Bronies.cz

Úplná verze: Transsexualita Mezi Bronies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Nekko.Cross: co je za problem s tvym telem? Takova ta , no , muzska vec...no ta se da koupit nasazovaci a muzes ji mit schovanou ve skrini pro strycka prihodu. Ono je to i praktictejsi, nam se do toho dost casto ruzne neprijeme zarezavaji spodary, takze kdybych tu moznost mel, rad bych obcas to nadobicko nechal doma v supliku Pinkiesmile
Můžeš mi věřit, když řeknu, že je to o dost komplikovanější, než jen "nádobíčko ve skříni".
Macaman: Ehm... Jo tohle to já vím až moc dobře Rainbowlaugh ale na také hračky náksy nejsem nom ^^""""
(04.03.2015, 16:51)Monique Napsal(a): [ -> ]Here, have more creepy stuff Rainbowlaugh. Ještě na tom musím hodně makat, ale lepší jak nic.

Holy sweet mother of Aang Pinkiegasp Dva různí lidi, fakt že jo...

Tvůj ženský hlas mi šíleně připomíná jednu moji známou Pinkiehappy
Yay, díky Pinkiesmile
yay PetrSf prelozil nove dily out with dad Enjoy ! http://www.videacesky.cz/serialy-online-...80%93-3x22
aand.. aand fuck triangles....Applejackunsure
(ps . hlavne si necist komentare u teto serie )
ps : v sérii jsou reálné příběhy (i o trans jedincích)
youtube cz titule
https://www.youtube.com/watch?v=3Ns_Z4jZJ2k
Pro ty, kdo si myslí, že tohle je pro ně to nejlepší a nejsprávnější řešení jejich vnitřních pocitů, přeji chápající a podporující okolí.

...Dále nečtěte.

Toto téma mi připomíná bohužel svědky jehovovy co každý den postávají u vchodu do metra. Prezentuje jeden názor, jeden "pravdivý" a veškerá diskuze se od tohoto názoru odvíjí. Není zde vůbec zpochybnění onoho názoru. Není zde žádné je opravdu transexualita to pravé pro každého? Je to univerzální řešení na vnitřní rozpory co prožívají fanoušci show, která chce vychovat sebevědomé ženy s vlastním charakterem?

Být zmatený z vnitřních pocitů, zvláště v nízkém věku, ale třeba i v 25 je naprosto normální. V dnešní virtuální společnosti je možné být gay, trans, zvíře, drak, upír, vlkodlak. Najdou se lidi, co vás odsoudí, ale najdete i hodně lidí, kteří vás podpoří. Vaše volba, váš život. Když mi bylo 17, neměl jsem žádné pořádné přátele. Jednou jsem na internetu zjistil, že zbožňuju přírodu, pohádky, zvířata a že vlastně můžu být zvířátko. Stal se ze mě furry Oh jak osvobozující pocit to byl, když jsem si to přiznal. Po čase ve velmi otevřeně smýšlející komunitě furries jsem si začal všímat, jak je úplně ok být gay. Vždyť je to normální. Dokonce mi jeden kluk vyznal lásku. Wow, konečně bych měl partnera... Přemýšlel jsem. HODNĚ jsem přemýšlel až konečně řekl, že tohle opravdu můj šálek čaje není. Teď o mnoho let později vidím, jaké skvělé rozhodnutí to bylo. A i s odstupem času vidím, jak velký omyl furry fandom v mém životě byl. Stejně tak jsem viděl, že jsem nebyl jediný, kdo se do podobné pasti nechal chytit.

Můžeš být čímkoliv! Je to ale to správné? Budeš se opravdu cítit lépe? Nebo si jen budeš myslet, že se cítíš lépe? Citát, "neznám silného člověka s jednoduchým životem," naprosto špatnou asociací. Neznamená to, že si přivlastníš všechny možné i nemožné úchylky a sexuality jen proto abys neměl jednoduchý život. A že rodiče tě neoslovují jako poníka nebo jako jiný rod? Co je to s tebou? Jsi tak sebestředný/á attention whore, že potřebuješ od rodičů svolení? Proč je tím potřebuješ trápit? Od kdy je nutná cizí reakce k tomu, aby se někdo cítil vnitřně sám sebou? Nezapomeň to říct i pokladní v obchoďáku. Ano, je to dobrý pocit, sdělit svoje pocity, svojí přirozenost svojí rodině, ale není to podmínka toho, aby se někdo cítil sám sebou.

Posledních několik měsíců přemýšlím nad otázkou co to znamená být chap. Nejsem ten "správný" chlupatý, drsný, sprostý chlap. Nikdy nebudu. Nikdy jsem nechtěl být. Vždy jsem obdivoval krásu ženského těla, jejich schopnost dát vzniku nového života. Oh jak skvělé by bylo být ženou! Mohl bych být slabý, křehký, vždy bych měl ochranitele muže kolem sebe... moment, není tohle náhodou náznak toho, že jsem jednoduše srab? Narodil jsem se jako chlap, mám penis (ano, ta věc z které jsou všichni hotoví, že jí nechtějí jmenovat). Fajn, co co to ale znamená? Co to znamená být chlap? Když nad tím uvažuju, neznamená to, že jím nejsem? Ne, znamená to, že se o to pouze zajímám. Jak už jsme si řekli, život není jednoduchý. Nikdo na tebe nečeká, nikdo ti nic zadarmo nedá. Jsi sám? Chceš partnera? Co jsi pro to udělal? Jsi žena a chceš být dominantní? Tady je tolik možností aniž by ses musela nechávat přešít. Proč rovnou dávat rady jdi k sexuologovi a psychiatrovi a řekni tohle a tamhleto a rázem ti bude umožněno. Co to je za radu? Modli se k Ježíši aby spasil tvojí duší.

Preferuji nikomu se nevrtat do života, každému co jeho jest. Nikdo nestojí o moje rady, pokud za mnou nepřijde. Ale prosím, opatrně. Opatrně s radami jaké prášky rovnou brát, co kde jakému lékaři říct. Důležitější je řešit tu otázku před tím, je tohle pro mě správné řešení? Stejně tak počáteční nadšení z objevení něčeho nového v kombinaci s hromadou podporovatelů a samozvaných odborníků může vyvolat pocity "našel jsem konečně to co jsem léta hledal," přestože se bude jednat o pocit vyvolaný okolnostmi a ne skutečnými vnitřními pocity. Pokud si myslíš, že je to věc, kterou musíš absolvovat, do toho. Ale nezapomeň, že některá rozhodnutí si pak můžeš nenávratně nést po zbytek svého života.

Teď mě nenáviď a jdi hledat odpovědi na svoje otázky. Nezastavuj se u první, jdi dál, pátrej, zkoumej, hledej. Jde o tvůj život, o ničí jiný. Nikdo jej nebude žít za tebe. A to co je skvělé pro jiné, není nutné to pravé pro tebe. Stejně tak nejsou žádná dogma, není třeba přebírat veškerou filosofii dané oblasti. Stačí jen část. A další část z něčeho jiného. A pak další a další. To je to co dělá nás námi.

Víc se v tomto tématu vyjadřovat nebudu.
Skrytí tématu neregistrovaným uživatelům by sloužila jako ochrana těch jedinců, pro které je toto téma aktuální a řeší jej. V momentě kdy nesmířlivý rodič bude hledat odkud vítr vane, udělá problém nejen potomkovi ale všem jeho kamarádům tady.
Hikki,

přirovnání tohoto tématu k organizaci svědků Jehovových v této konotaci je velmi urážlivé. Tvůj názor respektuji, chci ovšem, aby jsi to věděl.

Kdokoliv má právo na rozhodnutí, ať je jakékoliv. Tento thread původně vznikl z důvodu, že mě kontaktovalo nemálo osob a měla jsem i indikace o dalších, kteří toto téma řeší. Rozhodla jsem se tedy veřejně poskytnout základní informace. Thread se ovšem přirozeně vyvinul mimo pouhou informaci a pevně doufám, že mě nevnímáš, jako vůdkyni kultu transsexuality.

To, že jsi měl špatné zkušenosti s furry fandomem je tvé rozhodnutí nad sumou zkušeností, které jsi nasbíral. Za pár let budeš třeba tvrdit něco jiného, protože se jako člověk posuneš dále.

Citát, který jsem zmínila měl hlubší mínění. Lidé sami sebe poznají nejlépe, když musí překonat velmi složitou překážku, protože nemají na výběr. Musí najít řešení a tyto zkušenosti z nich mohou udělat velmi silné a schopné osoby. Pro každého je ovšem ta hranice různá, nemůžeme lidi nijak paušalizovat.

Zmiňuješ hledání sebe sama a já tvrdím, že introspekce je nutná. Sama jsem ovšem poznala, že i když jsem přesně věděla o mém problému, tak jsem čekala ze zbytečného strachu. Proto ihned doporučuji návštěvu dr. Fifkové - ona je vhodným katalystem pro důkladnou introspekci i osobou, která dokáže potvrdit či vyvrátit domněnku. Twilightsmile

--- dodávám ---

Jsem proti skrytí tohoto tématu, protože to jej povýší na něco, čím upřímně nechci, aby se stalo.
Souhlasím s Mayshi, takže přidám akorát subjektivní názor.

Srovnávání s svědky Jehovovými mi nepřijde zrovna relevantní, jelikož na rozdíl od toho metra sem chodit nemusíš. Mimochodem, jezdím metrem docela často a nevím o tom, že bych na ně někdy narazila. To, že jen jediný názor je "pravdivý" mi taky přijde poněkud zcestné. Člověk může být trans, ale (se statisticky mnohem větší pravděpodobností) taky nemusí. V každém případě je dobré tyto pocity řešit odborně. To, že navštívíš s tímto (nebo s jakýmkoliv jiným) problémem psychologa/sexuologa rozhodně automaticky nepotvrzuje diagnózu.

Citace:Je to ale to správné? Budeš se opravdu cítit lépe?
Řeknu to asi takhle, když člověk během posledních pěti let chytá různé depresivní stavy, celkově nesnáší svoje tělo a kompenzuje to kde čím, např. přejídáním (u někoho to může být řezání žiletkou či spousta dalších věcí), protože je mi fuk jestli budu fit nebo ne, jelikož se budu cítit úplně stejně hrozně. Jinými slovy, o moc se hůř se už cítit nejde.

Citace:Posledních několik měsíců přemýšlím nad otázkou co to znamená být chap. Nejsem ten "správný" chlupatý, drsný, sprostý chlap.
Taky tě nikdo nenutí. Dle mého názoru je chlap člověk, kterému nevadí pánské pohlavní orgány. Člověk, kterému nevadí mít o něco hlubší hlas. Člověk, který chce být svým okolím vnímán jako chlap. Člověk, kterého neděsí myšlenka na to být chlap do konce života.

Citace:Mohl bych být slabý, křehký, vždy bych měl ochranitele muže kolem sebe
Ne každá žena chce být slabá, křehká (chtěla bych být, nebudu, nevadí) a ne každá potřebuje u sebe muže.

Citace:Proč rovnou dávat rady jdi k sexuologovi a psychiatrovi a řekni tohle a tamhleto a rázem ti bude umožněno.
Možná jsem slepá, ale nic takového jsem tu neviděla. Je rozdíl mezi "Myslím si, že mám problém a asi by bylo dobré ho řešit u sexuologa" a "Myslím si, že mám problém a řeknu sexuologovi to, co potřebuje slyšet aby potvrdil diagnózu, přestože to není úplně pravda"

Citace:Ale nezapomeň, že některá rozhodnutí si pak můžeš nenávratně nést po zbytek svého života.
Před finální operací je potřeba absolvovat rok na HRT (=hormone replacement therapy) a rok života v roli zvoleného pohlaví, takže myslím, že je dost času na rozmyšlenou. Naopak dost věcí je možné vrátit. Např. plodnost (ne vždy a je nutné dlouhodobé vysazení HRT), další změny spojené s HRT jsou taky většinou vratné. U plastiky záleží na typu, nicméně dle mého názoru je jediná opravdu nevratná operace ta finální.

PS: Pokud vám tento post přijde trochu moc agresivní, tak se omlouvám, dnešní den nestál za nic.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31