Bronies.cz

Úplná verze: Tajemno a záhadno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Jéje! Stříbro.... to je mé prokletí.... *třes po celém těle, od hřívy, přes křídla až po kopyta*
Prokletí zas tak nemá být. Pouze při něm má upír trochu syčet a kouřit Pinkiecrazy a to že je upír podle knih a podobně prakticky nezničitelnej..samozřejmě - kdyby existovali. I když - čemu už má člověk věřit?!
Mě pravé stříbro vadí.... jelikož se mi z něj zvedá žaludek, když se jej dotknu... ale není to každý den, takže jsem v klidu... xD

Jo, mrknu na celé toto téma... ale asi až zítra, dneska mám mimo jiné ještě něco na práci... (Čtení povídek a pár stránek z komixu MLP) xD
A na slunicku se trpytis a mas chut pit lidskou krev?
Najdi si psychologa...
Jé... to né.... jako Twilighťáci nejsem xD
A místo krve stačí třešňovka.... xD
Já jsem docela rád, že se to u nás poslední dobou celkem uklidnilo. Jediná ještě taková zvláštní věc na kterou jsem s bratrancem narazil když byl u nás na návštěvě byly něco jako runy vyryté na jedné staré skříni co mám v pokoji.

Vypadá to docela staré a už to bylo několikrát přemalované,takže to nejde rozpoznat, ale některé znaky vypadaly jako runy co sebou nosí. Když jsme si je pak prohlželi tak se samovolně otevřely dveře do mého pokoje a nikdo jiný tam nebyl a průvan to už vůbec být nemohl.

Bohužel takové ty zajímavé příběhy mi už tak nějak došly a vymýšlet si je nebudu. Možná si časem na nějaký ještě vzpomenu, ale teď mě už nic takového nenapadá.

Jen si teď ještě vzpomínám, že se mi ve snu znovu zjevila ta stříbrnná liška. Moc si z toho nevzpomínám vím jen, že řekla něco ve stylu ,,dlouho jsme se neviděli".
Geri, takový nápad. Co zkusit lucidní sen a přidat (spíše najít) tu Lišku a zeptat se proč se zjevuje? Pokud víš proč to tak je, tak se omlouvám, snažil jsem se to najít ale nenašel.

Jinak..report mého dne - nic se nestalo a nic jsem nehledal Ajsmug není kam spěchat. Myslím.
Lucidné sny... ja som chcel skúsiť astrálne cestovanie ale zaspal som :d
Na astrál se člověk musí připravit..to nejde jen tak hned Pinkiesmile chce to dost treninku a nebát se. Jakmile se člověk v těhle "nereálnostech" bojí tak to jde do kytek.

Aneb - vědět co děláš a nebát se Twilightsmile každopádně do astrálního cestování zatím nejdu..stejně se do jedné z jeho sfér podívám až zaklepu bačkorama takže.. Rainbowwild
Ja sa tam nebojím ísť Twilightsmile JA TAM CHCEM ÍSŤ... ale fakt sa mi to nepodarilo Ajsleepy
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19