Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Došel mi mail z laserarény a... ehm... dáme dohromady 3000?

Dobrý den,
tato akce by se dala bez problémů zvládnout během dvou hodin. Každý si zahraje dvě hry a mezi nimi bude mít dostatek času pro odpočinek. Můžu vám nabídnout cenu 60,- za hru. Celková částka za dvouhodinový pronájem celých prostor bude tedy 7200,-. Toto je cena po výrazné slevě a bude stejná i pokud vás přijde méně. Poprosím vás zaplatit zálohu ve výši 3000,- do 12.8. u nás na Hybešce případně převodem. Čas máte předběžně rezervovaný od 12.20 do 15.20, prosím o upřesnění kdy vám to bude vyhovovat.

S pozdravem
Jiří Sopuch
Ouč...to nevím. Chtějí na nás vitřískat prachy. Ale je to na ostatních ja nevím jestli bych se zučasnil.
Mno nejspíš udělám na doodle ještě jednu anketu, kde se budete přihlašovat ti, kdo opravdu budete chtít hrát, protože zaplatit 3000 kč a pak aby hrála půlka... zase si myslím, že s takovým počtem je cena 60 kč na jednoho opravdu pěkná.
Je otazka kdo nakonec fakt bude chtít hrát. Já bych si zahrál ale raději si koupím nějaký suvenýr nebo něco pěkného pro slečnu.
(19.07.2013, 20:03)Dragea Napsal(a): [ -> ]Můžu vám nabídnout cenu 60,- za hru. Celková částka za dvouhodinový pronájem celých prostor bude tedy 7200,-.

Pokud bude hrát míň lidí, tak 1 hra vyjde dráž. V Praze a Plzni tuším stojí LG 90 Kč za hru. Tady je cena 95 Kč za hru (studenti 80 Kč).

60 lidí: 60 Kč za hru
50 lidí: 72 Kč za hru
40 lidí: 90 Kč za hru

Jakou kapacitu maj ty dvě arény a jak dlouho trvá hra? Uvidíme kolik bude chtít hrát lidí. Lidi se na Doodle pořád zapisujou a před zaplacením zálohy by jich tam mohlo bejt i přes 80. Musíme ale počítat s tím, že ne všichni asi nakonec dorazí. Nejdřív musíme zjistit kolik lidí si chce zahrát a vybrat od nich zálohu 33,33 Kč/60 lidí; 50 Kč/40 lidí). Pokud budem počítat s někým kdo nedorazí, tak to budou muset zatáhnou ostatní hráči nebo organizátoři.
Čti pořádně a celé Xeelee...

"Můžu vám nabídnout cenu 60,- za hru. Celková částka za dvouhodinový pronájem celých prostor bude tedy 7200,-. Toto je cena po výrazné slevě a bude stejná i pokud vás přijde méně."

To znamená, že i pokud by nás hrálo třeba 30, tak cena pořád zůstává 60 kč na osobu. Můžeme hrát každý třeba 4x a nevyjde nás to moc draho.

Akorát bychom se měli domluvit na těch penězích. Ráda bych, aby se těch 7200 zaplatilo a pak bychom nemuseli už nic doplácet. Pokud tedy nás bude hrát 30 cca, tak konečná částka na každého jednoho hráče vyjde na 240 kč (čím víc nás bude hrát, tím méně bude každý platit), což není tak hrozné. Později (zítra) sem dám číslo svého účtu, tak si rozmyslete, kdo chcete všechno hrát. Peníze budu chtít mít na účtě do konce tohoto měsíce, abych je tam mohla poslat.

Jedna hra (vybrala jsem arénu taktickou, protože se tam vleze víc lidí) trvá asi dvacet minut a je pro 8-12 hráčů.
Mám dotaz,pokud nevím jestli dorazím bude možnost ty peníze donést přímo na místo ? Twilightsmile
BronyManCZE: je to možné. Pokud nezaplatíš teď a dorazíš navíc, tak se tvoje peníze rozdělí mezi ty, kteří zaplatili "za tebe".

To platí pro všechny, kteří si rozmyslíte třeba na poslední chvíli a už to bude zaplacené ostatními.
Čistě teoreticky, pokud pojede někdo pod 15 let stejnou trasou vlakem jak já, tak můžeme využít tohohle:
[Obrázek: Screen%20Shot%202013-07-20%20at%202.31.25%20PM.png]
Jen ještě úplně nevim jak pojedu. (Buď z Prahy nebo ze Strakonic)
Pravda, s víc hrama na člověka sem nepočítal. Co když ale někdo nebude chtít hrát třikrát/čtyřikrát nebo na to nebude mít peníze? Najde se dost lidí, kteří si zahrajou třeba i víckrát?

Ona ta cena nejspíš nebude přesně 60 Kč za hru. Máme fixní částku za hru a počet her, který stihneme v daném čase odehrát, ale neznáme přesnej počet hráčů, kteří se jednotlivejch her zúčastní. Takže budem v jedný aréně? Pán z LG psal o pronájmu celých prostor za 7200 Kč.

Při ceně 60 Kč za hru to vychází přesně na 120 člověkoher za dvě hodiny. To znamená 20 člověkoher za 20 minut (resp. 15 minut hry + výměna hráčů - ekvivalent 6 her po 10 lidech ve dvou arénách). Pokud těch člověkoher bude míň, tak bude 1 hra dražší, pokud jich bude víc, tak bude levnější a víc jich asi bejt nemůže.

EDIT: Takže to vypadá na dvě arény:

Citace:Minimální a maximální počet hráčů?
Minimální počet hráčů na jednu hru je 6, maximální pak 10. Můžete přijít i v menším počtu, ovšem zaplatíte jednu hru jako by vás hrálo 6. Doporučujeme proto pozvat hráčů víc a počítat s tím, že někteří stejně nedorazí.

Tipnul bych si, že nemaj víc vest.