Bronies.cz

Úplná verze: My Little Pony: The Movie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ono, takto. 2D animácia je technicky a finančne náročná, takže nečudujem sa Hasbru, že zrobili film len o dĺžke 99 minút. Ak by chceli robiť trebárs 2-hodinový film, robili by ho minimálne ešte do februára až marca budúceho roka. Je pravda, že animácia je už do istej miery digitálna (tu Hasbro využilo poznatky z G3, kde už masívne využívali digitálnu animáciu), no stále to veľmi výrazne neurýchľuje proces výroby filmu. Technicky sa mi grafika filmu páči, dokonca v spôsobe animácie tak trochu aj vidím náznaky techniky animácie z G3 ako tieňovanie a niektoré vizuálne prvky.
Gary: cílovka ti 2 hod neudrzi pozornost, ta stopaz byla akorát...
Mácaman: Veď aj práve preto si myslím, že ten film nebol ani moc krátky, ani moc dlhý, ale taký "přiměřeně"...
My Little Pony Movie Not On Oscar List For Animated Films

https://www.equestriadaily.com/2017/11/m...-list.html

NJN....... Tak příště za tři roky s dvojkou Twilightsmile
To je škoda, ale zároveň nečudo ako som tu už spomínal. Je to proste "len" 2D film a dneska letia tie 3D.
Nevíte někdo, kdy bude možné si koupit DVD s filmem, popřípadě koupit online kopii?
DVD, respektive Blue-ray má vyjít někdy v půlce března příštího roku. Tak je to alespoň uvedené na německém Amazonu. O dostupnosti online verze se mi bohužel nepodařilo nic zjistit.
Proboha, proč tak pozdě? Kdyby to vydali do prvního týdne od premiéry, určitě by na tom vydělali víc, něž v březnu příštího roku a lidi jako já by nemuseli čekat skoro půl roku. Zdá se mi to hloupé, vzhledem k tomu, že animované filmy jako například auta 3 si můžeme koupit už teď. To bych chtěl vědět ten důvod.
Auta 3 také na DVD/Blue-ray vyšli po cca půl roce. V kinech se totiž začínali promítat od 15.6. A je více více méně pravidlem, že filmy, ať už na DVD případně Blue-ray, vycházejí cca 4 - 6 měsíců po uvedení v kinech.
Je to riadne neskoro a to ma prinútilo napokon ísť na to do kina Pinkiesmile A už teraz sa nemôžem dočkať DVD, keď si to pozriem zase. To by som najradšej spravil hneď, ale radšej si počkám a budem sa mať na čo tešiť. Ale škoda, že to nebudem mať pod stromčekom. Síce by som to nemohol nikomu ukázať, ale aj tak Rainbowlaugh