Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
13
A v dalším ročníku rovnou bude k dostání audiokniha, plakáty a bude k dostání u většiny dobrých knihkupců.
"Ať se děje cokoli, nikdy se nevzdávej sebe, svých přátel a snů."
Blog
Něco málo z tvorby
Avatar má na svědomí Ema Windpower.
Registrován od: Feb 2015
Hodnocení:
23
A v DALŠÍM vydání bude zfilmovaný jako po sobě jdoucí události a mezinárodně známý
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
Registrován od: Aug 2013
Hodnocení:
52
Registrován od: Feb 2015
Hodnocení:
23
Budeme mít vlastní fandom,
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
124
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
35
A co takhle ho vytetovat zájemcům na záda?
Hodnocení:
66
02.07.2017, 10:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.07.2017, 10:18 uživatelem Tuxik. Edited 1 time in total.)
Hlasování o obálku Sborníku 2015 - 2016
Pro letošní ročník Sborník byla ohlášena soutěž o přebal. Zúčastnili se celkem čtyři soutěžící, kteří dodali velice pěkné práce až je nám líto, že doteď nebyly vynalezeny měnící se přebaly pro knížky. Bohužel, přebal může být jenom jeden, a aby rozhodování o ten nejlepší nebylo ponecháno čistě na týmu Sborníku, vyhlašujeme soutěž, kde můžete dát svůj hlas svému favoritovi.
Tématem soutěže byl král Sombra (titulní strana) a Křišťálové království (zadní strana).
Pravidla hlasování jsou následující:
1) Prohlédněte si pro inspiraci košilku a ilustrativní foto toho, jak vítěz bude vypadat.
2) Prohlédněte si jednotlivé soutěžící.
3) Zvolte svého favorita vyznačením odpovědi v otázce.
4) Ještě jednou se podívejte na obrázky a ujistěte se, že jste zvolili správného favorita
5) Vyplňte v další otázce svoji přezdívku na fóru (na chlup přesně)
6) Odešlete formulář
Hlasování
Soutěž se uzavírá 16.7.
Vítěz bude následně ohlášen a jména jednotlivých soutěžících budou zvěřejněna
"You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"
Hodnocení:
66
10.07.2017, 09:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.07.2017, 14:21 uživatelem Tuxik. Edited 1 time in total.)
Rychlý status report:
Sazba Sborníku je v plném proudu. Knížka se nám začíná pomalu rýsovat
Během tohoto týdne otevřu závaznou objednávku Sborníku 2015-2016. Cena je stále v odhadu 350 kč (450 kč pro zájemce o V8 sazbu). Ty z vás, kteří vyplnili předběžný zájem o tištěný Sborník kontaktuji soukromě přes PM, abyste byli v obraze
Hlasování o obálku stále běží. Hlasy jsou velmi těsné! Mezi favority je rozdíl jen pouhých 3 hlasů! Taky děkuji těm, kteří připsali i nějaký komentář, velice si toho ceníme (komentáře zveřejníme na konci)
Hlasování se lze zúčasntnit na níže uvedeném odkazu:
Hlasování
Soutěž se uzavírá 16.7.
Hodnocení:
66
Včerejší půlnocí skončilo hlasování o obálku Sborníku. V tomto příspěvku ohlásím vítěze a podělím se s vámi o jména jednotlivých soutěžících
Celkem se nám sešlo 27 hlasů. Nicméně ne všechny hlasy mohly být započítány. Dva hlasy byly neplatné a mysely být vyřazeny. První byl vyřazen za invalidní přezdívku na fóru. Druhý byl odstraněn kvůli duplicitě (jeden člověk hlasoval nadvakrát, ale jelikož oba dal stejnému obrázku, odstranil jsem jenom jeden - nejspíše zapomněl, že hlasoval ).
Výsledky jsou tedy následující:
Č. 1 - 10 hlasů
Č. 2 - 0 hlasů
Č. 3 - 1 hlas
Č. 4 - 14 hlasů
Vítězem, a budoucím přebalem pro obálku Sborníku 2015-2016, se stává obrázek č. 4 jehož autorem/autorkou je Drawirm! Děkuji, soutěžícím za jejich kuráž a odhodlání. Vítěz sice může být jenom jeden, ale každý jste do práce na přebalu vložili spoustu snahy a úsilí. Máte můj obdiv
Pro ty z vás, kteří rádi grafy, podělím se o výsledky hlasování z Google Forms:
Nyní je ten správný čas zveřejnit jména jednotlivých soutěžících. Pár lidí u mě už během soutěže vyzvídalo, kdo kreslil jaký obrázek. Konečně jste se dočkali! Je tedy na čase konečně ukojit vaši zvědavost Soutěžícími jsou:
Eugene
Dyonys
Ruushii
Drawirm
Taky děkuji všem, kteří na konci připsali krátký komentář k soutěži. Snad udělají radost i někomu dalšímu
Citace:Bylo pro mě opravdu těžké vybrat, upřímně, ale čtvrtý přebal si nakonec vysloužil hlas, protože oproti ostatním je tam víc akce a to mu dodává skvělý šmrnc, líbí se mi, jakým způsobem jsou obě strany propojené, vypadá to mnohem lépe technika vybarvování obrázku z papíru digitálně tady také vypapdá opravdu dobře. Dobrá práce ^^
Citace:Jednička je naprosto fantastická (Eugene, že? ) a moc se mi líbí i čtyřka, ale tam si autora hádat netroufám.
Citace:Dost špatně se rozhodovalo Zvlášť mezi č1 a č4. Čtyřka se asi víc hodí na obálku knihy, jednička se mi ale líbí víc vytvarným stylem.
Citace:Všecky vypadají luxusně, měl jsem problémy s tím něco vůbec zvolit!
Ještě jednou děkuji všem účastníkům soutěže a hlasujícím, kteří si udělali pro hlasování chvilku času a dali svůj hlas.
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
33
Yay! Děkuji všem, už se těším až budu mít Sborník se svojí obálkou v knihovně!
|