Bronies.cz

Úplná verze: Transsexualita Mezi Bronies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
@Hotaru: sebepoškozování nic neřeší - jak píše Hotsteppa, pokud jsi na tom tak zle, že si nedovedeš pomoci sama, není hanba ani známka slabosti nechat si pomoct, tzn. vyhledat odborníka (na Apple Buck Season si pamatuješ, ne?). Nikde sice není psáno, že napoprvé narazíš na psychologa/terapeuta, který ti sedne), ale tak nějak nemáš moc co ztratit.

Tuším jak na tebe ty řeči o "emowhore" a podobné působí - zkus si to tak nebrat (ano vím, že je to skoro nadlidský úkol). Vem to tak, že ti, kteří tahle slova říkají, nedokáží plně pochopit, jak ti je (rozumově možná, emocionálně ani náhodou) a mnozí toho zneužijou k tomu, aby ukázali jak jsou o hrozně moc lepší než ty. Na to kašli a vem si z toho potřebné - v tuhle chvíli se ti odborná pomoc hodí. A tady máš lidi, co tě v případě potřeby podrží Pinkiesmile není jich moc, ale jsou tady. Neudělají ale nic za tebe - snažit se musíš sama. Pro začátek si zkus sama sobě zcela upřímně odpovědět na otázku, proč děláš to, co děláš a řekni si to nahlas, byť to nikdo nemusí slyšet.

Kdyby se tu měl na tohle téma měl strhnout shitstorm (protože někteří konkrétní lidé), tak klidně SZ. Odbornou pomoc ale nahrazovat nemůžu a ani nechci.
Mě teda netrápí problém s tím, že bych se cítil jako muž ve špatném těle, ale musím se přiznat... že to tu jednou před 8mi lety bylo, kdy jsem ten vnitřní souboj měl. Nakonec zvítězila ta větší část mužská a i přes to to není do teď 100 %...

Líbí se mi, když jsem nosil na hlave mašličky, čelenku, maloval se, nechával si dělat gelové nehty od kamarádky v jednom nejmenovaném nehtovém studiu. =)

Samozřejmě znám rozdíl mezi transvestitou a transexualem... Šaty bych zcela na 90 % nenosil ( to bych musel být spokojený s výsledkem, kam bych to až dopracoval ), ale líbí se mi představa, že bych vypadal jako holčička :3 takova kawaiii

Znal jsem pár takových kluků. sice ne osobně ( škoda ). Fascinovalo mě to. Dokonce jsem se na netu seznámil s jedním klukem co vypadá jako holka a oblékal se tak už od mala. Pochází z Japonska. Psali jsme si na skype + volali. Upřímně... Byl jsem do něj zažranej. =D Chtěl jsem s ním chodit.. ( fail =D )

Teď zpět... Proto mi taky vyhovoval v té době emo styl ( dostal jsem se k němu dřív než jsem soupeřil stou myšlenkou ). Měl to co se mi líbilo. Samozřejmě jsem si vyslechl spousty kritiky a názorů na to jak jsem se oblíkal, parádil apod. Dokonce mi babča řekla, že vypadám jak buzík.... ( jak smutné .. ^^ )

Občas mívám chuť to uskutečnit a udělat ze sebe hezkou slečinku. ( bez toho abych podstupoval operace, se svým pohlavým nemám problém ) Možná.. nemám odvahu to zkusit... ( Vždycky jsem věděl, že jsem tak trochu jiný a líbí se mi zvláštní věci. )

No snad nejsem až tak mimo kategorii :O =)

HOTARU : Klidně s Tebou proberu tvé životní problémy v soukromých zprávách a nebo někde jinde. Bohužel jsem se taky, kdysi sebepoškozoval. Poznal to psychické dno, ale dokázal se z toho dostat... A doteď nedávám šanci tomu, aby se to vrátilo.
Tak u mě třeba spíše převládal pocit, že chci být žena a že mi tak bude mnohem lépe (a rozhodně je) nad pocitem, že jsem žena, i když to tam taky někde v pozadí mysli bylo, jen mi to nedocházelo.

Na transvestitismu/crossdressingu není vůbec nic špatného, osobně se mi to i docela líbí, když to neděla plešatej chlap Rainbowlaugh. Mimochodem tipla bych si, že naopak většina transvestitů by nosila spíš ty šaty. Osobně si třeba na šaty taky zatím netroufám.

Jinak je spousta holek, které se rozhodnou operaci nepodstoupit z mnoha důvodů (nespokojenost s výsledky, nedostatek financí, prostě preferují současný stav a spousta dalších), takže do toho nikdo nikoho nenutí a pokud nechceš, tak nemusíš (jen se pak nediv, kdyby ti časem došlo, že vlastně chceš Pinkiesmile )

Takže experimentuj, zkoušej co je dobré a co ne... Možná popros kamarádku o makeover, dunno. (když už ti dělala gelové nehty, tak asi proč ne Rainbowlaugh) A když budeš mít pocit, že by přeměna mohla být pro tebe, neboj se toho. A když ne, nic se neděje.
No právě. Šaty jsou tak trochu vyšší level =D Na plešku ještě mám čas =D ^^ A jestli ji někdy budu mít, tak mám jasno.. Paruky to řeší !  Ajsmug

Já mám tetu resp. Byla muž a nechala se předelávat postupně na ženu. To hlavní ji ale chybí... To jí řekli, že musí přibrat, aby tu operaci mohla podstoupit. Jenže je blbá a nenabere váhu. Je dcla vyhublá už od dob co si ji pamatuju i jako muže než s tím začala. Navíc ona to nemá v pořádku v hlavě úplně.. :x

Ta kamarádka co mi dělala ty nehty už tady není. Bydlí buď v Praze nebo v chebu... Nevím nekomunikuju s ní. To jak zmizela i když za to mohl její táta, že se zhádal se svou sestrou u které ta kámoška tady přebývala u ČB a vlastnila tu studio. Bral jsem to jako zradu ani mi to neřekla.. A tím skončilo naše přátelství.

Teď přeměna je reálná v podstatě. Práci mám. finančně se dokážu teda zajistit a pořídit co bych chtěl nebo je potřeba. Bydlení taky. To donedávna až tak jisté nebylo. Sem žil dá se říct ze dne na den, že jsem nevěděl co bude dál. =) Co když se něco zvrtne? ... To už je teda minulost. se svým životem jsem teď spokojený a nic mi takříkajíc nechybí.

Budu o tom přemýšlet o dlouhých večerech. ( Nejraději bych se poznal s někým takovým osobně, aby mi v tomhle pomohl a dal to odhodlání ^^ což chci asi moc :O )
Yuuki:

Yuuki Napsal(a):Nejraději bych se poznal s někým takovým osobně, aby mi v tomhle pomohl a dal to odhodlání ^^ což chci asi moc :O

Czequestria, Yuuki. Twilightsmile
Mayshi : No ano, ale ja se na ni neobjevim. Teda tusim, ze se aspon cast odehrava ve dnech, kdy nejdu do prace, ale nevim no. Musel bych zacit shanet nocleh atd =D
Yuuki: Je to asi nejbližší možnost v příjemném prostředí Twilightsmile. Pokud se tedy opravdu chceš setkat s Monique, mnou, nebo i někým dalším, tak si to dokážeš zařídit.
Nejsem moc scestovalý. Jen parkrat sem jel nekam daleko sam. Jsem straspytel co se boji :x ze se nekde ztrati..
Jenom jsem tady viděl zmínku o crossdressingu, tak jsem byl zvědavý a šel se kouknout na CD subreddit, jak moc se to dá zvládnout, a musím říct, že bych na pohled vůbec nepoznal. A nemyslím si, že by to většina lidí poznala. Pinkiehappy

Já nejsem CD, ale myslím, že by mi nedělalo potíže jít na nějakou kostýmovou akci jako např. japonská maidka Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31