Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 6: Power Ponies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Luxusni dil, zajimavy napad, originalni prvek, rozvinuti moznosti studia a pouziti casti Equestrie, dava moznost udelat spousty dalsich dilu v paralernim universu a pripravit pudu pro Season 5, 6 a 7.

Sice Spike tam zas byl pouzit docela brutalne levne a nakonec to byl takovy Wink vsem Bronies ze Spike neni rohozka.

Originalni zloduska coz ukazuje ze Sombra byl slapnuti vedle. Navazani na pokracovani deje se starym hradem, dava moznosti na multi-dily ohledne tohoto kusu historie, dalsi dulezity anchor pro rozvijeni pribehu.

Na to, ze to je show urcena primarne pro 6-lete holcicky tak to bylo fakt super, neco ve stylu Power-Puff Girls ale v MLP universu, vcelku to funguje.

A spousta novych cosplayu.. jo.. to bude narez na letosnim Crystal Fair, Galaconu a BUCK Rainbowlaugh
Jinak dojem ze 4.te serie - luxus, fakt si nasadili latku vysoko a vypada to ze nas ceka jeste dost bombastickych epizod!

Kritizovat dokaze kazdej, ocenit malokdo Raritywink
Podle mě je díl parodie na šestákové komiksy, které se k nám kvůli (nebo díky) komunistům nedostali.
Batman nemá cool protivníky jako Joker nebo Riddler, ale i:
Tahle epizoda byla taková průměrná. Kdyby nebylo Pinkie tak bych se skoro ani neusmála ,ale zasmála jsem se jen při pár scénách a hlavně při té jak vždy když cinkla minutka zase postříkaly mane 6 tužidlem jinak nic moc. Této epizodě dávám 6/10.
Když matematik píše komiks aneb "Nechce se mi tomu napsat konec... Ponechám to čtenáři jako cvičení." Rainbowlaugh
Každopádně to není úplně marná myšlenka, jen doufejme, že tam nechali nějaké pojistky (Game over, you lose. Abort/Retry/Fail)

Co mají za plány se zříceninou jsem vážně zvědav. Nezapomínejme, že stojí uprostřed nebezpečné pralesní přirodní rezervace, takže turistická lokalita pro namydlené Canterlotské jednorožce z něho hned tak nebude.

Superhrdinské příběhy mne nechávají chladným, a tak vidím podobně i tuto episodu. Většina věcí co bych si o nich vzpomněl, je z memů a referencí z jiných seriálů, např. Big Bang Theory, takže mi pravděpodobně víc než půlka referencí tady přeletěla přes hlavu. Prostě díl s pár úsměvnými momentkami, který inspiruje další várku fantvorby, která by mne mohla bavit i víc. Že bych si ho musel honem pouštět znovu, to asi ne.

Na téma flutterhulk jsem pár fanobrázků v různých podobách myslím viděl už od Best Night Ever. Tak je to trochu kanoničtější, no. Asi se po Internetu pohybuji příliš dlouho, ale to se mnou zvlášť nehnulo.
Rarity opravdu zářila, to nepochybně.

Jsem jediný, komu ty bílé zelenohřívnaté klony připomínaly Lemmings?
Mě ty zelení Kloni neuvěřitelně štvali. hlavně barevným schématem. nechápu proč jim aspoň mírně nezměnily barvy hřívy. Působilo to superodbytě.

onen tým evil -stylistů na počátku byl na 1* Rainbowlaugh PonyVille potřebuje víc takových ! Rainbowlaugh
(22.12.2013, 04:35)xsoft Napsal(a): [ -> ]PS: Tak uz vite jaky bude mit Jamis v lete kostym?
[Obrázek: ix87.png]
Přesně to mě napadlo Twilightsmile Flutterryay
(21.12.2013, 22:39)kelsey Napsal(a): [ -> ]Jžši,najprv chcete mať niečo pre starších a keď to máte hovoríte,aké to je hrozné. Ajsleepy" Už sa konečne rozhodnite,čo chcete.

Pokiaľ ide o mňa, ja som osobne nikdy netúžila po zameraní na starších. Som síce dospelá, ale detské animáky sú mi stále najbližšie (MLP mám osobne rada práve pre tú morálnu, emocionálnu, dizajnovú a hudobnú stránku). Som síce za vážnejší dej, ale nie v takomto štýle. Preferujem skôr emocionálne (temné, dojemné a smutné scény, proste niečo citlivé). Takéto komixové príbehy, hrdinovia so super-schopnosťami, to ma proste neoslovuje. Navyše ma niektoré scénky trochu desili a iné mi prišli trápne (hoci to bolo v komixe). Nejak som nenašla emocionálneho ducha tejto epizódy (nijak ma nedojala), narozdiel od ostatných epizód. 4. séria je "zatiaľ" u mňa najslabšia, aj keď prvých 5 epizód bolo nadpriemerných.

Inak je to v podstate jedno, treba skúsiť každý štýl epizód. Raritywink Je vlastne dobré, ža sa o to tvorci snažia, aby si každý v tom seriáli niečo našiel, takže hoci mňa táto epizóda nezaujala, budem to brať ako niečo nové v MLP, čo proste trebalo vyskúšať.
(22.12.2013, 09:23)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Kritizovat dokaze kazdej, ocenit malokdo Raritywink

Ocením snahu.
Ale nápad to byl hrozný.
Tak pro mě jeden z nejlepších epizod poníků eva eva. Mane-iac je moje nová oblíbená záporačka :3
úžasně vysmátá, šílěná a tak všechno muahahaha Pinkiecrazy
A prostě... Pinkie nezklamala, napříč tomu jak všichni říkaj že se z ní stal jen takovej šašek...no, podle mě byla vtipná dost, stejně jako vždycky. A FlutterHulk mě totálně dostal Rainbowlaugh
Jo a ze Spika se taky stal můj oblíbenec...ale prostě... deset z deseti, úžasnej díl. Jen nechápu proč je v Season 4 tolik chapadel, dyť tvůrcům musí být jasný jakej to bude mít dopad Rainbowlaugh
Ten torrent co tu včera byl, je podezřele malý, na to že to má být 1080, tak jsem našel jiný, co má správnou velikost.

http://kickass.to/my-little-pony-friends...17290.html
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20