Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 6: Power Ponies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(24.12.2013, 10:52)Baterka Napsal(a): [ -> ]Jamis : Je opravdu málo dílů do kterých sem se zakoukal tak aby mě to vtáhlo.
nemůžeš se divit komentářům ,tenhle díl byl prostě zaměřený na Americkou populaci. (Comics)

Nevyrůstal sem na tom-nechává mě to chladným.

Njn, mě se to stane skoro u každého filmu Pinkiesmile prostě to jde tak nějak samo.

Jinak komixy rozhodně nejsou jen Americkou záležitostí - tenhle fenomén se rozjel všude. Zrovna včera jsem si k Vánocům koupil Zlatou knihu komixů od Václava Šorela (Galaxia, Vzpoura Mozků, Operace Jericho, Zkáza planety Země...) - všechno věci, které vycházely i u nás za totality v ABC i jinde.

Vyrůstal jsem i na jiných věcech, ale tohle oslovovalo a stále oslovuje podstatnou část populace.

Citace:Navíc nemusím vypíchnout celý díl, bavily mě tam určité momenty a scénky.

a navíc. pokud někdo kritizuje má na to právo je to jeho pohled na věc.Ajsmug

Jasně Pinkiesmile kritizovat sice není právo, ale výsada (i když si to dneska málokdo uvědomuje), ale to na pravdivosti tvého výroku nic nemění. Stejně tak já kritizuju plytkost mnoha zdejších příspěvků, protože pro mě mají zanedbatelný význam, anžto dle mého názoru se nezaměřují na pointu a sdělení (to podstatné pro mě), ale na výpis důvodů "proč se mi to nelíbilo a tedy by se to nemělo líbit ani vám!" (pro mě zcela zbytečné).

<fun pun>Takže tvoje hodnocení stojí za kulový Rainbowlaugh deal with it</fun pun>
Facehoof
Ale já myslel ty komiksy ze kterých sou ti superhrdinové z tohoto dílu.(např. originál hulka asi nebyl zaměřenej na holky)Facehoof Já vím že sou i komiksy s barbi atd.. Ajsmug Mi řekněte, že tyhle komiksy, kde se ti hrdinové mlátí s padouch a každou chvíli visí nad světem nějaká pohroma, mají především oslovit a oslovují holdy,dívky a starší. Ne to je téma spíš pro kluky a ano samozřejmě, že je i holčičí fandom těhle komiksů, ale je to především pro kluky tak jako je MLP pro holky, nebo malé děti (a v případě S4 se počítá i bronies)
OT
(24.12.2013, 14:18)Jamis Napsal(a): [ -> ]Jinak komixy rozhodně nejsou jen Americkou záležitostí - tenhle fenomén se rozjel všude. Zrovna včera jsem si k Vánocům koupil Zlatou knihu komixů od Václava Šorela (Galaxia, Vzpoura Mozků, Operace Jericho, Zkáza planety Země...) - všechno věci, které vycházely i u nás za totality v ABC i jinde.

ABC (Třeba taková jeho eminence Kája Saudek, to by také mohlo leckomu napovědět.) je zlato, ale můžeme jít i dál.

Většina Foglarovek byla dána do rámečků a vycházela v různých publikacích - Vpřed, Junák, Mladý hlasatel atd. Jen na Rychlých šípech se vystřídalo několik kreslířů, pan Fišer, Čermáci a další.

Díl mě docela bavil, ale oproti např. předchozímu dílu mi přišel takový chudší. Možná to je tím že mám radši CMC ale komiksové prostředí mi nikdy nepřišlo moc přitažlivé, radši mám normální knihu. Ale byla celkem sranda se předtím dohadovat s bratrem o Flutterhulk, protože si myslel že je to jenom fantvorba. Celkem bych ho dal asi mezi slabší díly, a na stupnici do deseti by dostal 6.
Ne, ten..nevím jak se jmenovala, nedával jsem pozor, prostě ten nepřítel mi nepřišel nějak uber-cool. Ani cool. Nelíbí se mi.
hodně dobrej díl Pinkiesmile
(24.12.2013, 14:18)Jamis Napsal(a): [ -> ]Jinak komixy rozhodně nejsou jen Americkou záležitostí - tenhle fenomén se rozjel všude. Zrovna včera jsem si k Vánocům koupil Zlatou knihu komixů od Václava Šorela (Galaxia, Vzpoura Mozků, Operace Jericho, Zkáza planety Země...) - všechno věci, které vycházely i u nás za totality v ABC i jinde.

Vyrůstal jsem i na jiných věcech, ale tohle oslovovalo a stále oslovuje podstatnou část populace.
OT:
Dík, právě jsi mi připomněl jednu parádní část mého dětství Twilightsmile I když já měl nejradši Pod paprsky Zářícího.
(24.12.2013, 14:18)Jamis Napsal(a): [ -> ]<fun pun>Takže tvoje hodnocení stojí za kulový :D deal with it</fun pun>

já sem díl ale vůbec nehodnotil. (způsobem špatné dobré) :)) prostě mě to nestrhlo . :*) naopak spíš sem se snažil vypíchnout ty zábavné střípky
Mě osobně třeba baví písničky ve Mlp. vždycky to ten díl okoření :-)

jinak k plytkosti komentářů : 13-14letý človíček prostě nebude hodnotit tak jak si představuješ. není to úměrné jejich věku. :) (ano najdou se vyjímky)

ot : k českému komixu- K . SAUDUDEK ! <3
prostě já mám komix spojený s amerikou ;)
Čekala jsem jenom splácaninu bez děje obalenou tunou referencí, takže mě to celkově potěšilo.

+ Celé se to odehrávalo v komixu. Hasbro netahá do reálné Equestrie fény a mrakodrapy.
+ Spike zachránil situaci.
+ Dashie, Rarity, Pinkie, Applejack. Skvěle sedící super-schopnosti, místa tak akorát.

- Twilight. Už od první série je alespoň o level lepší než zbytek, ovládá kouzla, o jakých se jiným ani nesnilo, a umí (nebo spíš neumí) zmrazovací paprsek ?!?
- Flutterhulk. Připadalo mi, že se znova dívám na Dragonshy, tentokrát v barevných oblečcích. Měli by Fluttershy vymyslet něco lepšího, než "jsem pořád hodná, pak někdo ublíží zvířátku/kamarádce a já se naštvu". Jako Hulk byla navíc naprosto odporná.
- Worst. Villain. EVER.

Epizoda na zpestření zajímavá, hlavně aby teď už byly zase normální. Twilightsmile
Tak konečne som si to pozrel Twilightsmile
Moje hodnotenie 8/10 bodov Twilightsmile
+ Applejack ako ninja Rainbowlaugh
(26.12.2013, 16:38)ozzacek Napsal(a): [ -> ]+ Celé se to odehrávalo v komixu. Hasbro netahá do reálné Equestrie fény a mrakodrapy.

A co mrakodrapy v Manehattenu? Pinkiehappy
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20