11.05.2015, 15:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.05.2015, 16:04 uživatelem Keranis. Edited 1 time in total.)
(11.05.2015, 13:59)Cagy Napsal(a): Něco podobnýho jsem sem chtěl napsat i já. Kdysi jsem viděl film, kde to hlavní hrdina uměl, ale viděl jenom 2 minuty dopředu. A i to mu bylo sakra užitečný - nakonec ho odchytla nějaká tajná služba a musel jí pomoct v boji proti teroristům, protože díky týhle schopnosti mohl být skoro nesmrtelný... Například věděl, jak se vyhnout kulkám z kulometu, apod.
Ten film jsem viděl! Aspoň teda myslím, že to je on... pamatuju si jednu scénu, kdy ten týpek prohledával velký tovární komplex a asi milionkrát se "naklonoval". To byla působivá scéna
A jinak, pokud vím, skoro celý film je jenom jedna velká vize budoucnosti, která skončí tragicky. Hlavní hrdina se pak podle toho zařídí a vyhne se tragédii, asi nejlepší Deus Ex Machina v historii
Edit: Jak jste tu zatáhli ty filmy, tak jsem si vzpomněl na Limitless. Ten film s pilulkami, které umožňují člověku využít maximální kapacitu svého mozku. To by taky nemuselo být špatné...
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů
Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum!
KAPUT - Tady kecám.