Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 6: Power Ponies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Od tejto epizódy som moc nečakal, skôr som sa obával, avšak nakoniec to bolo vcelku v pohode. Nič extra no ani som nebol sklamaný. Fluttershy tu bola fajn, pri premene som sa musel začať smiať Rainbowlaugh
...and Pinkie on Dash (FOE)
u sceny s flutterhulkem jsem se tak smal, ze se mi povedlo smichy spadnout ze zidle. Za dil davam 10/10. Nedelal jsem si velke nadeje, takze me nic nezklamalo.
Tak, čo povedať... moje dojmy z tejto epizódy sú zatiaľ dosť negatívne. Zatiaľ sa mi to zdá ako najhoršia epizóda vôbec. Neviem prečo, na mňa teda pôsobila trochu dosť strašidelne (rozhodne nič pre malé deti Rainbowlaugh) a nijak "extra" emocionálne ako ostatné epizódy. Nieje to proste môj štýl (ako takéto komixy, tak takýto príbeh). Čakala som teda niečo o dosť iné. I záporáčka úplne nesympatická (hoci ja záporákov všeobecne vôbec neobľubujem), táto bola však najodpudivejšia. A Flutterhulk... Rainbowhuh To rozhodne nemusím a zvlášť jej sa to nehodí. Ešte som zvedavá na titulky, lebo v angličtine niesom moc dobrá, ale veľkú šancu tomu teda nedávam. Nejak sa mi takýto dej k MLP nehodí. Je to snáď prvá epizóda, u ktorej som po prvom pozretí mala až takto negatívne dojmy, z ktorých cítim, že si to neobľúbim.
Jžši,najprv chcete mať niečo pre starších a keď to máte hovoríte,aké to je hrozné. Ajsleepy" Už sa konečne rozhodnite,čo chcete.
Super jelikož miluju komixy tak jsem se v tom vyžívala... Ale...

Chápu správně že Pinkie Pie je Flash, Spike Robin, Fluttershy Hulk, Rarity Green lanter, Rainbow Strom, Twilight Bobby z X-men, Záporačka Doctor Octopus... Ale nevim kdo je Applejack? Rainbowhuh

Jinak... Flutterhulk by mohl být zpracován lépe.
Epizoda mě v žádné části nijak neoslovuje, navíc tohle téma na epizodu mi přijde k MLP:FiM naprosto stupidní. Epizodu jsem viděl 3x a stejně mi nic neříká. Záporák, ač měl být klasický klišé záporák z komiksů, mi přišel takový nedodělaný nebo špatně promyšlený (Jako samotný námět na epizodu). A jako věc, která epizodu pro mě pohřbila, byl Flutterhulk.... (K tomu se radši nebudu vyjadřovat, zkrátka na tyhle věci nejsem a jsou mi proti srsti) + to rychlé zakončení. Twilightoops Jediná věc, která se mi na epizodě opravdu zamlouvala bylo zpracování Rarity a Pinkie Pie a scény s nimi s mi zamlouvaly Twilightsmile
Kdybych měl hodnotit, dal bych
5,5 - 6/10
(21.12.2013, 21:47)Nasut Napsal(a): [ -> ](4 Azu: Proč by měl divák villaina nějak soudit? Stačí o něm vědět, že ho z nějakýho důvodu nemaj rády hlavní postavy...).

Nevím jak ty, ale já očekávám hlavně zábavu. Tenhle záporák byl asi tak zábavný jako ranní čištění zubů. Jestli narážíš na to moje "nenávidění", tak jsem tím měla na mysli, že charakter vyvolá v divákovi reakci, ať už kladnou (záporák Loki nebo Snape) nebo zápornou (profesorka Umbridgeová, kterou Potterfandom nenávidí víc než Voldemorta).
Nemusíme chodit daleko, postav si Mane-iac vedle Chrysalis (negativní) nebo Discorda (pozitivní) a těžce pofailuje Pinkiesmile
Chcete vidieť neschopnú Twilight, zmätenú Rainbow Dash, Applejack so svietiacim lanom, Rarity v akcií (ktorá sa mi mimochodom v tejto epizóde neuveritelne páčila), Pinkie Pie Pinkiepieskovejšiu ako nikdy predtým a k tomu neuveriteľne nasratú Fluttershy?! Tak neváhajte a pustite si túto vec, ktorá sa snaží (ale naozaj len snaží) byť ďalšou epizódou zo seriálu, ktorý nás svojim čarom (ktoré sa tuná jaksi vytráca) kedysi tak ohúril!
Inak sú podstatné asi len prvé dve minúty po úvodnom Intre.

P.S: Ale obchod s "enchanted comics" by som rozhodne navštívil Pinkiehappy
Ale, božínku zlí stylisté byli super Rainbowlaugh . (tohle se mi líbilo)
Ta flutterněco byla ... opravdu na 3 tečky.
Tenhle záporák je ještě horší než Sombra. No charisma. Nic a ani hezký. Chrys jsi stále královna zla !
nějak často sem koukal na čas než aby mě to pohltilo.
ps : pinkie s kartáči mi připomněla pipi dlouhou punčochu + pro ní !
zatím pro mě nejslabší díl. A Spike mi připadá čím dál tím více k ničemu. no aspoň že to ví ! Rainbowlaugh
co když ho zrušej ? však ani rarity si ho už moc nevšímá Ajsmug
nevyrostl jsem na comiksu. proto sem neachal. co kdyby byla Twilight Rákosníček ? Rainbowlaugh
Hned jak jsem se doslechl, že půjde o superhdiny, bylo mi jasné, že je malér.

Moje předtucha se vyplnila do puntíku. Epizoda je tak strašně samoúčelná, až to bolí. Chápu, že v Americe pro to mají slabost, ale já ne. Opravdu si nelibuji v plytkých postavách, nelogických scénách a ději plochém jako sousedovic holka. Holt takhle to už u komiksů bývá.

-Téměř nulový děj, jediná zajímavá zápletka se ukazuje po deseti minutách (mane6 nedokáže používat své schopnosti), ale pak je zcela vypuštěna (mane6 dokáže používat svoje schopnosti)
-Zápletka, se kterou bych si ani zadek neutřel. A to nemluvím o vykradeném Jumanji.
-Scény tupy "Stojíme a čumíme jako idioti"
-Spike
-Moralita episody byla hodně slabá
-Pinkie
-Opravování zámku (k čemu ho asi tak budou potřebovat, hmm?)
-Hodně blbých gegů
-"LOL LETS D3STR0Y EVERYTHINK!" záporák
-Reference. Nenávidím je. Od doby, kdy to byly skryté vtípky, uplynul už nějaký ten rok, teď už jenom lezou fanouškům do zadku.

+Animace
+Prostředí
+Pár slušných vtipů


U záporáka si nejsem jist. Byla zábavná, ale jak už to u superhrdinovských příběhů bývá, je to způsobené nezajímavými hlavními postavami.


5/10 - Consider sudoku, Meghan. Jestli jsi potřebovala na takovou slátaninu další dva spisovatele, tak to jsi ještě méně schopnější, než jsem si myslel.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20