Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
@Badges:

Nehrotil bych to tady zbytecne, chybka se stat muze, byl tam randal a nekde muze sluvko vypadnout a pak to dopadne takto Twilightsmile

Xeelee muze nam pak podat info co se vubec delo.

Ja jsem dal 10kc ale pokud to nekdo chce vracet, tak at to da na charitu misto toho.
@Dragea: Kdyz jsi ty placky platila ze svyho, tak me ten preplatek 60Kc za laser game nevracej a pouzij jako mitigaci na vydaje Twilightsmile



Nejsem organizator teto udalosti (i kdyz na LaserGame jsem se snazil lidi zvedat aby vyplnovali arenove prihlasky) ale urcite i negativni feedback, jako napr. od Grise, se hodi. Sice to boli ale je holt potreba o tom vedet (aspon pres PM) - 90 lidi dirigovat neni easy task a tyto zkusenosti budeme potrebovat na organizaci dalsich srazu, ktere timhle tempem prerostou v mobilni demonstrace..
K plackám len jedno - takisto som si nestihol vyzdvihnúť, keďže som v tom čase nebol v Hadovi, no dúfam sa to nejako ešte bude dať vyriešiť (možno dodatočne na najbližšom zraze s Creepym, pokiaľ mu ešte zostala predloha). Pokiaľ je ten "plackový biznis" pravda, je to fakt škoda, no nepamätám sa, žeby niekto naposledy, čo sa pamätám (KE) za zrazové placky platil. Ak si ľudia určili podmienky, že sa za ne platiť nebude, ťahať od nich aj tak peniaze je nefér už z princípu.

Na obsluhu v Hadovi mám tiež svoj názor, stačili mi tie ich posmešné pohľady počas aukcie a to, že vás vraj aj napriek dohode o tržbe (ktorá pri takej mase ľudí určite bola) "vyhodili" pri záverečnej bez možnosti posunutia otváracích hodín. To, že im tam ľudia zaspávali, sa po takom náročnom dni dá pochopiť, no nikto sa nesťal ako doga, aby vás museli vyhadzovať.
Nevim, zda jde jinak porozumet slovum "Rozdej to mezi lidi.", nez je proste rozdat... Kdybych rekla "vyber od kazdyho 10 kacek", tak uz je to jina. Achjo. S tema 60ti korunama, co mam vracet tem nekolika lidem, pokryju naklady na dalsi placky, souhlasite?

Hostpepa: skoda, ze jsem tam nebyla, kdyz vas vyhazovali. Zaridila bych to jinak. Zkusim napsat pani vedouci, se kterou jsem ten sraz zarizovala...
Po nedělní regeneraci se konečně dostávám k sepsání ohlasu. Uff... je to toho víc, tak budu stručný, jak jen to půjde.

Začalo to trochu jako zmatek, protože jsme do poslední chvíle netušil, jak se dostanu do Brna - tímto díky Breezeemu za odvoz, který jsme domlouvali v sobotu krátce po půlnoci Ajsmug nakonec vše v pohodě.

Lidí se sešlo hodně - po zkušenosti z ostatních velkých srazů se to dalo čekat, že dojdou i ti, kteří se nenapíšou na seznam předem, nebo až na poslední chvíli. Ale to nevadilo.

Lasergame jsem si užil opravdu hodně a navnadilo mě to chodit v Praze častěji - jen co pomine ta conová smršť (která vrcholí tenhle čtvrtek odletem na BUCK do Manchesteru). Ze začátku to vypadalo trochu na zmatek, ale myslím, že jsme to s Drageou zvládli ukočírovat bez větších obtíží (těm menším se nikdy na 100% vyhnout nedá). Ostatně... pracujeme jako tým, ne? Raritywink

Přesuny - trochu jsme se zdrželi při přesunu k Hadovi - netušil jsem, že se aukce rozjede hned. Dragee i Deeterovi, který jsem si říkal, že patrně brzo přijde o hlas Ajsmug patří díky za aukci. Sice na můj vkus trochu hlasité až přehnaně, ale holt po Galaconu na dobročinné aukce koukám jinak - jen můj názor.

(18.08.2013, 17:30)Dragea Napsal(a): [ -> ]K aukci - vybralo se celkem 8975 Kč, z toho na charitu jde 5630 Kč Twilightsmile Děkuji všem, co přispěli.
Ale ohledně aukce jsem zaslechla kecy, že někteří prodávající dali na charitu málo a že jste snad na někoho byli kvůli tomu i zlí. To se mi vůbec nelíbí, příspěvek na charitu byl dobrovolný a je to každého věc, kolik procent z výdělku charitě věnoval. :/

Osobně mi to přišlo divné - když je charitativní aukce, kde slyším "20% jde na charitu", tak mi to připadá dost zvláštní. Resp. kdybych to slyšel jednou, tak fajn, ale možná jsem přišel jen v pravou chvíli - u většiny položek, které jsem slyšel, se procento na charitu se nevyšplhalo nad 50% (týkalo se hlavně obrázků). A ano, zmínil jsem se o tom i nahlas - kdyby to byla "aukce s příspěvkem na charitu" fajn, ale když jde u většiny položek více než 50% autorovi, už to pro mě není charitativní aukce. Berte to klidně jako slovíčkaření, ale prostě tak to vnímám. Nic proti autorům, ani pořadatelům (kteří odvedli skvělou práci), když budou ostatní v takové aukci přihazovat, je to jejich věc.

Je to ten důvod, proč jsem se nezapojil - měl jsem důvodný pochyb, že vybraná částka/jde na charitu bude v přesně opačném poměru, proto mě výsledný poměr velmi příjemně překvapil. Patrně jsem skutečně poslouchal ve špatný čas, kdy se zrovna dražila většina věcí "50% na charitu a míň".


Zpátky k příjemnějším věcem: srazy jsou pro mě převážně o lidech - a v tomto ohledu jsem si sraz užil opravdu dost Pinkiesmile setkání se starými přáteli, seznámení s novými, společné vzpomínání, plánování toho, co provedeme příště a hlavně byla možnost si pokecat s některými IRL, což podle mě hodně přispělo k pochopení (minimálně z mé strany) a rozptýlení některých chmurů, které se mi v hlavě kumulovaly delší či kratší dobu (zdravím Dumba, Grise a Drageu) a ač jsem na některé věci, o kterých jsem si chtěl promluvit, nezbyl čas nebo prostor, jsem za to nesmírně rád Twilightsmile díky!

Za poslední nezapomenutelný zážitek považuju návrat do Prahy narvaným mezinárodním rychlíkem v jednu ráno Rainbowlaugh nebýt jednoho nevrlého průvodčího, bylo i to spaní skoro ve stoje u dveří vcelku fajn Twilightsmile

(19.08.2013, 13:05)Weredragon Napsal(a): [ -> ]Ok, takže zatím se ohlásil:

Jamis ______1x = 20Kč

COOOOOOO???? Já jsem se někomu ohlásil? Že o tom nevím... pro příště, než někam napíšete něco mým jménem, tak mi dejte laskavě vědět, nebo vás FAKT nebudu mít rád! Flutterrage tímto žádám o vymazání svého jména z tohoto seznamu a ze všech příspěvků, ve kterých se tento seznam objevuje. Jestli to neuděláte, smažu to sám a přidám k tomu něco Warningu! Twilightangry2

Xeelee přišel a zeptal se mě, jestli už mám placku, když jsem řekl že ne, tak odvětil, že je tu má a že stojí 20 Kč (když nad tím zpětně přemýšlím, mohl jsem ho vzhledem k hluku a vlastní únavě přeslechnout přeslechnout a bylo to pouze 10 Kč, což ale v tuhle chvíli nehraje roli). Podstatné je, že jsem si žádnou placku od Xeeleeho nekoupil. Připadlo mi to trochu divné, že najednou jsou placky za peníze, když předtím byly zadarmo, ale bral jsem to - přece jen, samy a zadarmo se placky neudělají. Nemám problém s příspěvkem (kterou jsem od někoho jiného nakonec dostal zdarma), protože je mi jasné, že někdo to prostě zaplatit musel (ať už přímo nebo nepřímo).

Prosím všechny, kteří připravovali placky, aby se domluvili (mezi sebou) a vyjádřili se k tomu, abychom se tu zbytečně nehádali a kvůli jedné pitomosti nevrhali stín na jinak velmi podařený sraz.


Na závěr - díky všem zúčastněným, bylo fajn vás (zase) vidět naživo a ne jen tady na fóru Twilightsmile

(19.08.2013, 13:33)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Nejsem organizator teto udalosti (i kdyz na LaserGame jsem se snazil lidi zvedat aby vyplnovali arenove prihlasky)

Dammit! Úplně jsem na tohle zapomněl - Díky za pomoc při lasergame i tobě! Uvědomil jsem si až pozdě, že když Dragea i já odejdeme hrát, nebude nikdo, kdo by připravil půdu pro další hru... byl jsi nejblíž a zároveň vím, že s organizováním nemáš problém, tak to padlo na tebe Ajsmug zvládl jsi to skvěle!
(19.08.2013, 13:47)Dragea Napsal(a): [ -> ]Hostpepa: skoda, ze jsem tam nebyla, kdyz vas vyhazovali. Zaridila bych to jinak. Zkusim napsat pani vedouci, se kterou jsem ten sraz zarizovala...

Dragea, našu skupinku nie, my sme odišli skôr. Len som reagoval na Antarov príspevok (to "budenie kolegov") a to, čo som počul. Každopádne riešiť to treba
Jamis: Bylo tam hodne veci, u kterych slo na charitu 100% a myslim, ze se vybralo vic, nez jsem sama cekala. Twilightsmile Ale tvuj nazor ti neberu, jen jsem chtela dat prispevek na charitu dobrovolny. Jestli budu aukci poradat i priste, tk na to budu myslet a asi budu u vsech pozadovat nejmene 50% ...
Letošní sraz se opět povedl, i když jsem se bál, že se s nikým nebudu moct bavit.(Hodně lidí se bavilo mezi sebou,atd...)
Cítil jsem se jak Fluttershy (pravděpodobně proto, že mám podobnou povahu jak ona), ale potom se objevil NitramBro a já byl jak Fluttershy, když potkala Spika (Akorát jsem potkal NitramBra už minulý rok, takže možná proto Pinkiehappy )
Aukce byla super, doufám, že bude i příští rok. Akorát jsem se bál, aby na nás nevyletěla obsluha kvůli tomu řevu; jednu dobu jsem měl dojem, jako by ta sevírka říkala, že ten řev je neúnosnej.
Nevím, kdo to tam potom řídil tu aukci, ale musel potom druhej den chroptět. Nicméně skvělej výkon. Pinkiehappy

Dumbassovi díky za to uzený žebro. Bylo mooc dobrý.

Respektuju toho, kdo řekl, že je pro něj rodina vším. Super člověk....Škoda, že nevím přezdívku, poděkoval bych mu i pře PM. Skvělá konerzace s ním.

DaOldHorse - úžasnej jak minulej rok.
Bluro - Borec

A prostě všichni ostatní - úžasný - ochotní pomoct, skvělí atd.....
I když jsem se neseznámil se všemi, neznamená to, že si o nich myslím méně. Příští rok se třeba zrovna dáme do konverzace Raritywink

Jednoduše - Myslím, že tento sraz se mi líbil víc, než ten, který byl minulý rok a doufám, že stejně dobrý nebo i lepší bude i příští rok (pokud teda bude).

Bronies.....Stay awesome....That's all I wish for. Pinkiesmile
Ale jedna věc mě zajímá: Zůstane fandom i potom, co 4. generace skončí?
Snad ne, protože 4. řada bude asi poslední (dle mých předtuch) která bude.
A bylo by škoda tenhle skvělej fandom rozpustit Raritywink.


P.S.: Kdyby se příští rok našlo nějaké bezbariérové místo na setkání, bych bych velice rád.
Ale chápu, že takových míst je velmi málo. Nicméně, pokud mezi nás nevstoupí Discord, tak mě to bude úplně jedno. Protože vím, že neodmítáte nikoho, kdo se chová slušně a potřebuje pomoct. Pinkiesmile
Weredragone ...jsem na Xeeleeho naštvanej, ale zase z toho nedělejme hon na čarodějnice Twilightsmile

Drageo ...ano, cokoli zbyde a/nebo se ti vrátí, použij na charitu či další placky. Nic zpátky nechci Twilightsmile

EDIT:
Pokud dáte dokupy seznamníček lidí kteří tu placku ještě chtějí, můžu je vozit s sebou a rozdat jakmile se uvidíme. Není to žádný problém Pinkiesmile
Myslím, že vidím jasné řešení pro ty desetikorunové placky (hádat se o tu trošku? Seriously?).

Jedna unikátní srazová placka. Vyvolávací cena (a nepřeplatitelná) deset korun. Sto procent jde na charitu!

Ne, já za tohle Xeeleeho obviňovat nebudu. Uvidíme, co řekne, ale nevěřím tomu, že by někdo jako on chtěl seknout tyhle v podstatě "drobné"

Jo a k těm šedesáti korunám. Čekal jsem, že info bude už rovnou u Hada. Čas byl na to celý den = večer. V tuhle chvíli to klidně použij na ty další placky.
Dragea: Nemám problém s těmi 60 Kč, nech si je a použij na cokoliv budeš chtít. Raritywink