Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pipa: Ok, takze u tebe je after party jo? :3
(31.07.2013, 18:18)Dragea Napsal(a): [ -> ]Xeelee: V prvním příspěvku píšu, že přespávání záleží na každém zvlášť, to znamená, že ho zařizovat nebudu. Pokud by se ale našel nějaký ochotný broník, který by měl u sebe místo, tak by to bylo fajn. Jinak se můžu podívat po nějakých ubytovnách v okolí... Po nonstopu zkusím taky mrknout...

Aha. Jsou tu nějací Brňáci, kteří u sebe maj dost místa a nechali by u sebe ve spacácích přespat ty co nevydrží do rána nebo nebudou chtít pařit celou noc?

Do nonstopu se tolik lidí stejně asi nevejde a co uděláme s těmi co odpadnou? Tohle by chtělo dořešit. Ne každej bude mít na to, aby si zaplatil ubytovnu (bůhví jestli v okolí nějaká levná je) a couchsurfing u místních bronies je prostě lepší Twilightsmile.
nevím, tak se budu poflakovat parky a pozorovat hvězdičky Twilightsmile
Pokud si chcete užít bezpečný noční adrenalin, tak na Hlavním nádraží je hlídaná noční čekárna, dá se tam celkem dobře vyspat, když čekáte na noční nebo brzký ranní spoj (několikrát odzkoušeno Pinkiehappy ). Ale vstup je jen s platnou jízdenkou.
4-6 hodiny? No nevím xD
No, já tam většinou strávila kolem pěti hodin Pinkiesmile
pardon to byla reakce na ten park... nějak jsem v půli psaného textu usnul a pak nezkontroloval jestli nepíše někdo další xD
(31.07.2013, 09:30)adalbert.a10 Napsal(a): [ -> ]Pojede se nonstop. Prostě jo. Rainbowlaugh

Potvrzuju Rainbowlaugh

(A druhého dne v pozdním odpoledni si nejspíše zajdeme ještě do kina Rainbowlaugh )
Idem. Pokiaľ dovtedy nezlyhá odvoz, nenastane koniec sveta alebo podobný nezmysel, pridám sa k vám Twilightsmile

(LG sa mimochodom nezúčastním)
Já stále nevím jestli tam mám jed Twilightoops jste opravdu tak přátelští a hodní jak si myslím ? Nebudete náhodou se mnou válčit zbraněmi ?