Bronies.cz

Úplná verze: Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Host

Tak po shlédnutí tohohle dokumentu mě napadají jen samé superlativy. Bylo to super! Soundtrack výborný, dobrá kamera, stopáž tak akorát, střih vynikající, scénář udělaný uceleně... Na to se dá říct snad jen jediné: I am proud to be a Brony.

P.S. Jamisi, gratuluju k roli v mezinárodním snímku Pinkiesmile
Pinkiesmile taky se tam objevila NorthernCross (jakožto Derpy - šedivá křídla a zlatě vypadající vlasy) a Zmok (ten je vidět vzadu napravo od Cross). Terok stojí zády ke kameře a mihne se tam jen na zlomek vteřiny (jen když víte, kam se dívat).

... i ta jedna vteřina dokáže vykouzlit úsměv Pinkiesmile
(21.01.2013, 00:45)Schify Napsal(a): [ -> ]Lauren řekla šéfům,:"Bude 45 minutová stopáž nebo nic." a už to jelo Pinkiesmile
Jen ať teda dovysvětlím svoje konspirační teorie (pro ty co jim to nepřijde úplně stejně očividné jako mě): Myslím si že přesně něco takového se stalo. Několikrát se zmínila o tom, že její práce byla „restartovat celý Merch“ (jinak řečeno dostat toto sem) a že její práce skončila, protože přesně to se jí povedlo. Ono je potřeba mít na paměti, že kompletně celá MLP frančíza je pevně v rukou akciové společnosti (žádná společnost není dobrá, nejde jim v základu o nějakou toleranci nebo co, ale především o zlaťáky). Mají copyrightované jména, vzhled, hračky a bůh ví ještě co. Pokud odhlédneme od faktu, že Friendship is Magic, tak to co dělá Hasbro je největší hnus světa. Vydělávají na snech malých dětí. Ba co víc, stávají se v tom systematičtější a organizovanější. Schválně jsem se podíval jak jsou na tom akcie společnosti a myslím si že je to docela viditelné. Neviním z toho FiM, je potřeba mít na paměti, že restartovali víc merčů (především Transformery), ale myslím že přesně to byl cíl. A jakmile tak učinila, tak to zase Hasbro převzalo pevně do svých rukou, Lauren z nějakého rozhodování vyšouplo a celá ta mizérie, která jsme svědky v celé třetí řadě bude pokračovat do doby, než se MLP zase bude rovnat Newborn Cuties a než akcie spadnou tak nízko až se zase nějaký executive officer rozhodne odpískat to a dát do rukou někomu kdo jim to „restartuje“. A že Lauren o tom nemluví, protože teď sama trpce lituje, že tak vůbec učinila.
Malou trhlinu v mé konspirační teorii udělal Hasbro když nechávalo epizody nelegálně nahrané na YT, ale to před nějakým časem skončilo, takže se v tomhle názoru jen víc a víc utvrzuju. Jen nikdo nečekal broníky, takže bůh ví co tam za tou velkou louží fiškusí teďkom.
Každopádně jsem se s Lauren málem rozbrečel dojetím. Celej dokument byl naprosto úchvatnej. Pinkiesmile
Právě jsem dokument dokoukal a jsem hrdý, že jsem brony Pinkiesmile Tato komunita je v mnoha ohledech úžasná a dokument to jenom potvrzuje Pinkiesmile

Brony and proud!
Omg Rainbowderp Já už mám na té stránce účet, jak je to možné? Pinkiecrazy

Každopádně, koupeno, ale nevydržím čekat na mail, torrent it is Rainbowlaugh
Hrozně mě pobavila Tara mezi vojákam: Who wants to get slapped? Hai! Hai! Hai!
Kdybych neviděl o co de Rainbowlaugh No prostě zní to trochu Raritywink chápete Rainbowlaugh
(21.01.2013, 01:42)Jamis Napsal(a): [ -> ]Pinkiesmile taky se tam objevila NorthernCross (jakožto Derpy - šedivá křídla a zlatě vypadající vlasy) a Zmok (ten je vidět vzadu napravo od Cross). Terok stojí zády ke kameře a mihne se tam jen na zlomek vteřiny (jen když víte, kam se dívat).

... i ta jedna vteřina dokáže vykouzlit úsměv Pinkiesmile

A kde přesně tam jste, abych to nepřehlédl?
YIIIIPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tvurci videa s tou animaci Brony Univerzity dostali povoleni na release cele teto casti nerozdelene!
Uz jsem to chtel svoje video rezat kvuli tomu takze tohle je urcite nadherny darek =)


Youtube Preview koukam je .. eh.. no proste.. clopping! Pinkiecrazy
Ten clopping mě dostal do kolen Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40