Bronies.cz

Úplná verze: Tajemno a záhadno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Otázka - Proč tam chceš jít?
Proste som zvedavý... chcem vidieť inú dimenziu %d
Tak jestli nelžeš tak si mě vyděsil a zároveň i potěšil.. vyděsil tím, že opravdu duchové a jiné nadpřrozenosti existují
Potěšil tím, že tenhle svět má opravdu nějaké tajemno a dějí se tu zvláštní věci, není to jen nudná planeta..
Co se týče těch luciidních snů tak nevím jestli to byly zrovna tyhle sny, ale pár takových živých snů, kdy jsem si byl plně vědom, že sním jsem měl.

Vlastně nedávno jsem měl takový sen. Nic moc se tam nedělo jen jsem tam tak chodil po nějaké krajině s řekou. Všude byly stromy a pak tam byl takový krásný most přes tu řeku. Co ještě vím, tak u toho mostu byly keře růží.
Pak jsem měl ještě několik takových živých snů, ale ty byly mnohem horší, kde šlo o život nebo tam byla nějaká velká živelná katastrofa. Poslední dny, ale moc sny nemám nebo si je spíše nedokážu zapaatovat.
Ok takže přidám něco...
Občas v noci mám pocit že je někdo vedle mé postele a sleduje mě a díky mé super ultra spešl schopnosti Rainbowlaugh občas poznat kdo zamnou je tak se mi vybavila postava v černé kápy s červeným opaskem a něčím nad hlavou jednou sem cítil jakoby ta bytost měla ruku nademnou o uplnku se ten pocit zvyšuje a extrémně.

Je hodná ?
Ve škole když mě nějací idi** šikanujou (hodně ne) ale když sem začal mívat pocit s tou bytostí tak sem je jednou potkal a viděl sem jako by měli ze mě strach a jeden se na mě ani nechtěl kouknout.
Když se mi někdo posmívá tak mám v sobě pocit jako by mi bylo uplně skvěle a za nějakou dobu se tomu člověku co se mi smál stala věc a ta věc nebyla hezká ale né hrozná že by se mu zlomila noha atd... prostě se mu stane přesně to co mi udělal.
asi jsem cvok Rainbowlaugh ale tohle se fakt děje.
No, mně se stala příhoda asi tak před 2 rokama. Ten den nám sousedka, veterinářka uspala psa (byl starý). No tak samozřejmě brečel a tak. Pak jsem šel tak kde spával, "rozloučil" jsem se s ním a chtěl jsem odejít. A najednou jsou slyšel prasknutí větvičky a tlapky. Tak se mi nahrnuly slzy do očí, ale i úsměv na tvář Pinkiesmile.
Popravdě řečeno... Stalo sem i hodně příhod s duchy. Tak ještě jednu napíšu. Byl jsem se 2 kámoškami (Ano byly to kámošky...), a seděli jsem jak mi říkáme v boudě (taková parcela se střechou, já nevím jak to mám popsat.) a seděli jsme na nějakým trámu či co to bylo. A najednou nám na levou tvář začal foukat jemný větřík. Ale jenom na na tom jednom místě. V tu chvíli tam byla starší kámoška, která si toho všimla. Pak jsme to zkusili všichni. A nejdivnější na tom bylo, že bylo bezvětří.... Jinak, na duchy věřím. A VÍM, že existují.
Okolo mě se to paranormálními věcmi jen hemží.
Popravdě, ať si tomu věří nebo nevěří kdo chce, ale ve snech dokážu vidět budoucnost a to tak přesně, až jsem někdy sám zíral, jen nechápu, proč nedokážu určit přesný čas.
Také vnímám auru a to nejen lidí, ale i např u rostlin.
Dokonce mě často poslouchají i zvířata (a tím myslím divoká zvířata), připadám si jak nějaký zaříkávač, tedy ne vždy to funguje stoprocentně.
Nějak taky vím co lidé ve skutečnosti cítí ať se přetvařují sebelíp.
Také mívám živé sny o svých minulých životech, zkrátka je toho mnohem, mnohem víc.
Popravdě nerad to někomu sděluju, ale v anonymitě internetu a mezi podobně naladěnými lidmi, to celkem jde Twilightsmile
Tak to mě se něco divného stalo už docela hodněkrát,a to převážně proto,že u mě dost silně platí přísloví zvědavost je silnější než strach.Jsem dost zvědavá a mam kvůli tomu docela průšvihy xD No,ale to nejdivnější co se mi kdy stalo bylo s vyvolávání duchů...Vyvolávali jsme s kámoškama a já se u toho řezala smíchy,já nwm jsem prostě idiot a přišlo mi to vtipný,a myslím že i vy byste se smáli,kdybyste viděli naše vyvolávání.Pak se to ale docela zvrtlo a z ničeho nic nám zhasly všecky svíčky.Většina z mejch kámošek chtěli opustit kruh,ale to se nesmí.Naštěstí sme zůstali na svejch místech a odvolali to s velkým strachem po tmě.Pak sme se rozběhly rozsvítit a bylo to divný.Bylo otevřený okno,což nikdo před tim neotvíral a celkově atmosféra byla dost zvláštní.Ale jak říkám,moje zvědavost mě jednou zabije,protože už teď mám chuť to zkusit znova O.o Rainbowwild
Tyhle "tajemné a záhadné" věci jsou dost ošemetná záležitost. A lidská zvědavost umí občas zajít hodně daleko... třeba až k věcem jako je vyvolávání duchů. Cracky, doporučuju ti, znova to nedělej. Okultní věci umí být dost nebezpečné.


Ale když už sem píšu, tak přidám i pár svých zážitků (těch normálnějších) Ajsmug

Dříve se mi občas stávalo, že mi sny naznačovaly budoucnost:

Asi v 5. třídě na základce se mi líbila jedna spolužačka. Jednou o víkendu jsem měl sen, ve kterém jsem se musel vloupat do školy, abych zachránil opraváře osvětlení, kteří tam měli pracovat. Věděl jsem totiž, že někdo úmyslně zapl proud a já jsem ho musel včas vypnout. Když jsem se dostal až ke skříni s pojistkami, zastavil mě můj nejlepší kamarád, líbající se s tou spolužačkou. To mě dost šokovalo, takže jsem nebyl schopen pojistky vypnout.
Dalších několik dní jsem měl sny se stejným obsahem - musel jsem něco udělat, ale vždy těsně u cíle byl můj kamarád s tou spolužačkou a já jsem byl příliš šokovaný, než abych dokázal úkol dokončit. Ale každý den byl ten šok menší a menší, až jsem nakonec jednoho dne kamaráda odstrčil stranou a úkol jsem splnil. Dalšího rána mi kamarád řekl, že s mojí spolužačkou od předešlého večera chodí.

Občas se mi také stává, že těsně před spaním slyším různé zvuky, jako by se odehrávaly těsně vedle mě. Občas dokonce i hlasy...

A další věci, o kterých tu zatím psát nebudu.

A upřímně... jsem docela rád, že v mém okolí není žádné podivné místo, kde by se projevovaly nějaké panoramatické jevy (ačkoli myslím, že s pár takovými místy jsem se už setkal).
Tyhle "tajemné a záhadné" věci se dějí hlavně lidem, kteří o nich moc nevědí a jsou až příliš zvědaví. A čím zvědavější jsou, tím horší bývají následky.
DEX - já ti věřim a i já osobně věřim na duchy a nadpřirozeno a poslední dobou se snažim zvědavost kontrolovat.Já moc dobře vim,že to JE nebezpečný...
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19