03.04.2017, 17:58
Kuk!
Dneska jsem zničehonic dostal mail hned od dvou broníků, tak jsem si řekl, že se sem podívám.
V soukromých zprávách jsem našel pár (hodně starých) žádostí o linky na moje 18+ překlady. Sice jsem tu ve svém loučícím příspěvku napsal, co dělat, ale ono se to asi v té hromadě textu snadno přehlédne. Takže to tu napíšu viditelněji
Ferraripony +1, neuvěřitelně mě těší, že se někdo ujal Hnízda
Frolda je lenoch, zaspamujte mu soukromé zprávy, ať s tím FoE sakra pohne. Nudím se tu!
To by tak bylo všechno, zase zmizím. Mějte se suprově, poníci /)
Dneska jsem zničehonic dostal mail hned od dvou broníků, tak jsem si řekl, že se sem podívám.
V soukromých zprávách jsem našel pár (hodně starých) žádostí o linky na moje 18+ překlady. Sice jsem tu ve svém loučícím příspěvku napsal, co dělat, ale ono se to asi v té hromadě textu snadno přehlédne. Takže to tu napíšu viditelněji
Pokud máte zájem o jakýkoliv z mých 18+ překladů (např. Rainbow Factory), nepište mně. Jsem neaktivní a vaše zpráva se ke mně nedostane. Řekněte si Draimovi, on má všechny odkazy a rád se o ně podělí.
Ferraripony +1, neuvěřitelně mě těší, že se někdo ujal Hnízda
Frolda je lenoch, zaspamujte mu soukromé zprávy, ať s tím FoE sakra pohne. Nudím se tu!
To by tak bylo všechno, zase zmizím. Mějte se suprově, poníci /)
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů
Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum!
KAPUT - Tady kecám.