Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pidi. Jde hlavně o to, že jestli má ty prachy Xeelee tak správně náleží Drage a charitě. Proto z principu je třeba vědět, kolik tedy bylo "vyděláno" za placky.
Frolda: nekteri meli mozna casu vice, ale ja se neustale honila za organizacnima vecma plus jsem pak po aukci sedeli jeste asi dve hodiny u penez, co se vydrazili. A kdyz uz jsem pak skoncila, byla jsem tak hladova, ze jsem musela odejit pryc, protoze jsem zjistila, ze nase mila obsluha zavrela kuchyni... Nicmene jsem tam toho chtela rict vice, jak k penezum, i k ponyconu a mozna jeste vice vecem... Nechci, aby to znelo jako vymluvy, jestli zni, ale proste zase tolik casu, jak se zda, nebylo. A trochu me to i mrzi, protoze jsem si chtela s nekteryma lidma popovidat vic a nakonec jsem nestihla ani to
Placky:

Schimy _____2x =20Kč
Lattellerr ___1x = 10Kč
Pidi ________1x = 10Kč
Antarius ____2x = 00Kč
Newby______1x = 00Kč

Kdo další?


Jamis: Pokud sis žádnou placku nevzal a ani neplatil, tak se ti omlouvám za komplikace.
Já tě jen přidal, jelikož to tu bylo několikrát uvedeno,že ti Xeelee nabízel za ten dvojnásobek.
To že sis tu placku nevzal, to už zmíněno nebylo, tak se nezlob.
Dragea: Ok, tak to jo. Já jsem nevěděl, že jsi byla tak dlouho u těch peněz (což je dobře. Radši to mít pořádně, než, aby se tu pak začalo obviňovat, že na charitu mělo jít tolik a tolik a jaktože je tohleto a tamto)

Ještě jsem zapomněl zmínit jeden perfektní zážitek. Když jsme jeli vlakem do Brna, průvodčí když mi cvakala lístek si všimla velké plastové Derpy, kterou držel Fingusa, zarazila se a koukala nejprve na ni a pak na nás (sedm kluků, jedna holka). K tomu tam byly rozloženy Blaxovy kartičky v albu a měli jsme na sobě samozřejmě trička a tak Rainbowlaugh. Krásně jsme si s ní chvíli popovídali o plakátech a tak Rainbowlaugh
Než si přečtu posledních pár stránek, tak se vyjádřím k plackám. Dragea mi jich dala 50 a ty se rozdaly. Kvůli velkýmu zájmu sem ale dokoupil dalších 20. Těsně předtím, než odešel náš vrchní plackovač. Stály 10 Kč/ks a Dragea byla pryč s vybitým mobilem, tak sem se rozhodnul zaplatil je a prodával za nákupní cenu.
A proč si tedy Jamisovi poté nabízel placku za 20Kč?
Nech ho si to nejdřív přečíst.

Byl tam velký ruch a je možné že se jedna nebo druhá strana přeřekla/přeslechla. (O alkoholu ani nemluvě)

Ty dodatečné placky se rozdávaly v hlubokých nočních hodinách, kdy už jsme všichni byli v dobré/rozjeté náladě.
Zkusim se dovolat Creepymu, protoze mam pocit, ze rikal, ze jich vic nema... Jestli je to ale tak, jak rikas, tak samozrejme zaslouzis omluvu. Ja uz tady nevim, cemu verit... Kazdopadne ty placky mely byt i tak zdarma.
Souhlas s Drageou. Ty placky měli být i tak zdarma a pak si to kdyžtak dořešit s organizátory.
Jinak pokud to tak opravdu je, tak máš omluvu i ode mě.
Kazdopadne dotisk placek zaridim.