Bronies.cz

Úplná verze: 3. oficiální CZ/SK Bronies sraz - Brno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jamisovi sem ji nabízel za 10 Kč a pak sem mu daroval poslední. Creepy má asi ještě 30 vytištěnejch obrázků srazovejch placek.

Jak sem psal, Dragea nebyla dostupná, lidi chtěli placky a Creepy odcházel. U dodělávky placek byl kromě několika dalších mně neznámých bronies určitě Bori.
A jak se u takových věcí stává komunikační šum zapřičinil nedorozumění.
Podkladů je vytisknuto dost, polotovarů taky. Pokud bude počet známý do středy večer, tak by je mohl Creepy nalisovat a předat mi je v Praze před odletem na BUCK.

Drageo, doodle?

Kdo nedostal placku a má o ní zájem, ZAPIŠTE SE!
Zároveň prosím uvádějte nejpravděpodobnější místo srazu kde se potkáme (kde se vyskytnete)
Pidi, klidne zarid anketu na doodle, na mobilu by se mi to blbe delalo.
(19.08.2013, 14:08)Newby Napsal(a): [ -> ]Bluro - Borec

WAT? Heh nemyslel jsi Bouriho? S ním jsi vedl tak zapálenou diskuzi o nějaké elektronice... Rainbowlaugh
(19.08.2013, 14:08)Newby Napsal(a): [ -> ]Bronies.....Stay awesome....That's all I wish for. Pinkiesmile
Ale jedna věc mě zajímá: Zůstane fandom i potom, co 4. generace skončí?
Snad ne, protože 4. řada bude asi poslední (dle mých předtuch) která bude.
A bylo by škoda tenhle skvělej fandom rozpustit Raritywink.

Ty jsi muj clovek/bronik Twilightsmile Znam ten pocit, jakmile padnu na neco krasneho, zacnu mit strach, kdy a jak o to prijdu...

Videl jsem pripady, kdy se fandom po skonceni serialu (ci jineho dila) rozpadl nebo zredukoval na minimum (Harry Potter, Care Bears), a pripady, kdy pokracoval dal (Tolkien, Star Wars, Cerveny trpaslik). Co jsem pozoroval, souviselo to se "silou" dila, od ktereho se ten fandom odvijel - cim silnejsi a proflaknutejsi dilo, tim spis se na nej zacaly nabalovat spin-offy, odvozena dila atd. a vznikl jakysi komplex memu, ktery uz mel vlastni hybnost. Vliv melo i to, jak moc nebo jak malo vlastnik umoznil tvorbu odvozenych del apod. A taky jestli v kritickych okamzicich byli spravni nadsenci na spravnem miste nebo ne.

Nedokazu posoudit, jaky pripad by nastal u MLP. Podle mne bude hodne zalezet na 4. serii.

Vcelku nevim, proc by mela byt 4. serie posledni, MLP jsou velmi stary serial, ktery se drzel zuby nehty i pres vseobecne opovrzeni, takze bych spis cekal bud protahovani, nebo dalsi reinkarnaci. Podivej se na Hello Kitty, ta ve zdravi prezila kolik? sedesat let? v ruznych serialech, nektere byly dobre, jine staly za psi stek, ale dopredu to furt slo. Dokonce i ti Starostlivi medvidci stale ziji, i kdyz zatim se jim nepodarilo najit svou Lauren Faust.

No, a i kdyby vsechno dopadlo uplne blbe a vsechno slo do stoupy, tak pamatuj na jednu vec: lidi maji vnitrni potrebu mit kolektiv, kde se muzou chovat jako deti ve skolce, obdivovat legracni barevne veci a zazivat odbrzdene city. To se nezmeni. Pokud jedna takova organizace zanikne, v historicky kratke dobe (dle mych zkusenosti tak 3 roky) vznikne jina, zalozena kolem nejake jine infantilnosti, ve ktere se nahle objevil nebo byl objeven hluboky vyznam. Jednou to byli medvidci, pak ponici, priste to muzou byt nejaka jina roztomila zviratka, mozna ve 3D, 4D nebo co zrovna pofrci.
Fakt#1: Ty placky mělí být pro každého zadarmo.
Fakt#2: Těch placek bylo na počet přihlášených málo. To je zase chyba toho, kdo je objednával.
Fakt#3: Nastal tu zmatek a fáma z důvodu momentální chybějící komunikace od všech stran.

Krom toho Xeelemu jsem již vzdal svou omluvu, jelikož jako vždy myslel dobře, jen snadno spadne do nějaké patálie.
No, já jsem rád, že se Xeeleemu omlouvat nemusím, protože jsem mu vlastně ani nic nevytýkal Rainbowlaugh
Jak jsem říkal před pár hodinama, patrně šlo o nedorozumění v organizaci. Bum ho, je to tu Twilightsmile

jak to bylo...ještě někde Rainbowlaugh
"Nevytvářej teorie, než znáš všechny okolnosti, protože pak upravuješ okolnosti podle teorií a ne teorie podle okolností."

Jinak, co se týče hada, ani mi nevadí že nás vyhodili. A de facto nikoho nevyhodili, všichni jsme odešli sami ne? Ajsmug

ještě bych měl poděkovat pipovi, že mě upozornil na vlak jedoucí dříve, než jsem čekal. Jinak bych tam zůstal velmi unavený se skupinou dalších velmi unavených lidí ještě dvě únavné hodiny Facehoof
Ještě k plackám: Zmizely za pár minut po vyhlášení výsledků soutěže a předání cen. Většinu sem rozdal bronies ve frontě, která se přede mnou utvořila. Mám pocit, že z těch prvních 50 se tu nikdo neozval.

Trochu mě mrzí, že nikoho kromě Froldy nenapadlo, jaká blbost je Xeelee prodávající něco co má být zadarmo, když se pro ostatní můžu roztrhnout i zadarmo (viz můj obchůdek a strašnej žrout času/zadržovač peněz). Zmiňoval sem, že jde o dodělávku, kterou sem platil, aby lidem nebylo divný, že chci peníze. To ale nebyla tak důležitá informace, aby si ji někdo plnej dojmů ze srazu zapamatoval. Taky bych ji pustil druhým uchem ven. IMHO je rozhodně lepší, když někdo dostane to co chce za 10 Kč, než když bude hrozit, že to nedostane vůbec. I když má být dotisk, jak sem zjistil, tak nebudeme schopni dostat placky k zájemcům z odlehlejších koutů ČR/SR. Jedinou šancí by pro ně byl velkej sraz v Praze.

(19.08.2013, 01:05)Gris Napsal(a): [ -> ]
Vím, jsem chronický stěžovač atakdále, ale o srazu bylo napsáno už mnoho hezkého a další opakování téhož by bylo nadbytečné, takže zmíním jen jednu věc, která se mi tak docela nelíbila a tou bylo to, že kdosi v čajovně zase ukradl soundsystém a začal tam pouštět hodně nahlas nějaké MLP písničky. Už jednou přesně z tohoto důvodu byl průser. Not cool. Bylo už docela dost pozdě, teda spíš brzo ráno, a slyšel jsem pak část rozhovoru obsluhy, která zněla zhruba "No já jsem se snažila jim to vypnout...".
Vážení, chápu, že ne všichni jste z Brna a že je vám některým úplně jedno co se stane, až se vrátíte domů do [místo bydliště]. Nicméně my, co bydlíme tady v Brně, bychom se rádi do Veselé ještě někdy podívali. Děláním bordelu a rušením nočního klidu škodíte nám i čajovně. Takže tímto bych rád důrazně nepoděkoval onomu dýdžeji Ponyblasterovi.

Co znamená zase? Problém byl v tý samý čajovně někdy před velkým srazem? Jestli někdo neměl dostatek slušnosti zeptat se, tak by si zasloužil dvacet na holou. Jestli tam třeba za rok vydáme znova a někdo se tam napíchne, tak ho osobně proplesknu.

Jednu dobu se mlátila naše hudba s jejich, tak sem cestou na onu místnost obsluhu požádal, jestli by bylo možný tu jejich hudbu u nás vypnout a ochotně mi vyhověli. Když sme pak odcházeli a já sklízel věci, tak se ta holčina se zájmem ptala co sme to pouštěli. Zrovna hrál Discord ve verzi na varhany a ona si to nedokázala přiřadit k seriálu pro malý holčičky. Ani jeden nevypadal naštvaně. Spíš naopak.

Hudba myslím nebyla hlasitější než to co tam pouštěli (nebo aspoň ne o moc, v nezamýšleném mashupu byly nejvíc slyšet beaty místní hudby) a v jiných částech čajovny nebyla slyšet. U bližší strany baru sem od nás neslyšel vůbec nic. Teď ale nevím, jestli nemusel samozvanej DJ hudbu ztlumit. Hotsteppa psal, že pod reprákem prej nebyl slyšet člověk vedle. Nebo šlo o dobu, kdy se hudba navzájem mlátila?

Jamis: Příště bych nastavil minimální část výtěžku z vydraženýho předmětu, kterej půjde na charitu. Viděl bych to na 60 až 70 %. (EDIT: Koukám, že Dragea o pár příspěvků pozdějc navrhuje 50 %.)
Umm, Xeelee, omlouvám se, nejdřív jsem měla zavolat tobě, než tady začít blbnout... Ajsleepy Mrzí mě to.
Creepymu jsem se ještě nedovolala, ale budu tomu věřit...
Teď bych aukci na příští rok asi neřešila, je to ještě daleko... a nevím, jestli bude atd.