Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Bylo to super. Všechno. Cesta, lasergame, aukce, čajovna, procházky Brnem pod vlajkou NLR... Ještě pořád jsem ospalej a bolí mě nohy z DDRka (nemůžu si pořádně kleknout). Poznal jsem pár skvělých lidí, celestiažel se nějak nedostalo na všechny, s kým bych si chtěl popovídat. Snad příště...

K té cestě... Rychlík měl přijet do Brna v 10:36. Přijel v 11:36. Bylo až neskutečné, jak se hromadilo zpoždění.
Z Jihlavy do Okříšek byla výluka, počítal jsem tak +5 až 10 minut. Nepočítal jsem ale s tím ostatním... Už do Jihlavy přijel vlak s 10minutovým zpožděním (čekání v Horní Cerekvi na přípojný vlak). V Okříškách je rozkopaná silnice, takže výlukový autobus jel objížďkou. Mimořádně jsme zastavili v Kralicích nad Oslavou a pak ještě v Rapoticích - a stáli jsme tam dohromady přes půl hodiny. Prý měl před námi nějaký vlak poruchu. To bylo ještě pořád v Kraji Vysočina (!) a už bylo 11:10. Pak jsme se naštěstí rozjeli a pokračovali jako normální rychlík (ty další dvě krátké zastávky ve Vysokých Popovicích a v Zastávce u Brna nás už příliš nezdržely).
(18.08.2013, 19:43)thesecret1 Napsal(a): [ -> ]
(17.08.2013, 20:12)Cifra Napsal(a): [ -> ]Podařilo se mi vidět takové legendy jako Flaiming, Xeelee...

Kouřil jsem dýmku s legendami... Rainbowlaugh

Se samými legendami. Když jsem byl v Praze v čajovně, tak mě Pajzl taky nazval legendou... Pinkiehappy (Mé panické rozesílání soukromých zpráv kvůli shánění noclehu bylo předmětem hovorů po celý týden.) Ale je pravda, že Flaiming a Xeelee si označení legenda opravdu zaslouží. Twilightsmile
Tak já si opravdu velký sraz užil a děkuji za něj Dragee.

Lasergame jsem si náramně užil a posezení U Hada taky parádní.

Opravdu rád jsem se setkal se spoustou lidí odtud z fóra (Antárius, Frolda, Cocodrillo, pipa943, Flaiming, Xeelee, Schimy atd.) a dobře s vámi pokecal.

Jinak jsem rád že se vám aukce líbila. Rád jsem se toho ujal a jsem rád že jste vy přispěly velkýma částkama na charitu.

Ještě jednou děkuji Twilightsmile
BTW ještě sem zapomněl poděkovat summovi za přspání z pátku na sobotu, když sem po potvrzení jeho nabídky skoro o půlnoci dorazil stopem do Štatlu.

Děcka, přestaňte s těmi legendami přehánět, OK? Twilightsmile Aktivní extrovertní brony nerovná se legenda. Nebo aspoň ne po roce na fóru.
Som rád, že som sa mohol zúčastniť zrazu s vašou prítomnosťou. Som rád, že som vám mohol ukázať, že milujem Rainbow Dash. Či už pokreslenou tvárou, batohom, vlajkou, plagátikmi, či neustálym hovorením o nej... Rainbowlaugh

Dúfam, že vám so mnou bolo dobre.

Rozhodne nebudem v dobrom spomínať na kiraa.

You are my hero Rainbow Dash!
Ono jde na Kirau vzpomínat v dobrém ? Rainbowlaugh

PS: To kvůli těm obrázkům ? Rainbowwild

A Xeelee má naprostou pravdu. Opakovaný vtip není vtipem. Zde nikdo není legenda. Maximálně jsou legendární vyprávění, co se na takových srazech událo Ajsmug Pinkiecrazy
Příjemná akce, díky všem organizátorům!
Budu se po mnohých tady opakovat, ale... bylo moc fajn vidět, co se skrývá za některými nicky zde na fóru, poznal jsem pár nových lidí a skutečně nerad odjížděl Twilightsmile

Speciální poděkování Deeterovi za skvělé "moderování" aukce, s jeho projevem minimálně 20% cooler - a opravdu si hraju rád Twilightblush
Xeeleho "ticho" u čtení vítězných Mary Sue mi bude ještě nějakou chvíli znít v uších - pormiň, nemůžu si nerýpnout Rainbowlaugh
Ačkoliv byla závěrečná cesta do Prahy náročná (ulička class), kromě chvílí, kdy jsem podřimoval mi z tváře nezmizel úsměv, nezbývá než se těšit na další sraz! Pinkiehappy

Díky
Tak už i já jsem konečně doma a po pročítání prožitků ostatních a večeři bych taky něco mohl napsat Pinkiehappy Po příjezdu do Brna trošku nuda ale jakmile mě napadlo ve Vaňkovce nebo jak se ten obchoďák jmenoval vytáhnout vodítko... Yup, pokud si mě nikdo nepamatuje podle nicku, byl jsem ten s modrým obojkem na krku + veden na vodítku Rainbowlaugh Na laser game jsem se pořádně vyběhal a pobavil Twilightsmile I když jsem hlavně sloužil jako živý terč (Best class evah! Derpytongue2) Třetí bitva na taktice byla po pár minutkách pro mě trošičku horší, protože neustálé blikání mé vesty mi už tak trošičku způsobovala lehkou zmatenost a motání hlavy (Jen by mě docela zajímalo, proč zrovna jen tyhle dvě věci a né bolení očí... Pinkiecrazy) Ale i tak se dalo hrát dál. Po konci a zpáteční ceste do Vaňkovky jsme se s Grinem a Kohym tak trošičku vypařili jiným směrem do Pompa (Tedy aspoň tuším, že se tak to hračkářství jmenovalo), kde jsem ukořistil Pinkie Pie Flutterryay a pak cesta do jakéhosi mě neznámého Pegase. Z pohledů kolemjdoucích bylo jasně vidět "WHAT THE BUCK?!", což taky dost pobavilo (Vodííítko Rainbowkiss) Nakonec sraz u Hada. Divím se, že jsem nevychlemtal aspoň čtyři/pět půllitrů Kofči jako obvykle Rainbowderp Aspoň ty dva půllitry tam teda byly. Aukci jsem tak trošičku prošvihl ve vedlejším salónku, tedy krom muffinu, když jsem si šel pro druhou Kofolu Twilightblush Asi jsem se jen neměl přiznávat, že jsem i FoxTheFurry, protože otázka přesného znění "Mal si už niekedy sex?" od některých jistých furríků byla prostě na Facehoof (Však jen počkejte příště! Si to s Vámi vyřídím! Pinkiecrazy Tedy doufám... Rainbowlaugh) Přiznám se, že když jsem viděl hru My Little Pony: Fighting is Magic, připadalo mi to jako nesmysl. Po odzkoušení si hry se názor ale prudce změnil v kladný Pinkiehappy DDRko jsem si už ale neodzkoušel. Málo odvahy. Budu jí muset nasbírat víc, abych nebyl taková stydlivka Rainbowlaugh A hlavně bych chtěl poděkovat organizátorům a Creepymu za placky. Doufám, že se mi i příště podaří ukecat rodiče aby mě pustili... Rainbowlaugh
(Jsem se zase "trošičku" rozepsal, nom... ^^'')
Drahá Princezno Celestie,

cesta začala naprosto nečekaně.

V půl čtvrté ráno jsem se po celých třech hodinách vzbudil a když mi došlo, že neusnu, vzal jsem si muziku a poslouchal. Jako jednu z posledních písniček jsem poslouchal seriálovou verzi Cupcakes a ještě půl hodiny poté, co jsem doposlouchal a dělal si snídani, jsem si ji notoval.

Pořád jsem si říkal, na co nesmím zapomenout. Kromě obyčejných věcí jsem myslel hlavně na jmenovku a tričko, původně jsem si chtěl vzít i placku, ale nakonec jsem to neudělal.

Ještě za tmy jsem vyrazil na autobus asi dvacet minut pěšky. Pak jsem pár minut čekal a na R7 (rychlostní silnice mezi Slaným a Prahou) a viděl jsem nádherný červený východ Slunce. V podstatě ihned jsem si vzpomněl na Vás, Vaše Veličenstvo Raritywink.

Na Dejvické jsem zamířil rovnou do metra a odjel na Hlavní nádraží. Původně jsem očekával, že všichni dorazí až později na sedmou (dorazil jsemv 6:45) a že budu čekat, ale v podstatě jsme všichni dorazili dřív a do 7:15 jsme se sešla celá osmičlená skupina, která takhle i vyrazila do Brna (Poněkud drobné překvapení bylo u ceny lístků. Čekal jsem větší slevu než 91 KČ.)

V kupé jsem zjistil tři věci. Ája prohodila jen devět slov. Black nesnáší český dabing u věcí, kde viděl originál v angličtině, a 90% diskuze na jakékoliv téma skončí u League of Legends.

Když jsme dorazili na nádraží a já zavolal Cocodrillo (Nazdar profesorská, pražští cestující jsou na nádraží a těší se na Bráchoníkoponypopcorncon, kdepak jste?). Přišla mi zajímavá a trochu i děsivá odpověď: Jsme před hlavákem, jo a je nás tu tak osmdesát.

Když jsme přišli před hlavák, bylo to něco masakrozního. Všude byla spousta lidí a s dost lidmi jsem se znal jen přes net Rainbowlaugh Takže bylo kolo objímání a vítání ať už známých nebo neznámých broníků a pak jsme se přesunuli na LG.

Tam to začalo nejprve docela mírně, ale pro mě největší zážitek byl, když u mě v týmu byl Tuxík s kiltem a poté Taktická aréna, kde se k nám ke Cocodrillo, Sarethovi, Gekonovi a i Tuxíkovi přidal nejprve Pidi a pak AutumnBreeze a Melgarh. (Gekon měl u třetí hry pauzu).

Melgarh, to je prostě střelec, největší skore (čímž mě krásně zastínil Rainbowlaugh, solamento perfectamento), Breezie jako duch, který se objeví někde ze zdi a tobě najednou bliká vesta. Rychlík Tuxík, Sareth tichý zabiják a Cocodrillo, morální opora týmu. (Jo a Pidi, znamenitý voják a Gekon, ač trochu pasivní, pár dobrých ran určitě měl)

Jak říkám, LG pro mě byly nejlepší zážitek ze dne.

Druhým zážitkem dne byla dražba. Já osobně jsem vydražil akorát tři pohledy a nic víc jsem nechtěl. S Melgarhem jsme pak ještě spojili finance dohromady a zkusili vydražit Blindbag a tuším i samolepky Rainbowlaugh. Bohužel se nám to nepovedlo.

No a pak jsem měl ještě tři silné zážitky, pokud nepočítám povídání s mnoha lidmi a seznamování s dalšími, které jsem hodně dlouho neviděl nebo jsem je znal jen z netu, jak už jsem psal.

Na posledním pátém místě bylo DDRko, nestál jsem na něm ukrutně dlouho a pokud se dala obtížnost na tři - čtyři, šlo to Rainbowlaugh. Zkusil jsem i pětku, ale to už jsem nedával.

Čtvrté místo obsadil odjezd vlakem v jednu ráno, kdy jsme se tísnili u vchodu do vagonu a mě do zad tlačil plechový koš a nohy mi drásal schod. Pak jsme se dokázali poskládat tak, abych si mohl lehnout na batoh a i si na pár minut zdřímnout. No, rozhodně to byl zážitek na který se nezapomíná.

Třetí místo byl velice smutný zážitek a radostný zároveň. Bylo to loučení s Cocodrillo, když mi těsně před odjezdem dala obraz Vás, Vaše Veličenstvo, a řekla Všechno nejlepší k narozeninám. Smutné na tom bylo to, že odjížděla a nemohl jsem jí říct, jak moc se mi líbí, do očí. Tak jsem jenom pět minut stál a mával jí přes okno.

Bonusové body si zaslouží projížďka s Bourim, Dumbassem a Blurem, o které už se tu psalo Rainbowlaugh. Sice se v autech moc nevyznám a sám řidič nejsem, ale ten zvuk toho motoru byl opravdu perfektní. Suprová jízda tunelem a pokecání si o tom, kdo v jakém pivovarnickém průmyslu maká a jak jsou hrozné šestnáctky a dvacítky šichty Rainbowlaugh.

Zkrátka a jednoduše. Mrzí mě jedna věc. Neměl jsem dost peněz na útratu, abych koupil nějaké Memphisovy knížky a pořádně s Breeziem, Melem a Tuxíkem zapil narozky.

Jo a taky jsem byl rád, že jsem se potkal s Rwakkem Rainbowlaugh

To je ode mně vše, má paní.

Váš Frolda
(18.08.2013, 22:43)Frolda Napsal(a): [ -> ]Rychlík Tuxík

"Kamikadze řvoucí Ir Tuxik" by zřejmě bylo výstižnější Twilightblush

Jestli jsem někomu svým šíleným počínáním zkazil požitek z LG - omlouvám se. Nechal jsem se v bitvě trochu unést Pinkiesad2
Naopak myslím si, že to kamikadze bylo k věci. Každý si tam hodně užíval, já taky a Dumbass a další taky Rainbowlaugh, a že jsem během hry občas utrousil nějaké to slovíčko (ovšem na nikoho nemířené) tak to bylo ve víru událostí Rainbowlaugh