No krucinál proč jsem jen utrácela kapesné, teď už nebudu mít na tu za 2k (a to jsem si na ni šetřila). Co naplat, budu moci koupit jen tu standartní :/
(08.04.2017, 23:59)Aldar Napsal(a): Můžu mít jenom takový zvídavý dotaz?
K čemu jsou lístky "Remote Access"? Jediné co mě napadá je, že jsou pro lidi co chtějí con podpořit ale nemohou přijet a budou sledovat pouze streamy
Jak už tu Melgarh psal, je to pro lidi, co se nemůžou zúčastnit osobně, ale přesto chtějí mít něco z conu na památku.
(09.04.2017, 07:44)Xenomorf0CZ Napsal(a): I když budu mít standartní vstupenku, můžu si někde zakoupit triko a placku CZQ?
Tričko ne - ta budou vyráběna přesně na počet prodaných vstupenek (Fancy Portal + Royal Route). Placky s motivem Czequestrie budou na místě k dostání, ale téměř jistě půjde o jiný design, než k Fancy Portal a Royal Route lístku.
Vzhledem k tomu, že rozdíl mezi standardním a vyšším lístkem je právě v tričku a placce, tak kdo je bude chtít, prostě si koupí vyšší lístek.
(09.04.2017, 08:44)Quint-t-W Napsal(a):
(08.04.2017, 21:22)Jamis Napsal(a): Pozor - počet nejvyšších lístků, s názvem "Royal Route", je vysoce limitovaný!
Takže v 19:05 už nebudou
Pokud budeme vycházet ze z kušeností z minulých let, tak jde skutečně o minuty
(09.04.2017, 15:37)Jita32 Napsal(a): No krucinál proč jsem jen utrácela kapesné, teď už nebudu mít na tu za 2k (a to jsem si na ni šetřila). Co naplat, budu moci koupit jen tu standartní :/
Tak záleží na tom, jestli stihneš došetřit několik dnů na provedení platby od chvíle objednání tam bude.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
(09.04.2017, 15:37)Jamis Napsal(a): Tak záleží na tom, jestli stihneš došetřit několik dnů na provedení platby od chvíle objednání tam bude.
No nevím, když si to tak počítám, tak i kdybych se setsakra snažila na to našetřit, chybělo by mi minimálně 600,- mrzí mě to, úplně jsem na to zapomněla, ale co naplat, hlavně že se tam (snad) aspoň dostanu