09.03.2016, 18:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.03.2016, 19:55 uživatelem Elevea. Edited 1 time in total.)
No nevim... Mě osobně akorát praštilo do očí to, že je nadměrný. Specielně kvůli řečem tady (alespoň k něčemu byly), jsem si projel loga, co na ně jsou záznamy, a nepřijde mi vůbec mimo laťku. Kvalitu rozhodně nesnižuje (narozdíl od mýho, třeba). Pokud má někdo pocit, že by vytvořil něco lepšího, tak by mě zajímalo: a) proč ho štve, že je někdo horší, b) proč už jeho logo není v pořadníku?
Zvyknul jsem si i na niemandovu opičku a na tohle jsem si zvykat nemusel. Vzhledem k tomu, že základní konstrukce vektoru poní je prakticky stejná, tak fakt, že někdo postnul svoje OC, je dle mého názoru irelevantní. Z některých (po upřesnění kritických) příspěvků mám pocit, jako by si tu Neko.Cross dělala reklamní kampaň.
Zvyknul jsem si i na niemandovu opičku a na tohle jsem si zvykat nemusel. Vzhledem k tomu, že základní konstrukce vektoru poní je prakticky stejná, tak fakt, že někdo postnul svoje OC, je dle mého názoru irelevantní. Z některých (po upřesnění kritických) příspěvků mám pocit, jako by si tu Neko.Cross dělala reklamní kampaň.
Elevea zdejší, Elevea webový
Ten, kdo historii nezná, je nucen ji opakovat. Ten, kdo historii nemaže, je nucen ji vysvětlovat.
Sborník, sborník, sborník!
Ten, kdo historii nezná, je nucen ji opakovat. Ten, kdo historii nemaže, je nucen ji vysvětlovat.
Sborník, sborník, sborník!