Bronies.cz

Úplná verze: My Little Pony: The Movie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Prozatím se u nás film plánuje pouze s dabingem.
Hmm... škoda. Mám obavy, že z té dabované verze bude zážitek mnohem slabší. Myslím, že by Bronies, co by o originální dabing měli zájem, vcelku v pohodě naplnili menší sál, ale nevím jestli je to vůbec možné zařídit.
Tak podle mě, tím že jde ten film normálně do kin, tak dabing by měl také tomu odpovídat a měl by být daleko lepší než ten seriálový. Takže jestli chce Hasbro, aby se film kvalitou vyrovnal ostatním animovaným filmům, tak bude proto muset něco udělat. Takže věřím tomu, že dabing by v tomhle ohledu by zas tak špatný být neměl. Ale je jasné, že na originál, to i tak mít nebude.
Ja hlavne dúfam, že Mane 6 vrátia pôvodný dabing po tej pohrome v Legend of Everfree. Nedokážem si u nich zvyknúť na iné hlasy. Ale samozrejme, i ja pevne dúfam, že dabing filmu celkového nebude na úrovni seriálu a EG (obzvlášť u songov).
(27.02.2017, 21:55)Drawirm Napsal(a): [ -> ]Hmm... škoda. Mám obavy, že z té dabované verze bude zážitek mnohem slabší. Myslím, že by Bronies, co by o originální dabing měli zájem, vcelku v pohodě naplnili menší sál, ale nevím jestli je to vůbec možné zařídit.
No takhle. Ja mam v planu kontaktovat jedno prazske kino, kde se v minulosti konaly napriklad specialni kostymove premiery. Ale aby se se mnou vubec bavili bude uz nutne mitv v tu chvili alespon nejakou skupinu, ktera by Na to sla 100%, abych ten zajem mohl necim podlozit.

Sent from my IdeaTabA1000-F using Tapatalk
Ferraripony: Když vytvoříš vlákno, určitě se spoustu lidí chytne. Twilightsmile
Teaser Trailer na My Little Pony: the Movie vyjde na konci týdne:
http://www.mlpinfo.cz/clanek/teaser-trai...nci-tydne/
Ú, tak to se těším! :3
souhlasím
preferoval bych anglický dabing a pokud se do toho půjde přidám se
Trailer je venku a ta animace... je jina.

Mno.. osobne se mi to tak moc nelibi, ale chapu, ze film by s tradicni animaci nemel takovy appeal tak ten shading museli nacpat.