Bronies.cz

Úplná verze: Transsexualita Mezi Bronies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Už jsem to sem chtěla hodit před nějakou dobou, ale úplně mi to vypadlo. Chystá se film o Lili Elbe, což byla první trans žena, která podstoupila operaci změny pohlaví a pokud vím stále první, která podstoupila i transplantaci vaječníků (které tělo bohužel nepřijalo, na následky čehož po pár měsících zemřela)

Lili hraje Eddie Redmayne a musím říct, že vypadá vážně dobře.
Jeho face je stejně androgenní jako Tildy Swinton... Sakra °)
trochu mi pripomina "Corben Dallas, multipass.." Rainbowlaugh

[Obrázek: walllscom-fifth-element-costume-1417423145.jpg]
Máš pravdu, určitá podobnost s Tildou tam je. Pinkiesmile A ten film vypadá zajímavě. Eddie Redmayne se v poslední době po právu řadí k herecké špičce Hollywoodu.
A je to docela kočka Rainbowlaugh
Oh gosh, přátelé, připravte se na další trans-hype Rainbowlaugh. Ale film vypadá opravdu zajímavě a určitě se na něj podívám Twilightsmile. Dobrý tip!

---

2 roky a 3 měsíce na hormonech, předposlední "timeline", kterou udělám:

Odstraněno - osobní údaje
@Mácaman, i z těch 120kg to jde, jen to chce trochu snahy Rainbowlaugh

Anyways, here I ugh, pokračujte na vlastní nebezpečí Rainbowlaugh
(začátek přeměny koncem ledna, hormony od poloviny května)
[Obrázek: 0XD1A3g.jpg]
Když takhle koukám jak všichni máte fotky, tak já mohu také snad nějákou vyhrabat. Ale budu muset hodně dlouho hledat. Jelikož mám asi 2fotky za rok a to mnohdy o nich ani netuším.
(po 10minutách)nenalezena jediná fotka. To je fajn. Ještě větší sranda je že na škole kde jsem byla mne nikdo nezná jménem krom učitelů a spolužáku ve třídě. Krom toho nikomu nevadilo mne oslovovat ženským jménem.... ok nevěděli že je to ženské jméno Rainbowlaugh no jsem ráda že nejsem na žádné fotce, jelikžo se bojím že bych musela nechat prasknout čočku tím jak jsem bílá... ať žije měsíc! No nemůžu za to že když na mne svíí slunko mám tendenci si rožškrabat kůži do krve...
Měla bych si pořídit zápisník. Mnohdy mé myšlenky jsou zkvostné někdy banální. Někdy básnické.
Stejně zbožňuji zimu. hmmm další důvod proč se zjevím v divnolidech z MHD v brně Rainbowlaugh kdo kdy viděl aby nějáká šílenost jela v pantoflích z internátu 150 km domů? Na to se mne jeden člověk zeptal. No zapoměla jsem se přezout. Všichni si všimli bot ale kraťasů už ne. Rainbowlaugh

Edit1.: Má nenávist, agrese a nevím co ještě mi dnes přeostlo přez hlavu když přijdu domu z práce po noční, a můj PC nikde. Můj milovaný soused si vzal z něj co potřeboval. Přiznám že bedna byla jeho, ale měla jsem v ní zapíchaný všechny sata kabely které jsou pryč zdroj který byl můj je pryč a já do háje nemám peníze na to abych si koupila nový zdroj. bedna by se dala vyřešit stejně jako mám vyřešenou pro zesilovač (krabice od bot). Už se mohu vysrat na všechny všem pomáhat když jsou v nouzi. Když nemají na cigára a takto se vám odvděčí. Takže ve výsledku neměl monitor půjčím mu ho, nemá na cogára kupuju mu cigára dokud mohu, a když já nemám a půjčím si od něj skříň na PC. Tak se mi takto odvděčí? (PS: pro rýpali prodal mi můj PC za 3k ale tvrdil že za něj měl 800 které mi dal. Prodal monitor a neviděla jsem z toho ani korunu a teď toto. Pardon asi že to píšu sem. Nehledě na to že něco co nikdo nemusel hned vědět, tak to ví již celé město. Díky tomu že bratr se potřeboval vstřebat něják že budu holka tak mu to řekl. No a díky tomu že má tátu v hospodě a hodně známých, tak teď to ví celé město, nemohu vyjít ani na ulici aniž by se na mne ty otřesné ksichty nedívaly s karikaturními výrazy a za mímy zády si nešeptaly o mne blbosti.
Nemá cenu žít dál když někoho vytáhnete z bahna a ještě ho umijete a on vám pak bodne do srdce více nožů v postupném čase aby jste trpěli co nejvíce.
Vím jak to dopředu dopadne na pokus o sebevraždu jsem z práce až moc unavená skončí to dalšími jizvami díky kterým aspoň přestanu myslet na to co se stalo a budu zase moc vyrůst ze semínka s klidným svědomím že další den začal sluncem, a noc opět přijde. V tuto chvíli si nepřeji nic více než umřít. Bohužel už nepřemýšlím racionálně ale až moc emocionálně. Možná jsem až moc depresivní no jen je to tím že když jsem napumpovaná serotoninem tak se k PC nedostanu. Až se probudím asi udělám tu nejhorší věc na světě. Asi mu řeknu co si o něm blbovi myslím věřit že se někdo změní? nezmění jen si nasadí maskua vysosá vás do morku kostí!... A následně co mu řeknu skončím na zemi v kaluži krve a hned po tom půjdu do práce. Nádherně naplánovaný to den. (je cholerik takže je jisté že se nebude ostýchat mi dát jednu přez hubu). No a pro zvědavce překonám i to že se nefotím a postnu sem fotky ve spoileru s velkým varováním.
Přeji krásný den a napíši až budu na noční.
Hotaru: A co se zkusit odstěhovat jinam?? Přijde mi, že by to náke věci řešilo... Jinak mi je moc líto, že se ti tohle děje... Fakt je to až přes přílíž... :< Doufám, že se ti to jednou zlepší :3
Tak, a brzy bude po všem. (slova začínají brát depresivní rohled ale není tomu tak). Ve čtvrtek mizím do brna, a domu přijedu pouze na výkendy když se mi bude chtít.(Trošku nadlehčeně řečeno)
Začne studium a práce dohromady. V práci neuvidím ani nohu tedy krom svých Pinkiesmile Jelikož vstanu a otočím se na svůj PC a to je vše. Nebo půjdu do školy. a co ve volném čase? Kdo ví. Asi se vrhnu na několk projektu slibných lidí začínající s hudbou a pomohu jim. Jak založit label? celkem jednoduše. Vlastním již všechny licence které potřebuji, jediné do čeho nechci vstupovat je OSA (ochranářský svaz autorský), je sice pravda že by mi peníe dle počtu písniček chodily pravidelně bez ohledu na to jestli se hrají. Ale následky toho jsou otřesné malá hospoda na vesnici chce udělat diskotéku pro mladé a musí OSE zaplatit 30tisíc že budou večer hrát písničky které náhodou mohou patřit pod OSu.
A jak mne v Brně poznat budu asi jediná chodící šílenost co má na uších non-stop sluchátka pioneer ve fialové barvě.
Takže ve výsledku toho je více, život dostává smysl i s více věcmi. Škola, práce, hudba, vývoj PC her. Základní čtyri aspekty pokud nepočítáme i tu nejdůležitější. Která je v nadpisu tohoto topicu.

Život bude nádherný až se dostanu zase mezi lidi co mám ráda. S kterými si mám co říci, a to i když ví co jsem.
rok mimo brno byl peklo které již brzy skončí.

Nevím euforie se dostavila po asi 3 hodinách poslouchání euphoric hardstylu po tom co už jsem netušila jak po6hodinách na svém tracku pokračovat.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31