Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 6: Power Ponies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Mě zase naopak přišlo, že Maneiac byla strašně (ale strašně) přehrávaná. No jinak mám trochu smíšené pocity.. Asi musím konstatovat, že tenhle díl se mi nelíbil. Je mi to líto.
je to teda super EP. ale cekal jsem vic ale jinak fakt cool díl
Supervillain ma byt prehravany. Pinkiesmile
Darm: Fajn.. budiž, beru. A taky sem to bral s rezervou. Ale všechno má své meze. A tady to podle mých měřítek bylo za čarou.
Epizoda nic moc, nicméně jsem se dost bavil, rozhodně víc než u té předchozí Twilightsmile
[spoiler: Pobavila mě např. Flutterhulk Rainbowlaugh]

edit
(21.12.2013, 18:46)Dragonalicorn Napsal(a): [ -> ]Musím dát zapravdu Foxtrotovi. I když dát to do spojleru není nic těžkého.. Přece jenom je to zbytečné po odvisílaní epizody.Facehoof

A ja proste nemohu. Ne kazdy koukal na stream a cekal na HD. Kvuli kteremu jde i do threadu. A narazi na spoiler. Povazuji za slusnost nejakou dobu po odvysilani pouzivat spoiler funkce. Twilightsmile
Děkuju.
Já sem jdu proto, abych zjistila, jestli už se to někam uploadlo.
Z rodinných důvodů jsem se nemohla dívat na stream.
Darm:
Ok, konečně alespoň někdo řekl racionální důvod proč by člověk chodil do tohoto tématu a byl by tak důvod dávat spoilery a naznačil i dobu po které se už dávat nemusejí.
Bylo by tedy dobré někam napsat, že spoilery se mají používat do té doby, dokud se v tématu neobjeví HD verze dané epizody. Poté už nic lidem nebrání se na ni podívat.
Šlo by to, takhle se domluvit?

Úplně nejlepší by bylo, kdyby ty témata zakládal někdo zodpovědný, kdo by do prvního příspěvku tu HD verzi vždy hodil. Pak by ti lidé nemuseli vůbec prohledávat téma a riskovat spoilery.ˇ

Nemáte tu náhodou nějakého Ondrahub 2.0 který by to zvládal? Pinkiesmile
Mno, neměla jsem moc vysoká očekávání a ještě díky Elbereth za to.
Je fajn, že si autoři uvědomili, že ze Spika sami udělali "boring sidekick for comic relief" a teď se to snaží napravit. Díky za to.

Jinak mě to ale moc nechytlo a docela rychle u mě opadla pozornost a spíš než na sledování, jak to dopadne, jsem se soustředila na vyšívání Rainbowlaugh

Záporák samotný byl nudný a plochý jak daňové přiznání. I přehrávání se dá napsat tak, aby si ho člověk buď užil nebo padoucha z duše nenáviděl. Tohle byla dvourozměrná papírová vystřihovánka, "páč prostě potřebujem nějákýho villana".

Tuna gagů a referencí to nezachránila. Ale chápu, že spousta lidí za to ten díl bude milovat Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20