Bronies.cz

Úplná verze: My Little Pony: The Movie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Neví někdo, které české studio na tom má pracovat? Nikde to nemůžu najít, ale mám dojem, že tu někdo někde o tom něco psal.

Jestli to bude dělat SDI Media jako Equestria Girls, nemuselo by to dopadnout zle.
(16.08.2017, 11:32)Cwossie Napsal(a): [ -> ]Pokud někdo opravdu trvá na originálu, ještě by se vyplatilo zjistit, jestli bude anglická verze promítaná v Rakousku (je tam snazší narazit na nedabovaný animák v kině), a mohli bychom si udělat podzimní výlet do Vídně s návštěvou kina Pinkiesmile

do toho bych šel
Sounds like good idea. I would be up to it probably. A co se týče dabingu, teoreticky můžeme napsat znovu tě se kterou jsme komunikovali kvůli distribuci. Ta by to teoreticky měla vědět.

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Ten dabing je super. Tohle bude stát za to ! Pinkiesmile
Z nějakého pomatení smyslů jsem nedávno shlédla pár dílů MLP v češtině a musím říct, že pokud bude dabing filmu minimálně na úrovni dabingu šesté serie, i co se třeba songů týče, nemusela by to být taková katastrofa, jako trailer naznačuje! Což je super, zase se na českou premiéru začínám těšit. Rainbowlaugh A skvělou výhodou je, že před tím neuvidím originál a nebude tak můj zážitek narušen mým neustálým podvědomím komentováním prapodivných překladů oproti originálu. xD
Tvoje poslední věta říká přesně proč se na českej dabing v mlp dokážu dívat
Tenhle trailer na mě působí líp než ty předchozí, těším se. Pinkiesmile Sem tam jsou ty barvy teda moc přepálený na můj vkus.
Ten trailer vypadá suprovně, nemůžu se dočkat filmu Rainbowlaugh