Bronies.cz

Úplná verze: Tajemno a záhadno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
No tak to vypadá, že se ty podivné věci k nám znovu vrátily. Teda nevím jak si vyložit co se stalo u nás dneska ráno, ale každopádně to byla docela zvláštní anomálie.

Stalo se to naproti u sousedů. Mají tam sud kde chytají deš´tovou vodu nu a než jsem šel do školy tak mě zavolala mamka ať se jdu na něco podívat. Příjdu k oknu a vidí jako by se ta voda v tom jejich sudu začala míchat.
Vypadalo to jako když někdo začne v tom sudu vodu míchat velkou lžící. Voda se tam začala točit více a více a trvalo to asi tak 3 minuty a pak se voda uklidnila.

Nejdříve nás napadlo, že si soused nabral vodu ze sudu, ale nikde na zahradě nebyl a tak dlouho by se ta voda nečeřila.
Pak mě napadl, že to mohl být vítr, ale okolní stromy se ani nepohnuly.

Bylo to docela zajímavé a netuším co to mohlo být. Jak jsem přišel domů ze školy tak jsem to zkusil na našem sudu. Vzal jsem klacek a začal s vodou míchat. Dělalo to stejný efekt, ale když jsem s tím přestal tak se i voda hned uklidnila, ale v tom sudu se takhle točila nepřetržitě.
Páni, zvláštní.
Já jsem si akorát vzpomněl na něco, co nechápu do dnes.. a projíždí mi z toho mráz po zádech.
Dříve, dejme tomu 5-6 let zpátky ( možná více ), jsem jezdíval v létě při slunném počasí hodně na kole.
Jednou si takhle jedu za barákem ( paneláky vedle sebe, které jsou propojené no.. zkrátka jedna dlouhatánská budova s více vchody ), zkrátka panelák. A nějaký dědula mi hodil z okna pecku od broskve do předního kola a já se vyflákl. Když se otočil, nikdo tam nebyl..později jsem to chtěl řešit a když jsem to řekl domovnímu, tak prý v tom bytě nikdo nežije už přes 8 let...že umřel majitel a nějak se o ten byt nikdo nezajímal. Aaach, nevím, či shoda náhod, nebo jsem měl halucinaci, ale co ta pecka? Jak jsem se jinak mohl na rovné stezce vyflákat ? ..
Já se budu kvůli vašim historkám bát kontrolovat okna kontrolovat zrcadlo a kontrolovat dveře XDDD

Jinak nevím jestli to sem patří ale no co napíšu to tu...
Jako malé dítě no stalo se to párkrát i před 2roky nebo třemi ?
No prostě jako malé dítě se mi občas stávala věc...
když jsem chtěl jít spát tak se mi po nějaké době rozbolela hlava měl jsem pocit uzkosti a měl jsem i sny při no ne-spánku noční můry to nebyly ale ani hezké sny...
Měl jsem halucinace a jako malé dítě jsem brečel.
Snažil jsem se z toho nějak dostat ale marně slyšel jsem jako by na mě někdo řval ponižoval atd...
Později jsem to nějak ovládl nevím co Rainbowlaugh ale zbavil jsem se toho... snad... snad... SNAD... SNAAAD... Rainbowlaugh
Davud:tak to máme podobný,akorát,že já měla dost halucinací..asi za to i může,že jsem trpěla vysokou nyktofobií.. ale někdy jsem to taky měla,ale ty halucinace byli příšerný.. ty dny,kdy jsem byla celou noc vzhůru a klepala se dole pod stolem..bože...jak já je nesnášela,trpěla jsem častou nespavostí,ale zvláštní,že halucinace jsem měla jen v noci.. no jo ..asi za to může ta tma a strach..čím větší mám strach tím je to horší Twilightoops..zbavila jsem se toho teprv když mi bylo asi 10 let..ale nejsem si jistá,zda úplně.. nyktofobie rozhodně,ale halucinací?..no nevím Twilightoops.. ale já myslím takoví halucinace kdy jsi si na 100%,že tam něco je a můžeš se toho dotknout a citíš to.. já takové měla nedávno často .. nebo..neříkejte mi,že PP,RD a PM existuje..
Já se zase schoval pod peřinu protože jsem byl na poschodovce a spal nahoře a bál jsem se (asi v 5-7) že tam je nějaké strašidlo chytne mě zanohu a jsem v pi** Rainbowlaugh ale jinak jsem se skoro ani nemohl hýbat Twilightoops .

Jinak jestli si viděla PP,RD nebo PM tak to ti věřím protože já zase viděl démony... Fluttercry
Démony?..yay..to já duchy..buď se svýma kámoškama..nebo v noci když jsem sama...uhh.. jinak jsem pod peřinu se neschovávala..nebo to nevím..jen jsem si dala na hlavu polštář a klepala se..
Jaké duchy , duchy nevím např. babičky dědy prostě duchy mrtvých příbuzných ?
A nebo neznámé ?
Neznámé..pouze neznámé..
Aha no já když jsem měl ty halucinace tak stačilo ležet v posteli mít 3sekundy zavřené oči a mám sen kde se objevím v neznámém prostředí bolí mě břicho (to břicho v realu) atd...
Zvláštní.. z části mi to připomíná lucidní snění,ale to popírám,jelikož než začneš lucidně snít trvá to 10-15 minut máš ruce a podél těla ležíš na zádech máš zavřené oči zhluboka dýcháš .. pak ti může třeba ztěžknout hrudník a končetiny,ale s břichem..no.. Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19