15.10.2014, 12:53
Nikdo, ale opravdu nikdo, si tu nevybírá Earth ponyho...
Pořád ještě chcete svou úžasnou magii/křídla? Já neříkám, že Earth ponies jsou nejlepší rasa, jenom to, že mají celou řadu vlastních výhod, které 95% broníků přehlíží.
A ano, osobně bych si vybral Earth poníka.
- Earth ponies mají daleko solidnější stavbu těla. Mají větší sílu, vytrvalost, mrštnost a velmi pravděpodobně se těší i dalším výhodám (napadá mě třeba dlouhověkost, menší šance kardiovaskulárních onemocnění, odolnost proti patogenům atd.).
-
- Magie Earth poníků spočívá ve schopnosti kultivovat půdu a pěstovat všemožné plodiny. Šikovný Earth Pony (jako třeba AJ), může rozjet velkostatek, který vydělá miliony bitů.
-
- Jednorožec vynalezne stroj, který můžou používat jenom jednorožci (Flim Flam a jejich Cider mašina).
Pegas vynalezne stroj, který můžou používat jenom pegasové (Továrna na počasí v Cloudsdale).
Earth pony vynalezne stroj, který můžou používat všichni (Pinkie a její šlapací letadlo. Vhodné i pro jednorožce!)
-
- Equestrie podle všeho začíná procházet ekvivalentem naší průmyslové revoluce. A kdo myslíte, že bude provozovat všechny ty nové továrny, železnice a tak dál? Kdo zformuje novou společenskou vrstvu - buržoazii? Když vezmete v potaz druhý a třetí bod v tomto seznamu (obzvlášť ten třetí), tak Earth ponies jsou jasná odpověď.
Pořád ještě chcete svou úžasnou magii/křídla? Já neříkám, že Earth ponies jsou nejlepší rasa, jenom to, že mají celou řadu vlastních výhod, které 95% broníků přehlíží.
A ano, osobně bych si vybral Earth poníka.
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů
Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum!
KAPUT - Tady kecám.