16.11.2012, 08:55
A ze dneška jeden mišmaš crossover všeho možného, poníci opět na konci.
Vyskytlo se v něm:
-Dost nebezpečný strašidelný dům (pyrokinetický a výbušný duch)
-Narážka na TF2 (Sniper luk)
-Invaze překažená agentem 007
-Kopání latríny v minecraftu (včetně nových "voňavých" kostiček)
A pony narážka: Já v radiorozhovoru o MLP, který vedla královka Chrysalis. Očividně jsem jí byl nepříjemný, takže mi dávala otázky velice nepříjemné a formulované tak, aby mě co nejrychleji vytočily (jedna byla zhruba: "A co se ti na tom seriálu, My Little Pony: Love is Magic* vlastně tak moc líbí?"). Já se nedal a trolil jsem nazpátek právě tím, že jsem v klidu odpovídal, jako kdyb se nic nedělo ("Jmenuje se to Friendship is magic, a ...)". Po čtvrté otázce mě v půlce odpovědi přerušila a snažila se mne najakým šíleně komplikovaným způsobem fyzicky vymazat z existence.
*Hmm, nechce někdo vymyslet spin-off?
Vlastně ne, toho jsou plné shipping fanfikce.
Vyskytlo se v něm:
-Dost nebezpečný strašidelný dům (pyrokinetický a výbušný duch)
-Narážka na TF2 (Sniper luk)
-Invaze překažená agentem 007
-Kopání latríny v minecraftu (včetně nových "voňavých" kostiček)
A pony narážka: Já v radiorozhovoru o MLP, který vedla královka Chrysalis. Očividně jsem jí byl nepříjemný, takže mi dávala otázky velice nepříjemné a formulované tak, aby mě co nejrychleji vytočily (jedna byla zhruba: "A co se ti na tom seriálu, My Little Pony: Love is Magic* vlastně tak moc líbí?"). Já se nedal a trolil jsem nazpátek právě tím, že jsem v klidu odpovídal, jako kdyb se nic nedělo ("Jmenuje se to Friendship is magic, a ...)". Po čtvrté otázce mě v půlce odpovědi přerušila a snažila se mne najakým šíleně komplikovaným způsobem fyzicky vymazat z existence.
*Hmm, nechce někdo vymyslet spin-off?

Vlastně ne, toho jsou plné shipping fanfikce.