Tak kde jenom začít... PragoFFest byl skvělý, úžasný... (superlativy vynechány, protože tl;dr) con, který jsem si neskutečně užil o to víc, když bylo vidět, že na to užívání si nejsem sám
Velké mé díky:
Tom, Corwin - za organizaci line, při které bylo potřeba více než málo kýblů na nervy, ale zvládli jste to na výbornou. Už slyším ty připomínky, ale v tuhle chvíli vás nechám dopovídat a předchozí tvrzení zopakuju.
Přednášející a kdokoliv, kdo jakkoliv pomohl s organizací programu/conu - bez vás by to nešlo a díky vám se účastnící skvěle bavili!
Účastníci - přišli jste a bavili se. To je pro organizátory ta největší odměna
Cosplayeři - bylo skvělé vidět, kolik lidí dorazilo v kostýmech. Celému programu to dává ten správný šmrnc
kromě těch, kteří se ukazují pravidelně, Trixie, Shining Armor, Octavia, Colg... eee.. no však víte kdo ... a všichni ostatní, na které si v aktuálním pracovním fofru nedokážu vzpomenout. Doufám, že dorazíte příště, protože při tomhle počtu budeme moci uspořádat vlastní cosplay contest
a že to není nic tak složitého jste mohli krásně vidět právě u Octavie - jednoduché a zároveň velmi přesné (to cello mě dostalo stejně jako kartáček na Karaoke).
JanoSovi díky za CCG (ke které jsem se přes své velké počáteční pochyby přidal) a teď rozhodně nelituju - hlavně za jeho trpělivost se mnou samým
pidi, Alkel & všichni, co dali dohromady "vy-víte-co" - no jak bych vám to řekl...
... a tuna dalších. Tak nějak mi asi pořád nedochází, co se vlastně stalo a jaké to bude mít důsledky (přibližně stejně, jako po aukci na letošním Galaconu)... "Totally Unexpected Result of My Little Pony" získalo nový rozměr. Díky za energii čas a nadšení, které jste do toho dali, protože to bylo 120% cooler than everything expected - doufám, že nejenom pro mě.
... a v neposlední řadě má můj velký obdiv Lumík (aka Shining Armor) - v jednu chvíli jej vidím, jako velitele královské stráže se vší grácií a o pár minut později v plném zápalu organizátora nasazuje všechny síly, aby con probíhal hladce, aniž by ztratil převlečením z kostýmu ztratil byť jen špetku svého charakteru. Chlape, klobouk dolů!
(02.02.2014, 19:30)Northern Cross Napsal(a): Díky moc všem a doufám že jste si užili můj včerejší grandiózní odjezd Díky Jamisovi [spoiler: (i když vzhledem k tomu, v jakých situacích jsme se s Jamisem od Vánoc viděli, si začínám říkat jestli mi nenosí smůlu)] a Adamovi za pomoc. Už je všechno OK, ale bohužel mi nebylo dobře a nemohla jsem se dneska přijít se všemi rozloučit.
My jsme rádi, žes nakonec v pořádku
[spoiler:
Myslím, že nenosím smůlu jen nekonečnou nepravděpodobnost] Nevadí - určitě jsme se neviděli naposled. Mimochodem tvoje Pinkie byla úžasná!
(02.02.2014, 22:57)pidi Napsal(a): To zas byla ostuda! No, začněme zvolna...
Tímhle jste mě v tu sobotu večer fakt dorazili...
(02.02.2014, 23:52)Zagami Napsal(a): Ještě jsem chtěla říct...
Dnešní Iluzonova přednáška mě inspirovala a napadlo mě jedno téma, které bych třeba i odpřednáškovala na FFku. Na koho se mám s tímhle případně obrátit?
(Jako, asi je ještě moc brzy, ale známe to... )
Yup, ještě je brzy, ale nezapomeň na to - až se tu objeví vlákno ohledně Festivalu Fantazie, bude tam určitě výzva a postup pro ty, kteří by chtěli přednášet. A jak už bylo na PGF zmíněno: 1) nebojte se toho; 2) tahle zkušenost se vám bud hodit víc, než si myslíte - prezentovat sebe/něco jiného o čem něco víte je dovednost, kterou použijete v životě mockrát.
(03.02.2014, 00:02)Honzdir Napsal(a): A ano, Black... Nebo mám říct Honzdir? Reakce, které jsme včera dostávali od nechápajících lidí, byly dokonalé! Výměnu cosplayů si rozhodně zopakujem! Heh, krásná vzpomínka na Jamise: "Popravdě, první věc, co mě napadla, když jsem vás dva viděl, byla, že Black nějak přibral"
A taky hláška, kterou jsem zaslechl dneska asi od šesti různejch lidí: "Black je strašnej Honzdir"
Prohodit si cosplay, pokud jste si aspoň trochu podobní je výborná sranda
lámal jsem se smíchy v pase a konečně tohle viděl z druhé strany. Obzvlášť reakce: "Hele, otoč se a projdi se ke dveřím a zpátky. Chci vidět jak vypadám zezadu!" byla výtečná, protože to samé mě zajímalo, když na FF došlo na totéž mezi mnou a Corwinem.
(03.02.2014, 01:52)Gris Napsal(a): Corwin: Dík za informaci, ale čí maskot a proč?
Maskot Pražských srazů potažmo Prahy: po vzoru Canni (GalaCon), Britannia (BUCK), Aurora (CrystalFair) a Madame Banane (BronyDays) proběhla tady na fóru před velkým pražským srazem
soutěž o oficiálního maskota a tohle je výsledek.
Autorkou Libuše (původně pracovní název, ale se to tak nějak samo ujalo) je
Aya Yai. Před pár dny jsem v rámci jedné akce požádal (podle Ayiny předlohy) o její ztvárnění i Eile Monty:
(03.02.2014, 04:21)Xeelee Napsal(a): Už tu bylo napsáno téměř vše a nechci to tu opakovat, takže takhle:
1) Froldova přednáška byla skvělá a vzbudila ve mně zájem o díla zdejších spisovatelů. Jen je škoda, že na ně budu mít čas maximálně cestou z/do práce (spousta času) a nemám si je na čem číst. Asi si je budu tisknout a pak si ta oblíbená třeba svážu
2) Stánek Poláků! Level over 9000. mám 4 nový hrníčky Vlastní design:
3) Pokračování PoníConu cestou k Jamisovi a u Jamise
A já ti děkuji za tenhle příspěvek
ty a Frolda jste totiž na PragoFFestu ukázali, že i přes všechny události tady na fóru nemáte IRL problém, i když spolu nemusíte ve všem souhlasit
Konečný důkaz toho, že výkřiky o rozpadu komunity tady na fóru si nemá smysl kazit den, když se Frolda a Xeelee dokážou sejít na conu a bavit se - this made my day!
(EqG) - [spoiler:
Twilight Sparkle: The magic of friendship doesn't just exist in Equestria. It's everywhere. You can seek it out, or you can forever be alone. The choice is yours.]
Ad afterparty u mě, Corwina a Alkela doma: na tvůj výraz, když jsi přišel do kuchyně dlouho nezapomenu.. HEHEHE!
Kolik CZ/SK bronies je potřeba k výměně žárovky?
Nevěříte?
PS: Fotky mi leží ve foťáku, ale do středy (než zmizím na Poněcon) budou veřejně k dispozici.