14.09.2015, 23:31
Co ti musím pochválit, je slovní zásoba. Máš ji poměrně širokou, obzvlášť když vezmu v potaz, že ti je patnáct
Taky se nebojíš experimentace s jazykem, toho se drž. Akorát si dej pozor, občas ti ta experimentace "ujede" a pak vznikají podivné fráze (rodina o matce, otci a synu jejich...?)
Když kritizuju poezii, v 99% případů kritizuju formu. Ani tady tomu nebude jinak
Teď na tebe mrsknu kopu informací, tak se nelekni
Kdybys něco nechápal nebo měl nějaké dotazy, tak buď napiš mně, nebo zajdi za svou češtinářkou. (Ta by tyhle věci měla znát nejlíp a má v popisu práce tě to naučit.)
INFO DUMP
Teď si tak říkám, že tohle všechno se budeš teprve učit na střední
No co, aspoň budeš mít náskok
Taky se nebojíš experimentace s jazykem, toho se drž. Akorát si dej pozor, občas ti ta experimentace "ujede" a pak vznikají podivné fráze (rodina o matce, otci a synu jejich...?)Když kritizuju poezii, v 99% případů kritizuju formu. Ani tady tomu nebude jinak
Teď na tebe mrsknu kopu informací, tak se nelekni
Kdybys něco nechápal nebo měl nějaké dotazy, tak buď napiš mně, nebo zajdi za svou češtinářkou. (Ta by tyhle věci měla znát nejlíp a má v popisu práce tě to naučit.)INFO DUMP
Teď si tak říkám, že tohle všechno se budeš teprve učit na střední
No co, aspoň budeš mít náskok
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů
Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum!
KAPUT - Tady kecám.

Když se podíváš na počet slabik ve svých verších, vyjdou ti všelijaká náhodná čísla: