Bronies.cz

Úplná verze: Tajemno a záhadno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Tak jsem zase úspěšně tady, omlouvám se ze neaktivitu, ale maturita byla pro mou osobu přednější.

Co se týká záhad v posledních dnech, nic moc se nedělo.... Jen 2 (nebo možná 3) hrůzostrašné sny, ve kterých měla hlavní roli princezna Luna. To byste nevěřili, co všechno ona o nekromancii ví.... Probouzela jsem se dost často, ale vždy sen pokračoval o kousek dál (čili nenavazoval, jak by správně měl), jako kdyby to byla skutečnost a ne sen. Ještě teď se klepu....
Pinkiecrazy Pinkiecrazy

Maratonec: Jistě "není všechno zlato co se třpytí", ale co vědecké objasnění lidí, kteří vnímají auru, vnímají duchy a dokáží povědět cizím lidem informace, o kterých nemohli zhola nic vědět a co třeba telepatie, nebo lidi kteří dokáží najít pohřešovanou osobu, aniž jí kdy znali, nebo potkali, nebo lidi kteří vidí budoucnost? Tohle ať mi věda objasní, až budu znát odpověď na to co jsou to ve skutečnosti paranormální schopnosti, jak fungují, odkud se berou,... pak uvěřím že neexistují, ale spíš si myslím že až na tohle bude věda znát odpověď, bude myslím znít asi takhle "paranormální schopnosti existují, jsou vrozenou schopností každého z nás a jsou srovnatelné s magií", ale to počítám bude až za velmi dlouhou dobu, bohužel asi ani mi, během našeho života se nedozvíme odpovědi, nebo alespoň ne všechny odpovědi.
Co se mi stalo radši neřeknu protože byste mě považovali za cvoka a nebo mi nevěřily takže Rainbowlaugh
Žvýkačka: přečti si příspěvky lidí co sem píšou a pak zjistíš že tady tě nikdo soudit nebude, rádi si vyslechneme cokoli co se týká záhad a tajemna, od toho tu přece tohle téma je.
I já jsem tu napsal pár věcí co jsem léta tajil a nikdo o nich nic nevěděl
Jo jenže ta věc na mě utočila Twilightoops ... a zlomila mi klacek Rainbowlaugh
Když máš co napsat napiš to, nikdo se ti smát nebude, spíš nás to bude zajímat a možná se tu někomu, stalo něco podobného, nikdy nevíš.
sirMichae: Znám spoustu lidí, kteří by tvůj komentář celkem hnusně zkritizovali (protože to jsou blbci, kteří nedokážou prohlédnout skrz závoj toho, co jim bylo od mala vtloukáno do hlavy). Já, pravděpodobně podobně jako ty, se také již nějakou dobu zajímám o "nadpřirozené jevy" či sílu mysli apod. (Ale nebudu to tu rozebírat.) A právě proto mě trochu iritují lidé, kteří si z podobných jevů dělají legraci, podobně jako autor videa.

Mimochodem, byl bych rád, když bys tuto konverzaci dále nerozvíjel, ne snad že bych nechtěl, ale nechci tím spamovat toto vlákno, tak pokud budeš mít nějakou další reakci, budu rád, když ji budeš směřovat do mé PM schránky. Díky Pinkiesmile
Ja milujem tento thread tak to napíš, všetci sme tu blázni :d
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19