Registrován od: Aug 2015
Hodnocení:
7
Tak mam špatnou zpravu a zaroveň i otazku odpadl nam dalši člen srazu z duvodu nemoci a tak se počet z puvodnich 8 snižil na 3 i se mnou a tak mam otazku zda nechcete sraz odložit na dalši měsic kdy bude zaprve snad lepši počasi a snad dorazi i vic lidi samozřejmě pokud by jste vi zbyvajici chteli ten sraz zitra tak dorazim
Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Hodnocení:
7
Me by to taky vyhovovalo po 11 precejen jit z prace rovnou na sraz me nelaka
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
67
Jestli se to tak rozpadá, asi nemá moc smysl to hrotit. Takže nějaký pozdější termín?
Hodnocení:
7
Asi ano upřimne pro mě jsou v tuto chvili možne pouze terminy 14 a 15 dubna nebo 28 a 29 dubna
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
12
Já bych bral toho 28/29 protože už budu mít uzavřenou docházku a už se budu jenom učit
Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
17
Nevím jak na tom budu příští měsíc s časem, ale pokud bude možnost zkusim dorazit.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
12
Já se omlouvám ale jak vidím tady a ktivitu a s tím i muj aktuálně volný čas, tak nebudu moc přijít. Tak se vám moc omlouvám.
Odesláno z mého Samsung J5 (2017) pomocí Tapatalk
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
148
Batalion u Draku a Klub CP.4 budou asi jmenovite pro tebe nejzajimavejsi mista. Pivovarske domy ci Na Jedno jsou typicke nalevarny se zahradkou, ktere neurazi. Stare Bjelidlo je toho sameho razeni. Salanda je taky v poho, ale tam to je dost hlukove a to same U Pilnacka. S peknym vyhledem a dobrym pitim/jidle je pak Restaurace na Soutoku, vedle tenisovejch kurtu (autobus C.12 a 14 z nadrazi k Metuji).
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.