Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Výlet do pre-FIM historie nejen pro otrlé
(30.10.2013, 12:12)Martin Napsal(a): Nedávné My Little Dashie ve filmové podobě mi připomnělo úsměvnou snahu fanoušků MLP natočit v roce 2009 hraný film.. Pinkiesmile Nevím, zda to byla jen sranda, protože nic než trailer neexistuje:

Tak z tohto asi umrem... Efekty level 999Rainbowlaugh
The best thing about business is minding your own... Coolphoto
Odpovědět
zdar ponici, ja jak přišel k MLP a po nějaké době jsem zjistil že jsou i předchozi generace tak mě potom zajimalo jak to vlastně bylo před MLP:FIM a když jsem to vyděl tak jsem tomu nemohl věřit to co jsem vyděl, ponici v technyckym světě? a potom mě dostalo když jsem zahlidnul člověka. VTF?NA TOHLE NEJSEM ZVIKLEJ. no jo... zvikl jsem si na prostředi z FIM.
po nějaké době mě zajimala co bylo tesně přef FIM. a zjistil jsem že některa jmena se použivali i před FIM třeba rainbow dash a pinkie pie. to už mě dost překvapilo

ale... jak to teda je? naši ponici, naše equestria a ostatní co stim souvici je nove že?
nova FIM = nova mapa?
postavi co maji schodna jmena s jejich minulosti nemaji žádnou souvislost. prostě se jede od znova.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight Twilightsmile

ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
                  To prostě žeru Twilightblush
Odpovědět
Jak jako "poníci v technickým světě"? Připadá ti snad, že současná generace má do techniky nějak daleko? Pinkiesmile (jeden by se hádal, že to pohání magie, ale už jsme viděli i vodní elektrárny).

Člověk Pinkiesmile Jj, to je dost častá reakce. Někdy si říkám, že by bylo pro malé broníky fajn trochu upravit tradici Anděla, čerta a Mikuláše. Chodily by Princezna Celestie, Lauren Faust a pak "člověk" Pinkiesmile

Co bylo těsně před FIM, o tom raději ani sami příznivci starších generací moc nemluví.

Jména jsou ve spoustě příkladů recyklovaná (Sweetie Belle, Scootaloo, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash.. jsou ze třetí generace, Applejack a Spike je z první/třetí..). Snad jedině Applebloom je nová. A samozřejmě Luna/Celestia/Big Mac, atp. Některé byly navržené podle poníků, se kterými jinak jména nesdílí (např. Rarity je mix Majesty, Glory, Sparkler a dalších, Pinkie Pie má cutie mark po Surprise, Fluttershy má zase povahu po Sweetheart a Posey, ale už ne cutie mark, Twilight Sparkle je takový mix mezi Kimonou, Bright Eyes a Wind Whistler, a jakožto Element magie má blízko ke schopnostem Majesty; její máma je Twilight z G1)..

Jinak spolu Equestria a Ponyland spíš nesouvisí. Tudíž ani postavy spolu nemají nějaký vztah (Cheerilee byla dřív starší sestra Scootaloo, ne její učitelka jako dnes) + si k tomu připočti rošádu roh/křídla/nic. Rovněž Pinkie Pie zůstala více méně stejná (party party party a pink), ale dřív nebyla tak moc praštěná (to má po Surprise).

Z Mane6 se předchozím generacím nejvíc podobá jen Applejack, byť není "silly pony" (pokud se nepřepracuje). Zajímavá je pak dvojice Rarity - Rainbow Dash. Ty si proti G3 povyměňovaly snad všechno.

Si myslím, že se Hasbru nechtělo platit za další jména (Lauren původně chtěla použít jména z G1), tak vzali, co měli zrovna na skladě, a to byla G3.
DeviantArt & Home, Bronies galerie.
Odpovědět
Martin: "Jak jako "poníci v technickým světě"? Připadá ti snad, že současná generace má do techniky nějak daleko? (jeden by se hádal, že to pohání magie, ale už jsme viděli i vodní elektrárny)."

Pinkiesmile uz dlouho premyslim nad tim ze bych otevrel vlakno s nazvem: "Je MPL steampunk?"
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack

Moje literární tvorba 

Love and Tolerate
Odpovědět
OT: Tak zkus méně přemýšlet a víc konat Ajsmug Já už jsem toho v myšlenkách taky dost vytvořil a nakonec bohužel skutek utek Twilightoops
Odpovědět
dík

technyckym jsem mislel auta ktera vypouštějí smog a že to vypadá vic lidčtěji.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight Twilightsmile

ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
                  To prostě žeru Twilightblush
Odpovědět
Ahá, Tales (G1.5). Tak to jo, to je totiž Slice of Life seriál s poníky z 20. století Ajsmug
Odpovědět
Jen mne ripominaji z g3 krávy než poníky? Rainbowlaugh
Odpovědět
A proč zrovna krávy? Pinkiesmile

[Obrázek: 971665_1331356704121_full.jpg]
[Obrázek: Cesky_strakaty_krava.jpg]

Jako chápu, že G1 poníci (seriál a film, speciály nepočítáme, tak to jsou poníci jak řemen)

[Obrázek: tumblr_limuoj6sMv1qeuz19o1_500.png]

někomu připomínaly hrochy Pinkiesmile

[Obrázek: hippo-mgr-g.jpg]

Ale G3 krávu? Rainbowlaugh Myslím, že mají přeci jen k poníkům o něco blíž..

[Obrázek: 099-zakarpatska-ukrajina.jpg]

vs.

[Obrázek: 1280px-Shetland_Pony_on_Belstone_Common,_Dartmoor.jpg]

Ale v tomto ohledu mám mnohem raději G3 poníky jako figurky:

[Obrázek: Sunrise_800_L_sr.jpg]

Jsou přeci jen podobnější určitým druhům poníků:

[Obrázek: lieve-pony.jpg]
[Obrázek: Wengerek-Mini-Shetland-Pony-Mare.jpg]
[Obrázek: DSCF3964.JPG]

Co si budeme povídat, tito poníci:

[Obrázek: Applejack.gif]

mají zase spíš blíž k jinému zvířecímu druhu:

[Obrázek: bambi_speedpaint_by_yechii-d5yypri.png]

Pinkiesmile
Odpovědět
Osobně se mi poníci z G4 (podle... aktuálně standartního počítání generací, vím, že se v tom všichni neschodnou, G4 = FiM) líbí na vzhled nejvíc. Jo, ze všech generací jsou asi nejdál od skutečných poníků, snad s výjimkou nechvalně známých Newborn cuties (Pinkiesick), ale taky mi připadají nejroztomilejší. Jedná se samozřejmě o osobní dojem, z předchozích generací jsem toho moc neviděl a jako dítě jsem neviděl ani jeden díl starších generací (místo toho jsem ujížděl na Pokémonech, Digimonech, Beybladeu apod.), takže pro mě nemají žádný nostalgický účinek. Takže je asi logické, že se mi nejvíc líbí FiM, na kterém jsem najel do poníků (a navíc i to poměrně pozdě, mezi třetí a čtvrtou sezónou). Ehm.... tenhle komentář asi moc smyslu ndává, jen jsem chtěl říct svůj pocit Rainbowlaugh
My friends laugh with me, not at me.

Moje růžová armáda Pinkiecrazy (aktuální k 20.2.2017)

Pinkie L♥vers
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 6 host(ů)