24.11.2013, 17:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.11.2013, 17:18 uživatelem Keranis. Edited 1 time in total.)
Pane Andulko, neměl jste se čeho bát. Byl jsem tam též přítomen a v případě nouze jsem měl připraven svůj shitstorm deflector, kterým bych Vás na dálku zaštítil. Broníci by mě neodhalili a Vy byste měl dostatek času na to utéct z hnízda.
Bohužel jsem měl příliš moc práce s přenastavováním svých měřících přístrojů a navíc jsem musel udržovat konverzaci s broníky, aby nepojali podezření. Tím pádem jsem si nenašel čas na pozorování a mým jediným přínosem jsou výsledky měření, které samy o sobě nemají moc velkou výpovědní hodnotu. Ale i tak je zde uvedu, v kombinaci s Vašimi pozorováními možná začnou dávat smysl.
Snad Vám tyto údaje pomohou v dalším výzkumu.
Bohužel jsem měl příliš moc práce s přenastavováním svých měřících přístrojů a navíc jsem musel udržovat konverzaci s broníky, aby nepojali podezření. Tím pádem jsem si nenašel čas na pozorování a mým jediným přínosem jsou výsledky měření, které samy o sobě nemají moc velkou výpovědní hodnotu. Ale i tak je zde uvedu, v kombinaci s Vašimi pozorováními možná začnou dávat smysl.
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů
Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum!
KAPUT - Tady kecám.