Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 6: Power Ponies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Abych pravdu řekla (přestože nejsem dobrý angličtinář a rozumím každé dvacáté větě), z toho, co jsem dokázala pochopit a pochytit, jsem trochu (ne, hodně) zklamaná. Čekala jsem víc. Hodně lidem se bude líbit, ale mě osobně bohužel ne. A Flutterhulk byl takovým tím posledním hřebíčkem do rakve.
Souhlasím s Azulianou - záporák zklamal. Zatím mám pocit, že na Chrysalis a Discorda nikdo mít nebude, ale nechme se překvapit, jestli budou další díly lepší. Doufám, že ano, protože zatím mám z celé série rozporuplné pocity. První dvě série byly perfektní. Další už pokulhávají, ale to je asi přirozené. Tvůrci si nasadili vysokou laťku a vytvořili u diváků jistý standard, na který budou těžko navazovat a který budou těžko překonávat. Ale uvidíme. Věřím, že se objeví nějaké "čelistpadající" díly.
Hm... doufal jsem, že to bude temnější a zapeklitější...
A nezachránila to ani armáda klonů...
Bylo to docela suchy... zaporak nudny zadna akce pripadalo mi to jako mrknuti a konec..
To mrknutí bylo trochu dlouhé. Jsem zvědavá na další díly.
Nevíte někdo jestli to už je na youtube?
4 ducks out of 10

Epizoda nic moc, jak jsem předpokládala už z názvu.

Navíc je to furt to samé.
Daří se jim - neočekávatelné selhání - někdo pomůže - všechno vyhrajou

Záporák vypadal jako něčí Mary Sue vytvořena v pony creatoru, vzhledově ani povahově nezajímavý.

Myslím že musíme se záporákem strávit aspoň dvě epizody aby nám přirostl k srdci. Ale v tomhle případě by se to mohlo protáhnout i na deset, stejně by mě nikdy nezaujal.

MrKafr:

Eeeeh

Stránka předtím.
Nemůžu říct, že je to vyloženě špatná epizoda, ale "nic moc" co popisuje docela přesně. Raději bych klasický Ponyville díl, než tuhle superhrdinskou předělávku.

Čápa

(21.12.2013, 21:20)MrKafr Napsal(a): [ -> ]Nevíte někdo jestli to už je na youtube?

http://www.equestriadaily.com/2013/12/po...s-and.html - stačí číst Pinkiesmile

Na epizodu jsem se moc netěšil, nicméně dávám 7 z 10 za Fluttershy Rainbowlaugh Nebudu ti to spoilovat Pinkiesmile
Ale tak docela dobré, možná né tak dobré jako mnoho jiných dílů, ale stále vcelku dobré Rainbowlaugh . Jako s ostatníma souhlasím, že záporák nebyl nic moc, čekal jsem ji trochu víc ... temnou, víte jako Chrisalis nebo Sombra Rainbowlaugh . No konečný verdikt, lepší než S3 Pinkiesmile (Mimochodem Flutterhulk byla jedna z věcí u které jsem se hodně nasmál Rainbowlaugh )
Záporák byl super... Většině tu asi nedochází, že Mane-iac je něco jako Joker - ne zlá, ale šílená a šílenci maj hold tendence přehrávat, no Ajsmug (4 Azu: Proč by měl divák villaina nějak soudit? Stačí o něm vědět, že ho z nějakýho důvodu nemaj rády hlavní postavy...).

Design Flutterhulka (a vlastně celej Flutterhulk Rainbowlaugh), nemehlo Spike neustále dupající do kyblíků, sposuta referencí, Pinkie-iny scénky, Rarity zhmotnivší uprostřed tornáda čajovej servis... Jen malej výčet věcí, který mě potěšily, takže kdybych měl hodnotit od jedný do deseti - 9/10
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20