Bronies.cz

Úplná verze: Tajemno a záhadno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(28.04.2013, 23:17)MidnightShadow Napsal(a): [ -> ]A na slunicku se trpytis a mas chut pit lidskou krev?
Najdi si psychologa...

Mid, ty sa proste nezaprieš Rainbowlaugh

Inak pri tomto som normálne prestával chápať... "Tajomno" akceptujem, no autor tohto tu by mal dobrovoľne podať žiadosť o kazajku a vyšetrenie u psychiatra. Decko, ktoré si uploadlo na stránku preklad, bolo "len" dosť naivné, no pôvodní autori už sú ťažké prípady. O komentároch ani nehovorím.

http://www.luciferianizmus.estranky.cz/c...lakom.html
Cracky, já duchy a celé to "nadpřirozeno" beru jako věc, která dost možná existuje, ale třeba taky ne. Snažím se být nestranný a do těhle věcí se nezapojovat.

Kamarádka mojí mámy se esoerikou přímo zabývá, má o tom i přednášky atd, takže s tím přicházím občas do styku (snažím se ale, aby to bylo jen pasivní). Když jsem byl malý (asi 11 let), tak jsem občas něco zkusil (věci jako přání atd.) a dozvěděl jsem se, že prý mám nějaké schopnosti.... Ale já to radši nezkouším, kdo ví, co by se mohlo stát.

Ale třeba to, že věřím v Boha mi žádné divné pocity nezpůsobuje, spíše naopak Pinkiesmile
EDIT: No super. Já si tenhle topic neměl ani číst, natož na něj odpovídat. Zase jsem dostal ten divný pocit který mám vždycky, když se zabývám těmihle věcmi (jako by se probrala ta část mě, která je na tyhle věci citlivá)...
Jsem rád, že se to tu zase trochu rozjelo a sám jsem si připomněl jednu takovou příhodu. Kdysi s bratrancem jsme se snažili vytvořit něco na způsob strážného fantoma. No nějak se to nepovedlo a mysleli jsme si, že se nic nestalo.
Každopádně se po tom začali dít zvláštní věci. Předměty se samovolně přemísťovaly, dveře se otevíraly a další takové ,,nezbednosti". Zjistili jsme, že ať jsme vyvolali cokoliv tak to mělo podivný smysl pro humor. Snažili jsme se to zrušit a nakonec se nám to povedlo, ale než ten fantom odešel, tak se semnou v jedné noci rozloučil.
Nějakou dobu byl už klid, všichni se dívali v přízemí na nějaký film a já si cosi dělal nahoře do školy. Podíval jsem se skrze prosklené dveře a najednou vidím takové dlouhé kostnaté pařáty jakoby chtěly otevřít dveře. (Na dveřích je sice sklo, ale je to udělané tak, že jdou vidět na druhé straně jen obrysy). Nějak mě to nevyděsilo a myslel jsem si, že si ze mě chce někdo udělat srandu. Tak říkám, že to není vtipný a ať toho nechají, ale ta ruka nebo co to bylo zač tam byla pořád.
Tak jsem vstal a prudce otevřel dveře, ale když jsem se podíval kolem tak jsem zjistil, že v prvním patře jsem byl sám a vzápětí jsem uslyšel jak se dole ozval smích. Kdyby tam někdo byl a pokusil se rychle schovat tak bych slyšel kroky. V tu chvíli se mi ztratil úsměv z tváře a přeběhl mi mráz po zádech. Poslední kapka byl závan takového vlažého vánku a skoro jakobych slyšel ,,zbohem".
Měl jsem z toho smíšené pocity, ale od té doby byl u nás klid a už se nic neztratilo a ani jiné podivné věci se nestaly.

Pevně věřím, že je mnoho nevysvětlitelných věcí a událostí co jdou stále kolem nás a že svět není tak jednoduchý jak si někteří lidé myslí. Taky věřím, že pokud budeme chtít můžeme s nima i nějak komunikovat, ale jak jsou dobré bytosti tak jsou i ty zlé a na to bychom si měli vždy dávat pozor.
Nevím jestli to přidat sem nebo do snů hmmm.... ale byla tam ta bytost takže sem Rainbowlaugh !
Zdál se mi sen ale byla v ní ta bytost a měl jsem pravdu vypadala tak jak sem si to myslel !
Ale prostě mi tam něco vysvětlovala v nějaké temnotě a pak zmizela...
V mých 13 letech, mi umřel děda, měli jsme spolu velice blízký vztah.
Asi týden potom co umřel, se mi zdál velice živý sen, vypadal neuvěřitelně reálně, spíš napůl realita, řekl bych. Začalo to tak, že přes telefon, který tenkrát ještě měli doma děda s babičkou (pevná linka, ještě s otáčecím číselníkem), tak přes ten telefon jsem nejprve mluvil s dědou (a nepřišlo mi to vůbec divné), ptal se jak se daří mě a co dělají ostatní členové naší rodiny, pak mi máma vytrhla sluchátko z ruky a celá ubrečená mluvila s dědou, ten se jí snažil uklidnit a nakonec jsem ještě dostal sluchátko do ruky já a děda mi začal popisovat přístroj, který by mě za ním přenesl (dodneška si pamatuju "technický výkres" toho zařízení a divte se, funguje to na tužkové baterie Twilightsmile ), nejdůležitější co na tom přístroji bylo, že "všechny čtyři dráty musí být spojené" tuhle věc mi děda do telefonu kladl na srdce, abych si to ze všeho nejvíc pamatoval. V tom snu jsem nakonec ten přístroj zprovoznil a vytvořil se takový modro-bílý vír, který byl cestou "na druhou stranu", pak jsem do toho víru vstoupil a probudil jsem se.
No a zkoušels to postavit?
Upřímně si s tím nevím rady, nejsem žádný technik a teď to bude znít jako ze sci-fi, ale připadá mi že některé části jsou technologie, která bude vynalezená za několik desítek let (pokuď věříš že "na druhé straně", neubíhá čas jako u nás, tedy lineárně, ale čas se tam prolíná)
A co ti brání ty části vynaleznout teď, když víš co to je :-D
Měla by to být dvojice, nějakých čipů a tomu já rozumím jak koza petrželi Rainbowlaugh
A jak jsem psal že si pamatuju, jak to vypadá, neznamená že jsem tomu porozuměl, ve snu člověk všechno chápe a rozumí všemu, ale když se probudíš v hlavě máš "prázdno" (alespoň u mě to paltí) a pro mě byl v tom snu ten zážitek, na to že alespoň ještě jednou slyším dědu, nejdůležitější a překrylo to spoustu jiných věcí.
Navíc mám obavy s tím za někým přijít a říct "měl jsem sen...", v nejlepší případě by mě nejspíš vyhodili
No já nevím, ale když už se mi zdá nějaký opravdu zajímavý sen tak se s ním rozhodně netajím. Zároveń se lidem docela líbí mé vyprávění a někdy si říkám, že by byla škoda kdyby se o tom nikdo nedozvěděl. Třeba to jak jsem v tématu sny psal ten můj sen o tom stroji času.

Jak jsem říkal, že byl zakopaný pod tím stromem tak nějakou dobu jsem měl silné nutkání tam kopat. Prostě jsem si nedokázal pomoci, ale veděl jsem, že bych tím ten stromek zahubil. (Ve snu to byl dub, ale ve skutečnosti je to broskvoň).

Ten stromek nikdy nekvetl a všichni říkali, že je na něj tady u nás příliš zima a ať ho dáme pryč. No nějak jsme se dohodli, že rok počkáme a uvidíme. Další rok ten strom skoro zázračně rozkvetl a měl tolik broskví, až se málem zlomil pod tou tíhou.

Já osobně si myslím, že skrze sny se můžeme dozvědět různé věci jen jim musíme nějak porozumět. Někdy můžou vypadat zmatené a chaotické, ale je možné, že někde uvnitř snu se skrývá nějaká zpráva.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19