano, ale způsobené touhou po $$$. Se tam nějací analytici či kdo podívají na různé grafy a vidí, že MLP je úspěšné. V jejich penězchtivých palicích to začne rachotit a ven se dostane myšlenka "Nová odnož značky, další peníze." Ať to projde nějakou diskuzí s vedením, přijdou za svými poddanými a řeknou "Udělejte tohle, aby se mohlo prodávat toto." Dirty peasants odvedou práci a master race inkasuje. Ke značce samotné mají odstup, proto dělají chladná rozhodnutí.

Vůbec nevím, jak to funguje, ale tohle mi nepřipadá nepravděpodobné.
OT:
Furby.

Furby franchiza je zminena na prvnim miste v rustu. My little pony je druha.

Spadnul nam ted v praci EKP cluster na elektronicke skoleni tak prochazim nejnovejsi "Investor relations" dokumenty Hasbra. Asi na to udelam nejaky topic.

Kdo ku*** kupujue v dnesni dobe Furbyho?!? Vzdyt to je totalne creepy..

Slovo Equestria, Equestria girls a movie neni zminovano nikde v korporatnich papirech takze tohle bude opravdu asi jen budgetovy ulet za par kacek jak se svest na jinych panenkovitych hrackach, ale budiz. Pony screen-time je pony screen-time.



UPDATE: zde jsou rozepsane dokumenty od HASBRA
http://bronies.cz/Vlakno-HASBRO-investic...#pid203053
Třeba pevně věří v resuerekci. Poníci se jak kouzlem zmátořili a stala se z nich pomalu kulturní ikona dekády, tak dává určitý smysl, že by moc rádi uvedli do provozu i další staré značky, kterých mají určitě v Mexiku plné sklady a neví jak se toho zbavit, když to kvůli ekologům už nemůžou vysypat do moře.