Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Aha, v tom případě jdu něco nastudovat na Google maps Twilightsmile
Tak, a ja razim. Ze vseho nejdriv se musim dostat do Plzne, kde mam dneska jeste jeden sraz (takze nevim jak to bude se spanim uz dneska) a zitra v brzkych rannich hodinach jdu stepovat na plzenskej hlavak... FUN FUN FUN!

Tesim se na vas, bronieskove moji Pinkiecrazy
OT: @Blax:
Hele Blaxi mam to samy, dneska je party ktera zacina uz za 2 hodiny do pulnoci, po pulnoci se lidi budou presouvat do klubu a nebo na The Sun festival.. v 7 rano vstat a jit na nadrazi a v HK/Pardubicich vyzvednout bronies a jet do Brna.. pak 2 hodky laser game a kalba do 5 do rana.. a v nedeli zaridit ty letenky a ubytko na BronyDays.. PARTY HARD!
Zítra to rozjedem !
O.o on je nějaký sraz v Brně a dokonce velký? Tak to abych tam nechyběl Pinkiesmile Jinak jak je to s tím DDR, bere někdo? Mám k dispozici jeden DDR pad, jež bych mohl vzít.
Já asi DDR vezmu a Dragea myslím říkala, že taky vezme (ikdyž nejsem si teď jistej). Ale já mám teda nějakej šunt z aukra, klidně vem něco lepšího...
OT:
Pokud to chcete rozjet, tak budete potřebovat tuhle písničku djpon3
jak už jsem říkal, beru notebook se stepmanii, respektive trotmanií chrystalize (songů je tam myslím víc než dost)... připravil jsem speciálně Guesta aby se mi zase někdo nehrabal ve věcech jako posledně...
To mě čeká večer Lolka a příprav a pak půjdu spát. Ve tři čtvrtě na pět ráno vstávám, hodinu potom odjíždím busem do Prahy a v sedm mě čeká sraz na Hlaváku Rainbowlaugh.

Blax: 732 903 533
Frolda: v době, kdy ty jdeš na bus já už jsem na cestě Rainbowlaugh