Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
BlueBoxDave: No ráda bych ty peníze měla u sebe co nejdřív. Ale pokud nejsi rozhodnutý, zda vůbec pojedeš, tak to nějak přežiju.

Jinak bych byla ráda, kdyby se vás přihlásilo ještě aspoň deset, aby se to zaplatilo. Twilightsmile A taky bude trochu trapas, když jsem psala, že nás bude šedesát a přijde nás asi jen 20 Pinkiehappy
První příspěvek jsem doplnila o jména těch, od kterých mi přišla platba a budu dále aktualizovat. Pinkiesmile
Takže, jestli to chápu, no lasergame, no pay for me Twilightsmile

Allright, takže já budu U hada, než se vy vyřádíte Rainbowlaugh
Už se moc těším Raritystarry
Antarius: Pochybuju, že v blízkosti LG žádná hospoda není... ještě na to mrknu. Twilightsmile
kdysi jsem se na to místo kde je LG díval ve street view. Knajpy tam jsou v nejbližším okolí aspoň dvě.
Discordian: A nepleteš si to s hazardními hrami? Takovejch objektů je na té ulici hodně, vím o 3 a možná sou ještě nějaké schované... Pak sou tam ještě nějaké kluby, ale čistě hospody, nevšiml sem si.
Nevím, já to moc blízko neštudoval
Tou ulicí sem čas od času jezdil šalinou, tak to tam trochu znám... V nejbližším okolí (do 50m) je jedna herna (hazard) a jeden biliárdovej klub a krom Black Diamondu tam nic není. Pokud mě paměť neklame.

Nejbližší dobrá hospoda, kde by měli mít otevřeno aj takhle brzo, je až na Mendláku (5 až 10 minut cesty) pivovar (Starobrno), jen teda nevím, jak to bude s volným místem, bo je tam věčně narváno. Twilightoops
Okolní přilehlý ulice neznám, jen hlavní trasy podél kolejí.
Pokial nepríde zombie apokalypsa alebo niečo podobné tak by som rád na zraz prišiel. Možno aj s ďalšími ľuďmi.
Lasergame by som sa tiež chcel zúčastniť, kedysi som hrával airsoft a tých 10€ ešte zvládnem Twilightsmile

Mám pár otázok:
Dá sa tam niekde, najlepšie bezplatne zaparkovať? Zrejme by som/sme prišiel/prišli autom ale parkovné 1€ na hodinu by som neuniesol Pinkiesad2
Platbu za Lasergame by som rád poslal aj hneď ale netuším ako je to s platbami do zahraničia a prevodom €/CZK. Skúsim to zajtra naštudovať ale ak s tým má niekto skúsenosti tak by som ich privítal.
Ako vás nájdeme? Ako som hovoril, pôjdeme zrejme autom, myslím, že GPS mať budem ale aj tak by som bol rád ak by mi niekto z miestnych poslal aspoň základné inštrukcie o orientácií v meste Twilightsmile
Parkování na Hybešce u LG je problém - parkoviště zdarma je pro Black Diamond a přilehlý firmy (pro LG myslimže ne). A pak je hned vedle parkovací dům, ale ten je placenej a navíc nevím, jakou má otvírací dobu.
Pokud ti nevadí k LG dojít pár minut pěšky, dá se v přilehlých ulicích s trochou štěstí zaparkovat (jen ne na té Hybešově, tam je to samej zákaz).

Dragea: Jak tam budeš volat, můžeš se jich zeptat na možnosti parkování? Taky plánuju přijet autem, tak jestli maj možnost pro zaparkování nějaké té "hromady" aut.