Bronies.cz

Úplná verze: Transsexualita Mezi Bronies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
No, ve mně hodně rozpaků vyvolávají ti, co se identifikují jako non - binary. Ti občas působí, že to berou podle toho, jak ráno vstanou. Toho ale žádného neznám osobně (aspoň o tom nevím), takže nevím.
Tak non-binary jsou všichni kdo nejsou jen muž/žena. Mezi ně patří i spousta podškatulek které si můžou míru a složení svého genderu opravdu upravovat podle nálady Rainbowlaugh to pak už opravdu přerůstá prostě do toho, že někdo musí být za každou cenu special snowflake a tak si vytvoří speciální kategorii sám pro sebe a pak píše na svém blogísku o té hrozné diskriminaci, když mu prodavačka v jednotě řekla "pane" a ne "útočná transdemisexuálníhelikoptéro" dyť to přece měla vědět už od pohledu.
Discordian mas plus, protoze "útočná transdemisexuálníhelikoptéra" me rozsekala Rainbowlaugh - ne ale vazne, jsou samozrejme lide, kteri to maji hodne komplikovane, mnohem komplikovanejsi, nez je pouha otazka genderove identifikace. A tem tihle, kteri jak pise Discordian "musí být za každou cenu special snowflake", hodne skodi.
A když už se to tady nakouslo, postřehli jste, že se v Kanadě mluví o zahrnutí genderové identity mezi lidská práva a - což je trochu pikantnější i do trestního práva jako doplněk k hatespeech zákonům?
Odkaz na to, o čem mluvíš?
Zase dalsi sr*cka, kdy kdokoliv, kdo ma jiny nazor, je oznacen za fasistu, nacistu, a nevim co jeste. Chudak ten typek Jordan B. Peterson...

" "Discrimination" on the basis of "gender identity or expression" includes "misgendering" people — i.e. referring to them with the "wrong" gender pronoun." -kriminalizace diskriminace na zaklade osobniho presvedceni ohledne pohlavi pokryva i omylem spatne oznaceni pohlavi dane osoby. Tudiz pokud nekomu reknete "slecno", ale on se identifikuje jako muz, tak mate pr*ser dle zakona.

Tohle se nejak zacina cim dal vice tahnout svetem, at uz v politice, nabozenstvi, pohlavi a vsem moznem. Celosvetovy kotlik trpelivosti beznych lidi uz se vari docela solidne a je evidentni, ze kazdej, co se chce citit jako special snowflake, tam ma potrebu prikladat polenka.
V NYC to tak prý taky funguje. Když někoho označíš jiným "gender pronoun" než jaké vyžaduje, můžeš dostat pokutu až 120k USD a až 250k USD pokud prokážou, že to bylo se zlým úmyslem.

Zastánci toho zákona říkají, že to není žádná kriminalizace svobody slova, ale jen postihování zločinů, které dosud nebyly trestány a že šance, že by někdo šel sedět prostě jen za omyl, je malá, ale na tomhle typu postihů a zákonů mi osobně strašně vadí to, že jsou dost vágní. Kde je ta definice co už je hejt a co ještě ne? Kde je ta čára? Tam se vždycky čeká jen na to, až se někdo začne cítit butthurt a zavolá televizi, aby se z pozice své vlastní uraženosti stal tváří a hlasem celé postižené skupiny obyvatelstva a protláčel svůj osobní názor jako obecně platnou normu.
Ach jo, to zas někdo přemýšlel sedací částí těla Twilightoops kriminalizace špatného oslovení protože gender identity je jeden z nejde*ilnějších nápadů, které snad existují. Jestli se někdo cítí býti dotčen oslovením v jiném rodě, ať si to nechá vytetovat na čelo, nebo zvolí jiný velmi viditelný vnější znak, který bude na první pohled rozpoznatelný a nepřehlédnutelný. A pokud bude řvát, že je to diskriminace, tak bych rád připomenul, že vnějšími tělesnými znaky se při oslovení druhé osoby řídíme všichni.

Njn... holt některé lidi nikdo neučil respektu a mají dojem, že se kolem nich točí celej vesmír (páč jsou samozřejmě sebevědomě nejlepší - teda podle nich samých). Tak to potom takhle dopadá. A to zdaleka nejde jenom o sexuální orientaci/identitu. V Číně už jsou snowflakes docela problém a ne malej (byť z jiných důvodů).

Ne nadarmo se říká, že aktivní blbec je horší než třídní nepřítel - nejvíc LGBT (a obecně jakýmkoliv menšinovým skupinám) škodí ti, kteří mají potřebu používat stejně agresivní a diskriminační metody jako jejich odpůrci. Jenže vysvětlovat to, je často stejně zbytečné, jako házet hrách na stěnu...
[Obrázek: 15727105_757364634417919_170623036358793...e=58E21164]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31